Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antalgergo

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Hallgatói Fórum sajtónyilatkozataA Hallgatói Fórum válasza az EHÖK nyilatkozatára20:18 - Tehát a Hallgatói Hálózat hétfőig adott haladékot a kormánynak, hogy az visszavonja a felsőoktatást érintő intézkedéseit. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a továbbiakban…..
antalgergo 2012.02.17 01:42:58
@Never: Nem érted az occupy mozgalmak lényegét ugye?
A Hallgatói Hálózat szerda esti bázisdemokrácia-történelmi egyetemfoglalásának még az utóélete is olyan érdekesen alakult, hogy a Képviselő Funky drámatudományi szakosztálya külön is érdemesnek tartja megvizsgálni azt.A parádés második felvonás már kora reggel elindult…..
 A Milla által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás első fordulója tegnap éjfélkor lezárult. A facebook-on zajló szavazás során a 7 legtöbb szavazatot kapó jelölt jutott tovább a második fordulóba.Köszönjük mind az 50 jelöltnek a…..
"5 év múlva nem tudtam volna tükörbe nézni, ha szó nélkül végignézem, ami most történik" A felsőoktatási törvény kapcsán minden bizonnyal a jelenlegi egyetemisták és középiskolások többsége aláírná a fenti mondatot. Sajnálatos módon erre a korosztályra az általános…..
  "5 év múlva nem tudtam volna tükörbe nézni, ha szó nélkül végignézem, ami most történik" A felsőoktatási törvény kapcsán minden bizonnyal a jelenlegi egyetemisták és középiskolások többsége aláírná a fenti mondatot. Sajnálatos módon erre a korosztályra…..
  Egy generáció sorsáról való döntés meghozatala során nem lehet figyelmen kívül hagyni az érintettek véleményét. Ezt mutatja az új felsőoktatási törvény esete is - egy Corvinusos szemszögéből bemutatva. 2011. 10. 27.: A Szalay utcában egyetemisták és főiskolások…..
   Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
A Belga Nyitány 2012.02.09 18:24:00
 A világegyetem káosz, mégis racionális törvények uralják. Albert EinsteinA racionális törvények pedig racionális egyént feltételeznek - tenném hozzá. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi közéleti helyzet mellett szükség van azokra, akik józanul, szemellenző…..
Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
antalgergo 2012.01.26 12:56:20
@benoke77: Kísérgettem anno egy lánykát haza a bőrgyár mögé esténként, ahonnan visszafele a pályaudvar azért elég messze van olyankor... Lényeg a lényeg, mivel engem nem ért negatív tapasztalat, ezért lehet, hogy kicsit kevésbé érzem át a dolog súlyát.
antalgergo 2012.01.26 14:19:29
@spinat: Kedves spinat, ha nem tetszik, ne olvasd el :)
antalgergo 2012.01.26 15:19:31
@spinat: A polgármester szó tudatos nagybetű, nem helyesírási hiba. Ezekszerint nem vagy tisztában a fehérvári viszonyokkal és a polgármester milyenségével, az ő esetében jogosnak tartom a nagybetűt, mert ő "A Polgármester Úr". Remélem átmegy a szarkazmus.

Idézetek:
Az elsőben az egyetlen dolog, ami nem feltétlen érthető, az a szerinte szó, ami egyértelműsödik a bekezdés tartalmát olvasva. A központ és a történelmi városrész elhelyezkedése lehetett még nem világos. A központ a történelmi városrésztől viszonylag messze helyezkedik el. Ha a romák a központban lennének, akkor nem a Romkertnél. Erre akartam utalni, ezért a "hiszen" szó. A továbbiaknál már az se egészen tiszta, hogy mit nem értesz benne, úgyhogy ha egy blog.hu-s üzenetben átdobnád, mit nem tartasz értelmesnek, megköszönném, hogy lássam, mi az, ami nem jön át jól és javíthassam. Kösz.