Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konquest

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Chibi-kommandó! Technikai szünet! 2008.01.15 20:02:00
Elnézést kérünk minden olvasótól, de a blog átmenetileg szünetel.A blogot feltörték, és a rajta lévő tartalmat elmentették egy új címen. (csak részben, mivel a képeket nem mentette át az illető, de azért a próbálkozást köszönjük)Mivel az új címet már nem mi…..
Konquest 2008.01.18 18:51:57
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Konquest 2008.01.05 21:11:31
www.konquer.org-a.googlepages.com/syobonaction

Ha a hivatalos oldallal baj lenne, itt mindeg fent lesz, és a fájlnevet is kijavítottam.
Ott hagytuk félbe a kukacos Tibicsoki-bonbonok történetét, hogy a gyártó Bobonetti belső vizsgálatot rendelt el, de azért csalással is gyanúsítgatta a fotók beküldőjét. Két nappal később aztán megállapították, hogy biztosan nem a gyárban történt a szennyeződés, és…..
 Itt a 7vége.  Sajna ez most nem dominó7 díjcsomag, itt csak két napos. De hát majd kárpótol a jövő csütörtök, amikor is  dékáni szünet lesz :-). Bár én akkor dolgozni fogok, de hát azért még úgy is jobb, mint a semmi. Különösen, hogy nekem csütörtökön van…..
Gondolatok az egyetemről. Ugyanis most itt ülök, még van kb fél órám, hogy kezdődjön a Bevezetés a programozásba nevű matematika órám, és nincs jobb dolgom, mint hogy írom a blogom. A mai nap vegyes. Optimistán nézve: Már csak egy előadás van hátra, a lineáris algebrát…..
Kicsit megkésve küldte el történetét Mrs Goofy, de örökérvényű is lehet, amennyiben a szétszakadt talpú sportcipő tényleg elveszti garanciáját, ha nem azonnal viszik vissza cserére: Azzal kezdődött, hogy tavaly ősszel vettünk a férjemnek a WestEndben lévő Jákói Sport…..
Nos, útjára indítottam saját kis blogomat. Hogy miért is tettem így? Az bizony hosszú történet. Mostanában rengeteg blogot látok, és egyik sikeresebb a másiknál. Például a rosszpcjatekok.blog.hu (amelyet jómagam is rendszeresen látogatok) már a TV-ben is többször szerepet…..