Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktór W.H.O.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kordon vége A kommunizmus Gyurcsány-korszakának egyik öröksége a kordon. Az emberek erőszakos terelésére, mozgásuk korlátozására, szabad vonulásuk megakadályozására összeeszkábált fémrekvizítum fölött mára eljárt az idő (legfeljebb a Böszme család címerében kap majd…..
doktór W.H.O. 2014.07.26 08:41:39
         Rajcsányi Gellért több részes tanulmányt írt a mandineren a balliberális értelmiség válságáról. Akkor vetem rá a első követ, ha majd nem írok több részes tanulmányt a balliberális értelmiség válságáról.         Ergé arról ír, hogy végre megtört a…..
doktór W.H.O. 2014.07.15 16:02:45
„Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római…..
Az új kampányszabályozás gyakorlatilag teljesen kitiltotta a kereskedelmi televíziókból és rádiókból a politikai hirdetéseket kampányidőszakban. Az egyes csatornák ingyenesen közzétehetnének ugyan hirdetéseket – minden országos lista számára egyenlő időben –, ehhez…..
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
doktór W.H.O. 2013.08.27 21:04:59
@vuvuvu2:
"a kérdés az, hogy a darabjával, azon túl, hogy tükröt tart, hozzájárult-e ahhoz, hogy előrevigye dolgainkat, segíti-e azt, hogy az embereknek legyen hitük és erejük a dolgokon változtatni (ehhez minden egyes ember erejére szükség van), előremozdítja-e az összefogást vagy sem."

mivel kb 100 éve kikerült a közgondolkodás középpontjából Isten, egy művész feladata nem lehet az iránymutatás, csakis a gondolkodásra késztetés. a tudat számára fel nem térképezett helyeken mindenütt ott van Isten .

amit te gyalázatnak érzel, az valójában az, hogy választott vezetőink azt hirdetik, hogy megbizonyosodtak, "megtudatosultak" Istenben
doktór W.H.O. 2013.08.27 23:21:25
@vuvuvu2:
"nem túl rózsás a helyzet"

ezt mondja egy művész és egy politikus is. melyiknek tapsolsz?
amelyik azt mondja, hogy jobban fogunk élni 4 év múlva vagy amelyik azt mondja, hogy esélyed sincs, lúzer?
ha összefogunk, és 10 millió szív egyszerre dobban, azt meghallják a Syrius-on is?
hogy a létezésed csak egy meteor miatt válhatott egyáltalán vitatémává?

a régi istvánakirályban lehetett hinni, ebben meg nem?
mért nem mondATJA ki a rendező, hogy bízzál?

mi a baj, nem hazudott szépet Alföldi?
Orbán király szépet hazudott?
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
A Csillag születik és a Megasztár új szériája miatt annyira telítődik a piac, hogy a zenepiacon hamarosan tehetségeket kell kivégezni, nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró zsűritag. „Már a helyi italboltoknak is van saját megasztárosa vagy X-Faktorosa, lassan már minden…..
A Balatoni Vízügyi Hatóság az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően két amerikai terepjáróval kezdhette meg a tó jegének feltörését.  "Nagyon hasít, és még rádió is van benne" - summázta a Hummerek első munkanapján tapasztalatait Kovács Mihály veterán…..
  „A politikával alig foglalkozók számára is világos, hogy a Schmitt Pál köztársasági elnök ellen irányuló lejáratási kampány része annak a szocialista, liberális, nemzetközi pénzpolitikával átszőtt, jól szervezett támadásnak, amelynek végső célja…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
doktór W.H.O. 2012.01.25 14:38:32