Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jawarider

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Él a köztudatban egy sztereotípia, miszerint a nők nagy többségét az úgynevezett "rosszfiúk" vonzzák. Ő az, aki kitartóan udvarol, elbűvöli a gyengébbik nemet, ugyanakkor rengeteg könnyet is csal ki a nő szeméből. Csak maga a hódítás izgatja, nem tud kötődni, ragaszkodni és gyengédséget adni, nem…..
Elitcsajok Igazán szűzies 2014.04.05 06:12:00
..
Jawarider 2014.04.06 21:44:50
Naked Lidiya 2014.04.01 06:47:24
..
Jawarider 2014.04.01 23:20:06
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Április 5-én új nagylemezzel jelentkezik a Hősök - amely a Lángoló Gitárokon aznap meghallgatható lesz - erről korábban megmutattuk már a Tűz lesz, Út a vadonba és a Megismételhetetlen című dalokat, most pedig itt a Hip Hop Hatalalom, a rapformáció eddig legnagyobb projektje,…..
Jawarider 2013.03.29 12:54:25
@doggfather: Én is.
Gyerekkorunk kedvenc bunyósa nem csak az önéletrajzi kötetét dedikálgatta az elmúlt években, de 2010-ben leforgatott egy főcsőzkézős-nyomozgatós tévésorozatot, az I delitti del cuocót is, amit a büntető Nincs kettő séf nélkül címmel (kényszeres szóviccelő…..
Emlékeztek még az Áder János bajszos benga négerre az Amerikai nindzsából? Na ő Steve James, akit mindannyian nagyon szerettünk anno. Mert nélküle ezek a filmek rosszak lettek volna, hiszen egy vicces fekete nagy izmokkal nem hiányozhat egy jóravaló filmből. Főleg ha olyan…..
Jawarider 2013.03.02 23:06:13
@Spontán Lista:

Nekem is kb. Ezeknek a filmeknek volt valami különös hangulata. Gáti Oszis szinkronnal a 2. rész kifejezetten jóra sikeredett:

www.youtube.com/watch?v=sHbmrl1bMfs
Az Országgyűlés Hivatalának gazdasági főigazgatója a múlt hétvégén jelentette be, hogy a Kossuth tér rendezési terveinek elkészítésére több, nemzetbiztonsági átvilágításon átesett pályázót kértek fel. A pályázatot a közösségi közbeszerzési szabályok alkalmazása…..
Múlt pénteken Portugáliában bóklásztunk a Skoda Octavia nemzetközi bemutatója miatt. Egy apró tengerparti faluban fotóztam a csehek új személyautóját. Miután elkészültem a sorozattal, megindultunk a hegy felé. Az utolsó házakat elhagyva ez fogadott mindet. Igazából nem…..
Jawarider 2013.01.25 13:21:40
Amikor eladtam a két Babettámat, minél hamarabb szerettem volna helyettük egy szaladgálós ötvenest, amit tavasztól őszig használhatok a városban. A keresésnek csak két szempontja volt: a motor olcsó legyen és működőképes. Aztán amikor a Simsont először megláttam a pince…..
Legutoljára 2011 nyarán írtunk David Bowie-ról, méghozzá azt, hogy egyesek szerint kisebb csoda lenne, ha a legendás zenész valaha még visszatérne a popéletbe. Nos, a csoda most megtörtént, ugyanis Bowie teljesen váratlanul nem csak kiadott egy új dalt, de március 8-án érkezik a…..
Pillanatok alatt eltűnik egy lábas forró víz a farkasordító orosz hidegben. Az interneten terjedő videón végigkövethetjük, amint a panelház emeletéről kizuhanó folyadék még a levegőben kicsapódik és köddé válik. Az orosz telekről már számos legenda született.…..
Jawarider 2012.12.19 20:41:41
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Szokás szerint a McLaren nyerte a PR-csatát: a wokingi gárda pénteken délelőtt bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött 2012 meglepetésemberével, Sergio Pérezzel. Egy órával később a Mercedes is megerősítette, hogy a következő három évben Lewis Hamilton lesz Nico…..
Úgy látszik, a zöld és sárga színektől nem tudunk szabadulni. Most egy Ford Aspire kerül terítékre, kirívó színeivel és díszítettségével minden közlekedőtárs sokkolójaként szolgálhat. Azóta már persze elkelt. Minden részletében sokkoló. A zebracsíkos külső persze…..
Jawarider 2012.09.27 00:41:20
Sebastian Vettel idei harmadik generátorhibája után a Red Bull igyekszik nyomást gyakorolni a Renault-ra, hogy a francia gyártó váljon meg olasz beszállítójától. A bikások a vb-cím megnyerése érdekében akár a rivális McLaren elektronikai rendszeréért is hajlandóak lennének…..
  Aki látta az eredeti Piszkos tizenkettőt, az tudhatja, hogy a '60-as évek végén és a '70-esek elején mennyire értettetek az akcióba/kalandba/drámába oltott vígjátékok készítéséhez. A helyszín a II. világháború, ami tökéletes táptalaj a mozikhoz, hiszen még ma sem ismerjük minden részletét, és…..
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
Jawarider 2012.09.06 22:16:40
Persze csak ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Pontosan tudják ezt az oregoni Portlandben található Motorcorsa nevű Ducati márkakereskedésben, ahol egyetlen alkalmazottnak sem okoz gondot a szerepcsere, ha egy vidám fotózásról van szó. Az eredeti ötlet elég szokványos volt. Egy…..
Jawarider 2012.09.05 22:44:47
A Mercedes és a Renault után a Ferrari is megerősítette, hogy már a próbapadon nyúzzák a 2014-től bevezetendő turbómotort. Jelenleg úgy tűnik, másfél év múlva ez három gyártó fogja ellátni az összes F1-es istállót. A Ferrari sok tapasztalattal rendelkezik a V6-os…..
A sebesség oltára Terhes? Kacsa! 2012.08.06 10:41:04
Totti mester szent őrült. Laposan néz vastag, fekete keres szemüvege alól, szája sarkában elaludt szivarvéget táncoltat. Összevonja szemöldökét és alkot: ha kell restaurál, de ha úgy van (és általában úgy van), sosem látott gépeket teremt vagy fiatalokat oktat, nekik adja át,…..
A youtube csúf temető, mély gödör: úgy tűnik el benne az idő, hogy nyoma sem marad, órák vesznek el a mélyben, mint sáros barna föld rakódik rájuk az újabb és újabb videó, kifényesedett lapátnyelet forgatva eltemet bennünket az internet. Valahogy így jutottam el ehhez az…..