Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani0001

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
dani0001 2008.03.20 20:30:55
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
dani0001 2008.01.26 21:37:30
Ugyebár régebben bemutattam "a világ legszemetebb játékát", azaz a Syobon Actiont. Végig is játszottam már, ebben a böngészős verzióban. Azt hiszem valahogy -100-al befejeztem, de bevallom, ha nagyon nem tudtam mit kell csinálni (ez jó párszor előfordult), megnéztem egy…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
dani0001 2007.12.29 20:40:36
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..