Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thor61

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap, amelyen megtudod, hogy rákod van, életed talán legnehezebb napja. De nem az utolsó! - ezzel a mondattal indul a "The day I found out" című szájtnak a bemutatása, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az internet tele van a rákkal kapcsolatos információkkal,…..
 Mi éppen sörért voltunk, de Naményi kollega elkapta, ahogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét tegnap előállították a rendőrök a „Hogyan csináljunk a gárdistákból Gandhit?” fedőnevű akció keretében. Tök exkluzív felvétel:  ..
Thor61 2009.07.06 08:16:18
@Bölcs Lázadó:
Őshonos Zsidó? :-) Köszönöm, régen röhögtem ekkorát!
A közelgő Terminator Salvation promóciójaként a kanadai Toronto egyik metrómegállójába a múlt héten kihelyeztek egy mozgó, csaknem két és fél méter magas T-600-as robotot. A robotnak csak a feje, mozog, de az folyamatosan, azt imitálva, hogy az őt bámuló és előtte elhaladó…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..