Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heszter

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytam abba, hogy sörpuccs. Az egri különítmény hazaindult május 1-jén, én pedig otthon maradtam délelőtt és nyalogattam a sebeimet. De a szép idő csak nem hagyott a lakásban punnyadni, így gondoltam bicajozok egyet. Hogy legyen valami értelme is a biciklizésnek, gondoltam…..
  Azt ígértem legutobbi levelemben, hogy hétvégente írok, es az első adando alkalomnál lam ez rögtön ki is maradt. De mentségemre mondva mozgalmas, utazással teli volt az utóbbi pár nap. Mindket hetveget Magyarorszagon töltöttem, elsö heten raadasul "otthon-otthon", azaz vegre…..
Ellak 6. resz, Szürkülök... 2012.02.07 21:46:00
  Csendesen zajlik tovább az élet, azt hiszem kezdenek beállni a szürke hétköznapok. Reggeli, munka, este valami sport és utána valami olvasás, vagy tanulás, legyen az német vagy szakmai. Korábbi magyar leendő présüzemi kollegák elmentek, így „egyedül” vagyok…..
Ellak 4. resz - az Audi élmény... 2012.01.30 22:36:00
 A mult het pentekem egy  nagy Audi elmenynappá kerekedett a estére. Hogy ez hogy is törtent, es milyen volt?Az egesz az Audi forumon kezdödött. A forum-ot 2000ben epitettek, egy ügyfel-elmenyközpontot, ( a kepen itt szemben, a nagy oszlopos) egy törteneti muzeumot (hatul a kerek)…..