Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Time Machine Works

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a kérdésre egyszerű feleleteket ad bárki, aki időnként, vagy rendszeresen készíti ezt az ételt. A fő indok, hogy szeretjük; az alapanyagai szerves részét képezik a magyar konyhának, ízvilágnak, még ha ezek nagy része az újvilágból származik is. A háziasszonyok kedvence…..
Time Machine Works 2013.12.20 11:57:22
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Time Machine Works 2013.09.08 22:00:30
napszemüveg Finomodik az Oakley? 2013.06.06 11:26:59
Az Oakley idei újdonságaiban sok a klasszikus elem, már ők is kezdik újraértelmezni a régi modelleket, mint a Ray-Ban. Nem is csoda, az első Oakley, a Frogskins már több mint negyedszázados. Nem tudni, trend-e, de mintha az Oakley lehasadóban lenne az olyan otrombaságokról, mint a…..
Egy Gabasco kedvelő ismerősöm korábban megkeresett, hogy egy otthoni kertészkedéssel foglalkozó céget vezető barátja szeretne velem együttműködni. Tekintettel arra, hogy közben egy másik hasonló termékekkel foglalkozó cég is megkeresett, felgyorsultak az események :) (Itt is…..
Time Machine Works 2013.06.01 23:27:02
@GaBko: Ha még lehet, akkor az agyaggolyót cseréld le kőzetgyapotra. Pont azért, mert a gyapotot könnyebb átmosni.
Mivel kezdő vagy, így nagy eséllyel bele fogsz futni valami hibába... Ezt a gyapotban könnyebben korrigálod, mint a golyókban... Ezt tapasztalatból mondom. Amikor kezdtem, én is beleszaladtam alapvető hibákba, igazából a harmadik ültetés maradt meg... Persze ez több mint tíz éve volt, és akkor még nem volt a hidrónak kultúrája itthon..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Nem kell a rizsa, a kéthengeres dög magáért beszél. Marco Artizzu alig nyúlt hozzá a Ducati Supersport 600-hoz, mégis teljesen új motor lett a végeredmény. Brit versenyzöld tank, fekete elemek, bütykös gumik – a fordulékonyságából biztos vesztett az olasz desmó, de nyert valami…..
Time Machine Works 2012.08.04 21:34:46
Ráérsz egy pillanatra? Gyere, vesszünk már össze! Melyik a kedvenc szuperhősöd? Úristen, tényleg van kedvenc szuperhősöd? Mennyire egy béna dolog már! A Superman ratyi, a Pókember nyomi, a Batman meg simán nevetséges. Van egy kollégám, nagy pókemberes, a múltkor végig is…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A kép természetesen illusztráció, lehet hogy itt más a klíma. Párizsi tetőkert Flaci fotóján, igaz a növények itt is dézsásak...   Úgy gondolod, hogy a tetőterasz jó dolog? Én is annak vélem, bár még soha nem volt olyanom. Hungarisztan nevű olvasónknak azonban már igen. Az…..
Time Machine Works 2012.06.11 22:21:55
A hülyeségre nincs orvosság, a felsorolt problémákra van. Nyilván egyszerűbb panaszkodni, meg más embernek megpróbálni elvenni a kedvét, csak mert fogalmatlanok vagyunk valamihez.

Én a Móricz-nál lakom, és rendelkezem egy kisebb méretű tetőkerttel. Jelenleg 16 tő Chilit, 3 tő paradicsomot (Lugas F1, már most 120cm magasak), egy kisebb szelídgesztenyefát, egy bazi nagy leandert, egy olivafát, egy másfél méteres San Pedro kaktuszt, meg 6 hatalmas amarilliszt nevelgetek. Minden második hétvégén vidékre utazunk mégis él minden. Nem vagyok milliomos, az öntözőrendszert nagyjából 18.000Ft-ból megoldottam, növényvédelem megelőzésképen, még mielőtt a kártevők megjelennek, természetes anyaggal(neem olaj), nem méreggel. Én csak méheket, dongót, meg fagyalszendert szoktam a teraszon látni, ahogy a chilik virágaiból nektároznak.
A vízelvezetés nem probléma, mert időkapcsolóval úgy állítom be, hogy nem folyjon túl az edényen.
A földet elviszi a szél? Azt meg hogy? Az a föld, amiben növény van az általában minimálisan nedves, ráadásul a föld felszíne, és az edény pereme között szokott lenni 1-2 cm... Ha elviszi, akkor az nem föld, hanem homok. Abban meg sehol sem él meg a növény, nem csak a tetőteraszon. Az ötödik emelet magasságában én még nem találkoztam szél által odafújt szeméttel sem. Szóval a post írója menjen el, vegyen magának egy szép tapétaposztert, költözzön panelba, tegye fel a posztert a falra, aztán nézegesse azt. Kb az való neki...
Ideális kerékméret: 18 Mai kedvencünk ez az XT500. A Bastard, vagyis Kurafi névre keresztelt gép ügyes átmenet a café racer és a scrambler között. Az egykori terepgépre rá sem lehet ismerni: rövidebb lett a hátsó villa, Jurgi, az építő más típuséra cserélte – az…..
Time Machine Works 2012.02.15 20:51:56
@Breacher: Mutogatni? A motor arra való, hogy motorozzunk vele. Szerintem.
Ez pályázni nem jó, terepre hagyhatták volna ahogy a gyárból kijött. Utcára meg nem mehetsz vele.
Nem kell sok, hogy utcán is mehessen???
Azért megnéznélek, miközben ezt forgalomba akarnád helyeztetni, milyen arcot vágnának az NKH-nál.
Time Machine Works 2012.02.16 21:17:44
@Breacher:
Teljesen nyugodt vagyok. :)
Igen, igazad van, a szobrok és festmények nem valók másra, csak hogy nézegessük őket.
Direkt erre készülnek.
Ellentétben egy motorral, aminek egészen más a funkciója. És ez nem Amerika.
Itt mások a szabályok és Nekünk az itteni szabályok szerint kell játszanunk.
Más Tészta Ne félj a surimitől 2012.02.07 09:11:00
Nem harap, hisz nem is rák. Semmi köze hozzá, valami sneci van aromásítva rákízűre, viszont egy szép rákocskás, garnélás pastát akár tönkre is tehet, ha spórolásból surimit teszünk hozzá, úgy, ahogy hallal sem szoktuk keverni a rákos ételeket.  Tehát, ha nem dőlünk be…..
Koraősszel Nagymaroson Mindjárt itt a tavasz, ideje gondolni a november elején letámasztott szörnyecskémre, a Yamaha XS400-ra. Ugyan az akkumulátor itt pihen az irodában, de mire eszmélünk, a szezon is megérkezik majd. Ősszel úgy tettem be a céges teremgarázsba, hogy működött,…..
Time Machine Works 2012.02.01 21:31:22
@baowah: Az ihlet is az egyik postodból jött. Öt szeretném megépíteni: street-tracker.blogspot.com/2009/07/near-complete.html

Persze változtatásokkal, de az alap ilyen lesz. Szeretném majd végigblogolni az egészet.
Már megkezdtem az alkatrészek beszerzését is, viszont mielőtt magát a motort megveszem tisztáznom kellene pár dolgot...

Az E-mail pedig timemachineworks@gmail.com