Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakosport

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra A béke segge alatt 2012.10.19 09:37:08
Bayer Zsolt, velejéig civil magyar állampolgár a főszervezője a nemzeti ünnepünk napjára időzített újabb békemenetnek, aki erről nyilatkozott a köztelevízióban a Ma Reggel-ben. Igen, jól hallották, az a Bayer Zsolt, aki újságjában alig néhány nappal ezelőtt még bőszen…..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
Hütte Bukósisakot mindenkinek? 2012.01.27 20:20:00
Fotó: Vlastula @ Flickr Évről-évre előkerül a bukósisak viselésének kérdése. Van, aki szerint mindenhol, minden korosztály számára kötelezővé kéne tenni, és van, aki szerint úgy hülyeség az egész, ahogy van. Túl meleg, kényelmetlen, és még hülyén is néz ki. Vannak…..
bakosport 2012.01.28 16:59:13
@min: persze a szabványnak megfelel, meg is lehet venni. kinek mire van igénye. aztán meg hozzák , hogy számoljam be ebbe abba stb...A Rossignol persze, hogy nem szar. valamennyire azért számít a márkanév a minőségben is, nem csak az árában.(a rosignolnak pont elég baráti árai vannak!)
A hál isten inkább a sílécekre és snowboardokra vonatkozik.
A Pale gyárban jártam már , sőt vettem is ezt-azt ott. Vannak jobb deszkái, de azok drágábbak is. egyébként pont ők gyártanak egy csomó cégnek még boardokat(pl , palmer, Limited 4 you - ezt a hervisnek , na ez konkrétan az egyszer használatos kategória.)
Az a baj a multikkal, hogy az "akció"-juk néha sántít...
A Hörviszben meg a dekatlonban nem árulnak , itt a közelben(csak a nagy budapesten) és ez JÓÓ.
bakosport 2012.01.28 17:05:30
@min: nyílván nem arról a termékről fogok beszélni ami a konkurenciánál van.Egyébként meg ha van választék akkor nem kell rábeszélni senkit. márkán belül is különböző típusok vannak stb...van vagy hatféle márkánk , így vagy 15 fajta. Ennyi.
bakosport 2012.01.30 09:03:34
@min: szar sisak az amelyik kényelmetlen.ugyan az mint a sícipő. Persze aki szarral is tud menni , az tud snowboardozni. Annak meg nem mindegy, mert ez érzi a különbséget, és ha meg elmegy csúszni akkor a maximumot akarja kihozni az egészből.
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..