Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molesz

12 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moleszka_wrx készítette ezt a képet...
moleszka_wrx készítette ezt a képet...
moleszka_wrx készítette ezt a képet...
moleszka_wrx készítette ezt a képet...
moleszka_wrx készítette ezt a képet...
Hát másfél év után leadtam a két kocsit az átépítésre. Nem volt egyszerű a folyamat, hiába is terveztem el mindent előre. Na de mindegy már. Ha valakit érdekel leírom, ha nem tovább tessék Már a kezdés se volt zökkenőmentes, akitől az autómentőt béreltem egy órát késett csak. A kocsi se volt…..
Tavaly előtt kitaláltam magamnak, hogy miután már pár céges kocsival járok ideje lenne lecserélni a szuper megkímélt Toyota Corolla Verso (még a ronda kasztnis, 1.8 benzin, hegyes tengely, chip). Páromnak külön kocsija volt, tehát. Szegénykém meg a garázsban állt. 4 év alatt 5500 km mentem Vele.…..
Városi autóként, főleg így bejáratósan, 4000-nél elváltva, motorféket szigorúan nem használva inkább könnyebb fizikai munka a Mazda vezetése, semmint szórakozás. Hogy mindjárt első nap rám akarták törni a reggeli csúcsban (vétlen voltam, előttem megálltak, én is így tettem, a sokkal mögöttem jövő…..
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
molesz 2013.01.27 18:32:49
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
molesz 2011.11.12 14:40:23
n
Subba Panda Rabbit 2011.10.25 02:05:00
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Robogó Ízirájder öcsém! 2011.07.01 19:07:00
  Mindenki látta az Üvegtigris című filmet. Én pedig a múltkor a Sólyomfészekben találkoztam Erdős Csabával, akivel egy szót sem váltottunk sem az 50 köbcentis géposztályról, sem a robogókról, ellenben az étterem előtt állt egy replika: a fent nevezett film egyik…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
molesz 2011.05.28 16:23:05
Roland635CSi és Gergő is beküldte a legújabb dobozos, magyar fejlesztést. EZ a Peugeot Boxer egyedi példány, melyet előzetes eggyeztetés után lehet megtekinteni.Eladó a képen látható Peugeot Boxer! Az autó teljesen egyedi, megtekinthető előzetes eggyeztetés után! Egyedi…..
Csikós küldte be reggel a levelezőlistára ezt a megdöbbentő videót, amely Theo Jansen, ez a holland fizikus és kinetikus szobrász mutatja be széllényeit. Azon felül, hogy már önmagukban is szürreális látványt nyújtanak, a tisztán PVC-ből készített gépek mögött komoly…..
Szemellenzős BMW-sek is ezt nézegetik este a paplan alatt, amikor senki sem látja. De milyen járni Monica Belluccival? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Vajon van az olvasóink között egyáltalán olyan, aki nem legózott/legózik? És a legós múlttal/jelennel bírók közül ki nem álmodozott róla, mennyire jó lenne, ha az aktuális járgánya rendesen mozogna, menne előre-hátra, jobbra-balra? Ráadásul mindezt távirányítással? Nos,…..
molesz 2011.04.10 09:01:43
@streetsta: Ha mercedes Unimog a megfejtés akkor miért fogadjátok el az hogy mercedes-benz unimog ez 3 szó. ?????