Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neménvótam

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromosztatú hírsalátánkból kiderül, hogy a bordeaux-i cru bourgeois-k, különösen a 2004-esek baráti áron kerültek piacra. Legalábbis Kaliforniához képest (amúgy 30-40 euro a hazai borviszonyok között sem irdatlan összeg). Aztán persze van Bordeaux-nak egy ismerősebb arca is,…..
Azt már Várdy Zoltán, a Tv2 vezérigazgatója is elárulta nekünk adott interjújában, hogy mi lesz a csatorna három, tavasszal induló, nagy költségvetésű műsorának a címe. Az Amerikában Singing Bee címen futó karaokevetélkedő, amiben egy-egy dalt kell tovább énekelniük a…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
Egy kedves olvasónk újabb összeesküvéselméletre hívta fel a Homár figyelmét. Téli ablakmosó ugye elvileg fagyálló, mert elég vicces lenne, ha menet közben fagyna rá a szélvédőre. Levélírónk pedig épp ilyen esetekre lett figyelmes és környezetében is többen jelezték, hogy…..
„Tíz tonna illegális sajtot találtak az ellenőrök egy budapesti raktárban - tudta meg a HavariaPress. A XVIII. kerületi nagykereskedésben csütörtökön délután tartottak ellenőrzést. Ennek során került elő a több mint tíztonnányi tejtermék, melynek eredetét tudta ugyan…..
Amikor a hír és a hirdetés egymást kiegészítve valami sokkal többet, és sokkal mélyebbet mond el a világról, mint amit egy hírportáltól megszoktunk. Ez minden marketinges álma. És végre megvalósult.A képeket a Magyar Hírlapon lőtte abel von kesselbauer kódnevű olvasónk...
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..
Érzékeny művészlelkű kollégám, nevezzük Jenőnek, pár napja, este 7 után felháborodva hívott telefonon: Felszállunk a Moszkván egy 61-es villamosra, leülünk, indult is rögtön, majd alig hogy elhagyjuk a teret, a vezető bemondja, hogy kocsiszínbe megy a 18-as vonalán. Ez…..
Egy másik kedves fizetési felszólítás, ráadásul kötelezős, úgyhogy, lehet, hogy tényleges haszna is lesz ennek a posztnak. Esetünkben az OTP Garancia kezdte terrorizálni ügyfelét , methogy állítólag rosszul számolták ki az egy évre előre kifizetett biztosításának…..
Szerdán lesz az első hazai Keresőmarketing Nap. Ennek alkalmából fogtam a csetablakomat és ráirányítottam Berényi Konrádra, a rendezvény szervezőjére. Késő esti gtalkolás a keresőmarketingről, meg arról, hogy a szöveges hirdetés sem feltétlenül dzsolidzsóker... HH:…..
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
A múlt héten példátlan "szigorral" csapott le ismét a Gazdasági Versenyhivatal, amely a korábban már megbüntetett OTP, Erste, Citibank és a K&H után ezúttal a Budapest Bankot és a Raiffesient meszelte el. A büntetés súlya alatt azonban minden valószínűség szerint…..
Hát ezt is megértük: húszezer kilométeres lett a tartós Dacia. El is vittem legott szervizbe, ahogy ilyenkor dukál. És számos érdekes dolgot tapasztaltam. Például hogy nem volt jó ötlet pár hete hátrafelé kivontatni a sárból a C-Crosserrel vívott párbajban (← erről…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
neménvótam 2007.10.26 07:11:44
comment:com Bekerültünk a Borsba 2007.10.24 11:34:06
Azon most ne akadjunk fenn, hogy a Bors még mindig nem érti az internetet, hogy ugyebár vannak a blogok, meg a hírportálok, és közben meg vannak fórumok is. És nem minden komment fórum, de minden fórum komment, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy a Comment:comról idéztek, köszönet…..