Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jóakaró

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1988. augusztus 14-ről 15-re virradó éjszaka a Csongrád megyei Csengele, 129-es számot viselő Sebők-tanyában 11-en aludtak, mit sem sejtve arról, hogy a falakon kívül három férfi benzinnel teli kannákkal és égő kanócú flakonokkal éppen rájuk gyújtja az épületet. A pártállami idők legszörnyűbb…..
Újszeged Heavytex üzemcsarnokok Szegedi Kender     A SzegedMa.hu című honlap lehozta az egyik bejegyzésemet: Hogyan menekült meg Dömötör tornya? ( Mert akkor még voltak Móra Ferencek és Cs.Sebestyének) Majd tovább böngészve a lapot ismát találtam egy cikket - melynek…..
Épp 76 éve, 1942 augusztusában kezdődött az a szovjet katonai hadművelet, mely a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájához vezetett. Az évfordulós alkalomból érdemes áttekintenünk a korabeli körülményeket és eseményeket...
Hello, 20-as évei 30-hoz közelebbi felét taposó leszbikus lány vagyok. Saját másságomról, illetve a leszbikusságról általában fogok írni, ha te is leszbikus vagy, vagy csak érdekel a téma, kövess :)  Mint nem olyan rég a szekrényből kilépett (mit kilépett, kiestem és bukfenceztem három kurva…..
Ahogy a bérházakban lévő lakások többségében, a mi, felújításra váró otthonunkban is konvektorok biztosítják a meleget. És mint a felújítók többsége, én sem ragaszkodom ezekhez, szeretnék korszerűbb, komfortosabb, jobb hatásfokú rendszert. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz a választás, de tévedtem...
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
Hadkötelezettség, sorozás, egészségügyi alkalmasság az osztrák–magyar haderőben az I. világháború idején Az osztrák–magyar haderő kötelékébe történő belépéshez szükséges egészségügyi, testi alkalmasság alapfeltételeiről törvény rendelkezett. Az alkalmasság a…..
Olvasónk egy szobát bérel Csepelen és miután mindent kifizet, megközelítőleg 15 ezer forintja marad a következő fizetésig. Ennyiből kell étkeznie, tisztálkodnia, nem csoda, ha el van kissé keseredve. Úgy gondolja, 51 évesen neki már nem juthat több. Elmesélné történetét?…..
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Ars Boni Így alapíts céget! 2014.07.20 14:27:06
A cégalapítással járó költségek és várható hasznok számba vétele után úgy döntöttél, hogy belevágsz a cégalapításba? Most bemutatjuk a legfontosabb jogi tudnivalókat, amik elengedhetetlenek a társaság létrehozatalához. Avagy startup-sorozatunk…..
Prominent Jobban éltünk 20 éve? 2014.01.04 13:17:39
Kezembe akadt egy 20 évvel ezelőtti naplóm és hihetetlen mennyire más (jobb?) volt akkor. Döntsétek el magatok. Lapozzunk és nézzük csak mit is jegyeztem fel. 1994 érdekes év volt (már aki emlékszik). Más volt a közhangulat is! Fiatalok buli előtt Whigfield slágerét dúdolták…..
Az, hogy hogyan tekintünk a munkánkra, nagyrészt a szüleinktől, a szülőktől kamaszként ellesett mintától függ.A University of Michigan kutatói arra a kérdésre keresték a választ, hogy az amerikaiak felnőttként hogyan tekintenek a munkájukra, és hogy vajon a munkához való…..
Meddő vitanapot tartottak tegnap a Parlamentben, amelynek a témája az államadósság és annak okai voltak. Az államadósság körül forgó parlamenti vitanap nagyrészt értelmetlen sárdobálással telt. Matolcsy bankározott, Gyurcsány önvizsgálatot akar. Az unalmasabbnál unalmasabb…..
Napló. A társasház egyik lépcsőházában nincs gáz, majd egy hónapja. Mi csak tegnap hallottunk róla. Gázszivárgás volt ezért zárták el. Most viszont az e-on, finoman szólva is zsarolja a házat ill. a lakóit. Addig nem hajlandó megnyitni a csapot, amíg egy halom, fizetős…..
Napok óta keresem a lehetőséget, fórumot, hogy kibeszéljem magamból az elmúlt hét történéseit.Édesapám 64 éves, ha megéri 1 hónap múlva 65. Kedd óta lábfej amputált, de ne szaladjunk ennyire előre.Apukám kb. 10 éve cukros. Azt leszámítva önálló életet élő, jókedélyű…..
Jóakaró 2012.05.29 13:28:20
@Irkutszk:

A szénhidrátmentes(gyorsan felszívódó szénhidrátok) diétával kb 2,5 hét után a szervezet elkezdi a felesleges vérben lévő cukrot bontani majd a belső viszcerális zsírokból "kinyerni" az energiát.A sejtszintű energiafelvételt tehát többszörösen is megoldja a szervezetünk.
A fogyás éhezés nélkül is beindul annak aki kövér és kb 1 év után látványos javulás be mind az anyagcserét mind pedig a cukorbetegséget illetően.
Ezért idősek, kevés mozgás mellett is diétázhatnak.

Ha a beteg állapota javult, és az értékek normalizálódtak kb 1 év után óvatosan, mértékkel lehet hagyományos szénhidrátos ételeket is enni.De mozogjunk többet és próbáljuk meg kerülni a gyorsan felszívódó szénhidrátokat amelyek a betegségeinket okozták.
Tessék mérlegelni hegy kinek mennyire fontos az egészsége.
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..