Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PorcupineTool

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálam hozzámértőbbek mondják azt, hogy minden idők egyik leghíresebb és legismertebb versenyautója a Moby Dick néven ismert, 1978-as Porsche 935-ös modell. Önmagában is szép autó, hát még a posztunkban feltűnő Martini-festéssel. Legós szempontból komoly kihívás a gép, elég…..
PorcupineTool 2012.02.10 10:49:14
@tutuka: de kis méretben csak nagyon jellegzetes formájú -vagy nagyon szögletes- autókat lehet "felismerhetőre" építeni,és előkerülnek a matricák és hasonló bénaságok.Ne érts félre,nagyon tetszenek nekem is a profin megalkotott minik.Misterzumbi,ZetoVince,VinnyTurbo gépei kifejezetten zseniálisak.
Életem munkagépekre legfogékonyabb korszakát Bólyban, a mezőgazdaságáról (és legó-iparáról !) messze földön híres faluban kisvárosban töltöttem. Lett is eredménye! Kerülhettem azóta bárhova az országban, élhettem városban bárhány évtizedet, a traktorokért, és úgy…..
PorcupineTool 2012.02.06 13:34:01
Merő véletlenség, hogy azon a vasárnap reggelen, amikor tutu kiposztolta ezt, akkor én pont teljesen offline legózással kezdtem a napot, méghozzá azért, mert előző este elhatároztam, hogy az alábbi autót fogom megépíteni. Hat dudor szélességben ez a legjobb, amit sikerült…..
A CHIP Magazin februári számának dvd-mellékletén legós tartalom van. Egyszerűen csak annyit írnak róla, hogy a legó teljes világát elrejtették a korongon (exkluzív videók, útmutatók, programok). Valaki látta már? Érdemes megvenni (a címlap szerint egyébként épp most…..
Nem is olyan régen volt, hogy a Brandenburgi kaput boncolgattuk Architecture témakörben. A készlet kapcsán beindult a kollektív agytröszt: vajon mit lehetne kis hazánkból megépíteni hasonló stílusban? Bár a felületes szemlélőnek úgy tűnhet, még messze vagyunk a célegyenestől,…..
PorcupineTool 2012.01.27 13:35:29
@tutuka: Köszönöm szépen! Szeretem ezt a méretosztályt amiben Ralph Savelsberg is ügyködik.Elég kicsi,hogy hely- és költséghatékony legyen,de elég nagy már, hogy felismerhető autókat lehessen gyártani.
Képek, hírek a nyáron megjelenő készletekről a UK Toy Fairen: Gyűrűk Ura, Star Wars, Super Heroes és minden egyéb témában. (Az idei City ádventi kalendáriumban tűzoltós téma lesz!) Legó ellenzékiekre bukott ki az orosz rendőrség. Megjelent az LDD tervezőprogram legújabb…..
PorcupineTool 2012.01.27 12:49:33