Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banuta

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő este költözött be a villába az utolsó két lakó, Kristóf és Gina, ma este 21:20-tól már kiválasztás lesz. A szereplők ilyenkor jelölik meg azt, akivel nem akarnak tovább együtt lakni. A frissen beköltözött házaspár valószínűleg megmenekül, de a többieknek van…..
banuta 2010.12.16 18:09:45
Subba A nap képe: Buli van! 2010.12.15 10:55:00
Dave Lee Roth, a Beastie Boys és Sean Penn!..
Blogíróként jó kapcsolatot igyekszem ápolni másokkal, ami esetenként egymás blogjába való írogatásba torkollik. Ennek egyik folyományaként ma odáig magasztosodtam, hogy írhattam egy posztot az általam nagyra becsült Modoros blogba, ahol Modor Tibi mellett a Szleng blog atyja,…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
banuta 2009.05.27 18:29:16
Laktanyával nyitunk, a bejáratnál ülnek a srácok, Jerry érkezik, és kérdezi, mi van. A többiek mondják, hogy itt a pornóvizsgáló csapat, odafenn szaglásznak lógó nyelvvel, és keresik az árulkodó nyomokat, hogy kérem szépen itten nem munka, hanem farokverés van. Le is jön az…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..