Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalamádé

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról már beszámoltunk, Palvin Barbara lett a L'oreal új szépségnagykövete, ami azért elég nagy dolog, hiszen neves topmodellek és híres színésznők nyomdokaiba lépett így a 18 éves magyar lány. Barbara nemrég Párizsba utazott, hogy elkezdje a közös munkát a…..
csalamádé 2012.02.09 11:51:02
Nesze!szer Bublé neje bugyiban 2012.01.25 16:52:00
  Egy hónapja vége ugye a karácsonyi szezonnak, gondolhatnánk is, hogy Michael Bublé-ról kevesebbet hallani. Ám nem, mert ott a 24 esztendős asszony a háznál. Luisana Lopilato ugyanis keresett színésznő és modell, aki számos reklámban szerepelt már. Millió feletti…..
Az USA Today interjújában Lou Reed elárulta, többen is felháborodtak a Metallicával közösen készített, csak pár napja megjelent Lulu miatt. Leginkább a Metallica oldaláról érkeztek negatív vélemények, többen meg is fenyegették: "A Metallica rajongói…..
 Na ideje elérkezni a múlt kedden megkezdett történettel a másik címszereplőhöz, James Bondhoz is. Eddig ugye Mamma Agatával találkoztunk a ravellói csodálatos teraszon, aki gyerekkorától kezdve hírességekre is főz, így nem is érte akkor meglepetés, amikor beállított hozza…..
csalamádé 2011.08.16 10:59:40
Olaszország rengeteg gyönyörű helye közül is talán kiemelkedik az Amalfi-partvidék, azaz Costiera Amalfitana, a Nápolyi-öböltől délre, olyan híres városokkal mint Sorrento, Positano. Ez itt például a positanoi apartmanból a kilátás. Megpróbáltam megunni... Ez meg a…..
csalamádé 2011.08.09 16:01:59
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
csalamádé 2011.06.13 12:35:34
Ahogy említettem, annak idején nagy hatással volt rám, amikor az isztriai nyaraláskor megkóstoltam Chiavalon Sandi olaját. Azóta, ha évente egyszer arra járok, igyekszem a környékbeli termelők olajait megismerni, és ha itthon is belebotlok egy-egy ígéretes üvegbe vagy fémdobozba,…..
Télen a Himalája végtelen bércei közt nem ritka, hogy mínusz harminc fokig süllyed a hőmérő higanyszála. Sőt, vannak olyan helyek, ahol már higanyszál sincsen. Érthető, hogy az utazó csak speciális felszerelések segítségével bírkózhat meg az extrém körülményekkel és…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
csalamádé 2011.01.31 14:34:52
Egy hete - miután nyilvános lett, hogy Michael Douglas a gyógyulás útjára lépett - a B-oldal Facebook oldalán indult el a gondolkodás a színész legjobb filmjeiről. A színész Golden Globe díjátadón történő megjelenése után úgy gondoltam, az akkori ihletet felélesztem és…..
w Sanghaj, Borsod 2010.11.11 06:10:00
Két érdekes adat. A több mint félmillió magyar munkanélküli legalább kétharmada érettségizetlen, ezek legalább fele csak általános iskolát vagy azt sem végzett. (Vannak pontos számok a statisztikákban, de ebben a műfajban a hibahatár jelentős.) A másik: 76 800 forintra…..
H2SO4 A timföld átka 2010.10.04 21:45:00
Az alumínium nagyobb barátja az embernek, mint a kutya. Gondoljunk csak a sok könnyű szerkezetre, a pehelykönnyű biciklikre, olyan tuti ötvözetekre, mint a repülőgépeknél használt duralumínium. Fájdalom, az alumínium nem terem meg a szántóföldeken és alumíniumbányákban sem…..
Kovács Ákos a napokban megkezdte következő lemezének erőteljes beharangozását. Ennek eredményeként a hétvégén a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a DigitalExpo vendégeként bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő új stúdióalbum címe: A katona imája. Ugyanitt bemutatták a…..
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
Tudom, nem leszek túl népszerű ezzel a poszttal, de egye fene!Befizettem egy csúszkásmasszázsra, 12ezer magyar forintokat.Sejtettem hogy milyen lesz, azt is hogy nekem nem az élvezetek csúcsa, de nagyon igazságtalan lennék ha úgy alkotnék véleményt erről az egyre népszerűbb…..
csalamádé 2010.02.26 12:47:13