Regisztráció Blogot indítok
Adatok
káosz kapitány

31 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híradóriportot készíteni nagyon komoly szakmai feladat. Kivenni egy több órás rendezvényből a lényeget, érthető módon interpretáltatni valakivel, idézni egy-egy mondatot úgy, ahogy elhangzott, és miközben az információ lényegét megosztod, hasznos érzékeltetni valamit az…..
káosz kapitány 2013.01.19 15:53:16
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
káosz kapitány 2012.11.14 12:40:37
@darazszoltan: nem sok van abban amit mond. nullához közelít de úgy látszik mindig lesz fül ami meghallja a legnagyobb hülyeséget is. abban az esetben pedig, ha valaki vérlázító és csúsztatásokkal, ferdítésekkel és légből kapott számokkal dobálózik nem sok köszönet jár. milyen környező országokat jársz te munkáért? romániát? vagy szerbiát, ukrajnát? ott jobb? akkor menj oda, meg is érdemled. szlovákiát? mert per pillanat jobbnak tűnik a gazdasági helyzet? addig amíg az autógyárak viszi a hátukon az egészet addig szerintem egy szó se essen a szlovák csodáról. szlovénia? ugyan már, neki sincs munkájuk és legalább akkora recesszióban vannak mint mi. horvátország? na, ott talán valóban nem kedvelnek minket csak a pénzt amit nyár mindenki odavisz de ez meg az ő bizonyítványuk. ausztria? becsületes vagy, tanult vagy legalább van szakmád? akkor kellesz és becsüld meg magad, ha nincs akkor csak te is újabb török lennél a már így is foszladozó szociális hálón.
káosz kapitány 2012.11.14 12:00:48
@Member: azt hittem Petőfi szerb. nagy lesz a balhé ha ezt megtudják a szintén magyargyűlölő haverek... megnézném, ahogy ölre mentek, kedves nagyon tájékozottak olyan emberek identitásán akik végül mégiscsak magyarul írtak, Magyarországért tettek.
Hátborzongató képekkel szállt be a kábítószer elleni küzdelembe egy londoni fotós. Roman Sakovich sorozata szereplőin egyszerre mutatja meg a függés előtti és közbeni/utáni időszakot. Az nem újdonság, hogy a kábítószerek borzalmas pusztítást visznek végbe nem csak a…..
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
káosz kapitány 2012.11.13 23:15:16
@wmiki: vicces kis harry pottyer vagy az már egyszer biztos. felsőbbrendűségről magyarázol miközben ömlik belőled ugyanaz. istenem, ti mind egyformák vagytok... a te igazságod az Igazság, te tudod az utat, mi? bölcs vagy, elfogadó és "látó" de azért pálcát törni mások felett elég könnyen megy, mi? egyszerűen röhejes vagy de ugyanakkor szánalmas is, te táltos!
A Fővárosi Közgyűlés közterület-hasznosításért felelős bizottsága FPH061 /6462 – 2/2012 számú határozatával (PDF) megtiltotta, hogy november 11-én este a Flórián téri aluljáróban karitatív rendezvény keretében hajléktalanok számára magánszemélyek ételt és ruhát…..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
káosz kapitány 2012.10.31 18:09:06
@zbzbzb: természetesen a sorban állás lételemem elvégre csak itt, e csodás medencében turulokkal szárnyaló és nyereg alatt szárított büszkeséggel nőttem fel és szocializálódtam vagy mifene, addig is unaloműzőnek eljátszadozom azzal amivel egyidős lennék, h rendesen, keményen toppanhassak be akkor és oda ahova kell!
címem nehezen kiadható hiszen "My name is Legion: for we are many." ekképpen ott rontom a levegőt ahol tudom pokolbéli társaimmal együtt akik csak rontást és pusztulást hozhatnak Kedves Vezérünk és Lajos szeretett-utált legelőjére. az ilyen megmentő-megmondó angyalok mint ez a firkáló stefike förmedvény csak nekünk nem kedves lévén körülöleli a seggnyalás és képmutatás szaga és mint az tudvalevő boldogok a lelki szegények ami aztán végképp idegen számunkra mert belőlünk meg bűzlik a kérdés, gondolkodás és logika émelyítő és felkavaró szaga. magyarán szívesen látunk közöttünk, zsidók, ballibsik, középen állók, nem annyira kiválasztott-nép-szittya-summér-jézus-sámán fiai és leányai között. bár a lelkiismereteddel neked kell elszámolni főleg amikor esetleg mégis visszatérsz évek, évtizedek múlva és stefike kopogtat be az ajtón csúszva-mászva, h elnézést de nincs itt egy kis munka mert a szar se nem finom, se nem tápláló és különben is addigra már rég más az úr akinek nem kellenek a korábbi Nagy Vezír bohócai.
káosz kapitány 2012.10.31 18:45:22
@gesternmann: muhaha! ez azért egyre árnyaltabb képet ad erről a stefikéről. az idióta 25 éves WOW-os kis majmok jutnak eszembe akik azért nyomják női karakterrel mert ez a legközelebbi pont ahol a másik nemhez jutnak majd azon röhögnek, h micsoda nagy trükköt ejtettek meg a többiekkel. na, hát van itt baj bőven. ezt a másik megye dolgot meg már nem is említeném hacsak annyira nem, h ha stílszerű akarnék lenni mondhatnám; gyáva népnek nincs hazája. pont olyan mint a gazdája, arrogáns, sunnyogó. az édesanyjától meg ezúton kérnék elnézést. van amikor messze esik az alma a fától.
Duzzadhatna a magyar kebel, nagy kár, hogy nem a Puskás Akadémiában találták ki, hiába: Mezey Gyuri bácsi nem Matolcsy Gyuri bácsi. Szlovákia csoportellenfelénél, Lettországban kidolgozták azt a taktikát, amellyel nem lehet veszíteni. A hagyományos gondolkodás szerint az edző…..
Elolvastam a hisztit, amit lerendeztetek a szerdai poszt alatt, igazán szórakoztatóak voltatok. Belátom, a kommentelők nagy részének nem sikerült a feladatot megugrani, a sok rinya mellett nem értettétek meg, miért hoztuk simán a kötelezőt. Szájbarágó, sovinisztáknak.  Az…..
káosz kapitány 2012.10.19 18:48:19
a régebbi írásaidat bírtam mert értettem, h a gyűlölködés, a túlzott ( ez a fontos szó ) nacionalizmus káros, mindenkire nézve, együtt élni úgy nem lehet. érdekesek voltak a tapasztalataid, amilyen stílusban megosztottad őket. tetszett a visszafogott fricska amivel az arra fogékonyaknak felnyitottad a szemét. mostanra azonban nem lettél más csak egy fennhéjázó troll, egy majom, aki annyira tudja az igazságot mintha csak a kurucinfon olvasnék valamit csak éppen ellentétes előjellel. "kissé" túllőttél a célon. ugyanakkora paraszt vagy mint akiket próbálsz itt alázgatni és kioktatni, ez már biztos nem cseh hozzáállás, szlováknak meg még talán elmegy bár szerintem ha értenék amit idefosol helyetted szégyellnék magukat és azt gondolnák, h csak szítod a tüzet. rettentő bölcsnek és tévedhetetlennek gondolod magad, kemény munkával és még több gyűlölettel sikerült magad teljességgel megalázni és nem azok előtt akik lezsidószlovákcigányoznak téged. azok előtt akik még gondolkodnak. hányni való a stílusod, undorít a gondolkodásod. ezért tart a két ország közötti kapcsolatot ott ahol tart és mielőtt azt hinnéd,h a szlovákok annyira békések és elfogadóak, akkor megosztanám veled személyes tapasztalataimat "kedves", jól tájékozott és valóban honfitársaidról; rengetegen azt gondolják, h ha ma Magyarország tehetné tankokkal foglalná vissza Pozsonyt. hát nembarátom, kell a fasznak az az újpesti lakótelepnél lepukkantabb szemétdomb a cigányaitokkal meg a nacionalista barmokkal együtt. és ezek fiatal, multiknál dolgozó, Európát építő emberkék. vagy azok akik akkora undorral néznek rád amit nem értesz, mert ha számít az egyén márpedig mi más számítana akkor ezt nem érdemelné meg senki. tényleg olyan vagy mint amilyennek leírnak titeket; muszáj találni ellenséget mert különben hova lenne a nemzeti hovatartozásotok. a cseheket csak sunyiban meritek gyűlölni de az értelmesebbje titeket is csak a surmó vidéki paraszt rokonnak gondol, aki büdös is, szaros is de az övék.
Subba Ozora 2012 aftermovie 2012.08.21 16:47:31
..
káosz kapitány 2012.08.21 18:14:19
@ChristianTroy: vicces, h 20 ezer embert simán letrógerezel. lényeg, h te minden bizonnyal maga vagy a szentéletű teréz anya/apa aki a legtöbb pénzt adózza ebben a siralomvölgyben és pálcát törhetsz bárki felett felsőbbrendűséged okán! köszönjük értelmes de kiváltképp tényekre szorítkozó hozzászólásaid. pontosan az ilyen jellegű "emberek" miatt nem szükséges subbának ozoráról posztolgatni. leülhetsz fiam, egyes.
káosz kapitány 2012.08.21 19:18:12
@kozlekedo: maximális egyetértés!
nemesis bboy joker & batman 2009.07.17 14:06:00
hát, ha az előbbi faszság volt akkor ez már letaglóz!..
nemesis bruce lee 2009.07.17 14:03:00
ezt a faszságot! na igen, bruce lee vazze az bruce lee!..
nemesis mstkrft 2009.07.16 20:33:00
na akkor egy kis balatonsound flashback. kezdek visszatérni a föld nevű sárbolygóra és eszembe jutni, hogy mire örjöngtem a legnagyobbat! hát persze, hogy a MSTKRFT volt az!  kezdjük egy kis ráhangolóval a hangulatot illetően:  ez nem a balatonsound-on készült de…..
nemesis goa 2009.07.16 18:31:00
most azt hiszem monszun időszak van, oda nem jó menni nyaralgatni meg bulizgatni. goa az a hely ahova eljutni nem mindennapi spriituális élmény lehet. maga az út, nem a cél. a hajtás után szemezgettem goával kapcsolatos videóból!    a svájciak bár megtehetnék, hogy…..
nemesis pikes peak 2009.07.16 18:03:00
gyorsan felcsapok valamit az oldalra mert még a végén lázadás tör ki! azt meg nem lehet vazze! úgyhogy azonnal le is töröm egy kis csapatással! nesze nektek, pikes peak a világ legkomolyabb versenye!     ari vatanen és a peugeot! az autó mind1 bár ezek a régiek közül…..
Szerkesztgettem a weboldalamat, és igen elmélyültem a Ken Block témában. Nem akarom részletezni a srácot, mindenki ismeri a videóit, kiskölykök ezreinek nyálelválasztása indul meg neve hallatára, és már villannak is a fényesebbnél fényesebb képek az általa reklámozott-gyártott…..
káosz kapitány 2009.07.07 22:05:28
nemesis az anime! 2009.07.07 18:51:00
újabb értéket kell bemutatni, ez pedig a Gungrave! ha létezne a japánoknál film noir, ez lenne az! történet (természetesen több részben) a barátságról, az árulásról, a hatalomról, a szerelemről, a bukásról, a bosszúról, a megbocsátásról! brandon és harry a két barát…..
nemesis a láthatatlan sorozat 2009.07.06 23:16:00
a macskák látnak olyan dolgokat is amiket mi nem! a szürkezónát is látják de még annál is többet! a láthatatlant!:   láthatlan sandwich: láthatatlan shuriken: láthatatlan minden: láthatatlan hólapát:..
anglia. kicsit más hely. más a gondolkodás, a kaja, a foci, a kultúra, a bevándorlók száma (muhaha), a nők, a szórakozás. és a közlekedés. lapozz és megtudod, hogy nem csak egy nagy wc az egész világ hanem egy óriási vidámpark is! kérem szépen, az angolok ezért élnek egy…..
nemesis youngtimer őrület! 2009.07.01 23:01:00
mert szeressük az autókat de a régebbieket imádjuk különösen ha a legperverzebb keletibb  országból származnak és mindazokat akik ezekért gyermetegen lelkesednek a keblünkre öleljük, álljon alább, beljebb egy kis posztolás-folytatás-unszoló! egyébként ez supra7m és…..
nemesis pinky, ezt neked! 2009.06.30 00:53:00
elnézést de szolgálati közlemény van ja, a hajtás után: megvan pikachu szinkronhangja!   és tudom, hogy vágysz rá, szóval ne tiltakozz, tessék, tiéd, vedd el:..
nemesis emo vazze? az is valami? 2009.06.29 22:52:00
én szeretem az anime-ot, ez azt hiszem egyértelmű, már ha csak a postok számát nézzük amik ezzel a témával foglalkozik. mivel nem vagyok annyira fiatalka ezért már beletörődtem a világ sokszínűségébe és elfogadtam, hogy ugyan túl színes, túl változatos ez nekünk annyira nem…..
ezt még nagyon régen, a kilencvenes évek vége felé, a netezés kezdetén láttam az elsők között! ma eszembe jutott, úhgyogy tessék bámulni!    ez a clif diving vazze! vízbe minden hülye bele tud ugrani.....
nemesis breakbeat 2009.06.28 18:58:00
breakbeat válogatás, nesze! nem, nem a klasszikusra, a tutira, a félistenire vagy a szerinted legjobbra és kihagyhatatlanra mentem rá! inkább találomra és érzésre! katt a továbbra! knight rider eurythmics requiem egy álomért windows break(beat) britney freeland krafty kuts rennie…..