Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igorogi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Igorogi 2012.11.09 08:17:54
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szerintem te direkt nem akarod érteni, amit írok. Rólam kerek perec kijelented, hogy náci vagyok, pedig nem tudsz rólam, a világképemről semmit. Attól, hogy valamire, valakire rámutatsz és kimondod a súlyos szavakat, a valóságot nem változtatod meg. Sehol nem védtem semmilyen náci szervezetet, pont arra mutattam rá, hogy a hozzád hasonlók felelőtlensége miatt növekedhetett ekkorára.
Szépen felmondod a leckét, de a túlbuzgóságod inkább komikus, mindamellett, hogy káros.
Igorogi 2012.11.09 08:23:57
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Talán már nem emlékszel, de pár kommenttel feljebb bizony én még egy kalapban voltam nálad a nácikkal. Sőt, még az is zavart, hogy én nem vallom nácinak magamat, pedig ellent mertem mondani neked.
Egy kultúrember a helyedben ilyenkor megkövetné a másikat és elgondolkodna azon, hogy az a zsigeri gyűlölet és felsőbbrendűség-tudat, amit annyira utál másokban vajon hogyan lett a sajátja is.
Igorogi 2012.11.09 08:38:14
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Nem vettem védelmembe senkit, pláne nácit, legfeljebb felhívtam a figyelmedet arra, hogy érvelés helyett kirekesztő címkézésbe kezdtél. Hát így.
Kigondoltam Káosz 2012.05.14 18:33:00
Gondolom jónéhányan olvasták az Index új üdvöskéjét, a garantáltan megosztó, ámde nyílvánvalóan a középszerűen ötlettelen szinten mozgó Örülünk Vincent blog minapi kibaszott kurva nyifegő cikkét, amelyben már sokadszorra kell a mai, nehéz időkben olvasni, hogy ez az…..
Igorogi 2012.05.23 08:06:49
@Spadla z oblakov: Ó, a bejegyző személyesen! Mondhatnám, hogy megtisztelő, de ennyi erővel egy ásóbéka vartyogásakor is kitüntetve érezhetném magamat. Esetleg egyél egy kis kakit.
Igorogi 2012.05.23 09:21:43
@Spadla z oblakov: Minősítgetsz, de hatásosabb lenne, ha valahogy demonstratívabban tennéd. Mondjuk ha nem küldözgetnél senkit sehová, mint egy dedós vagy megpróbálnál szellemesnek tűnni.
Nem vagy te frontérzékeny?
Igorogi 2012.05.23 12:24:40
@Spadla z oblakov: Más szemében a szálkát, mi, te klimaxos picsa!
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Igorogi 2012.01.25 20:08:30
@bogancs: Épp ezért volt csacskaság a kísérlet kellős közepén ilyesmire fecsérelni a pénzt. Ezzel pont az opponensek alá adod a lovat. Lám, még egy nyomorult Kindertojást sem engedhet meg magának vagy a gyermekeinek az ember... Ne tántorítson el a sok tamáskodó, kívánom, hogy életed végéig meg tudj élni minimálbérből. Ez aztán tromf lenne a javából, belátnák, hogy milyen oktondik is valójában.
Igorogi 2012.01.25 20:26:14
@bogancs: Sajnos nem voltál elég elkötelezett. Életszerűbb lett volna a kísérleted, ha minimálbéresként kihalászol egy alig zöldült ódalast a dögkútból, sok hagymával szinte észrevehetetlen a különbség, és a gyermekeknek vetsz egy disznóhólyagot labodaként, hadd játszódjanak. Gondolom, az XBokszot kellett volna nyüstölniük szegényeknek, ha nem jut rágcsa.
Portfoliobloggernek piacos vagy, de komolyan hiányolok egy bennfentes jelet vagy valamit, hogy nem vagy ennyire brokát igazándiból.