Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkerekapartokbol

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
És nem is fogod megtudni. Ahogy azt korábban is megírtuk, Paks II környezeti engedélye kábé ezer sebből vérzik. Az egyik: az engedélyezési folyamat full átláthatatlan. Minden elemében találunk olyat, amiről egyszerűen nem hisszük el, hogy ez így jogilag oké. Pedig az. Ilyen nincs és mégis…..
nemkerekapartokbol 2017.06.09 18:08:07
@Dorottya Veres egy hülye picsa:
Sajnos nem tudok konkrét bizonyítékokat ez ügyben adni, de az biztos, hogy 1976. április 30-nősültem, a lakodalmunkkor éjszaka az akkor már a feleségemmel kimentem levegőzni, egy Moszkvics hátsó ülésén az egyik barátomat láttam az unokatersvéremmel félrérthetetlen helyzetben, május 1-én reggelre meg minden elfagyott. Azért május közepén Lellén már 20-21 fokos Balatonban fürödtünk a nászutunkon.

Komolyra fordítva a szót a Pakssal kapcsolatos dolgok, már amiről tudhattam belém ívódtak, sajnos az ott lévő önsajnáló kollégánkat is sokszor kellett helyettesíteni, az ott dolgozók - már akkor is pár milliót kitévő - fizetését is sokszor Én vittem a Wartburgommal egy kollégával, vagy ha volt kéznél fegyveres munkásőrrel.
nemkerekapartokbol 2017.06.09 18:41:29
@Dorottya Veres: A Wartbug csomgtartóbjában lévő összeg volt milliós. Ne haragudj, nem szoktam szájbarágósan beszélni. Kb. 2500 fő dolgozott abban az időben a Cégnél, Pakson csak folyamatos müszakban 12 órában 10+5 ös munkarendben (10 nap munka, 5 nap szabad) dolgozott 150-170 ember, a váltások napján mentünk, tehát 2 turnus 2 müszakos dolgozó fizetése volt.
Kellett a sok munkás a kb. 3 m vastag vasbeton falak elkészítéséhez, és több mint 1/2 m vastag acél nyílászárók elhelyezéséhez!
Ha nem haragszol kilépek, ha valami fontos lenne, holnap válaszolok.
  Hogyan képes korrigálni egy alapvetően ideológiai karakterű, magát szimbolikus beszéddel kifejező kormány az elhibázott gazdaságpolitikáját? Csak úgy, ha a pragmatikus irányváltást is ideologikusan és szimbolikus beszéddel magyarázza. A kockázatok és mellékhatások…..