Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katalin

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
katalin 2018.10.20 13:38:53
@mentolos lecsó: pontosan igy látom én is, mindig alulról felfelé pislog Dávidra, persze alacsonyabb,meg csúnyább is, de nem kell néhány nap és ellene is fordulni fog. Ő az a tipus,aki mindenkit elárul
katalin 2018.10.20 17:40:46
@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: ha ketten maradnak a végére? :D
A Balázs-para elmúltával utóbbi látszólag jó kedvében van. Nórival tökéletes összhangban szemlélik a halászó Tamást és Jérémyt, de ez csak vihar előtti csend, mint amikor Hannibal Lecter kedélyesen együtt vacsorázik Will Grahammel. Végül megunják a műsort, így már…..
katalin 2018.10.13 17:42:45
@mindenévfoglalt: igen,már más is mondta
katalin 2018.10.13 19:51:01
@szociál: hogy nóri kiakadjon, a szerkik legfőbb tulajdonsága,hogy keltik a feszültséget,vitát,ha maguktól nem csinálják. Még azt várom,hogy mikor derül ki,hogy a lencsehozó lányok elötte jól bezabáltak hambiból.
A hangulatos reggeli vágóképekből kiderül, hogy – bár ennek viszonylag kevés jele mutatkozik - még Beni is szerepel a műsorban. Vagy legalábbis akad róla néhány bejátszható felvétel arra az időre, ameddig a producerek kitalálják, hogyan tussolják el sajnálatos halálát, amit egy félrenyelt…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
katalin 2018.02.07 14:29:43
@katalin: vagy hatból
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
katalin 2018.01.28 07:27:44
@wilson77: sose értettem,hogy magánéleti kofliktusokat miért kell nyilt levélben olyanoknak publikálni,akik azt sem tudják,hogy ki kicsoda és kivel mit.
Van ez a Piramis kontra Fal hiszti, a TV2 lenyúlta az RTL drágán vett formátumát, és rohamtempóban leforgatott belőle egy rakás adást, amivel úgy elverték az RTL-t, mint betyár a a kétfenekű dobot, és persze ezen felbuzdulva most is forgatják az új részeket, mert addig köll ütni a vasat, míg, ugye.…..
katalin 2018.01.24 05:54:20
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Ez eddig a Celeb vagyok legfontosabb revelációja (szamarat se szopott, hadd tegyem hozzá gyorsan). Kígyóval már volt, csak hogy megmaradjon valami a régi renoméból, de csak masszázs volt, nem besiklás. Az RTL persze pontosan tudta, mit vett Staller Icával, aki hetvenévesen, olyan fejjel, mint ami a…..
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
A 2018-ban érkező hatodik évaddal véget ér a Netflix egyik legnagyobb sikere, a House Of Cards, magyarul Kártyavár, írja a Hollywood Reporter. A döntésnek elvileg nincsen köze Kevin Spacey-botrányához (a nyolcvanas években zaklatott egy 14 éves színészt), a bejelentést állítólag már nyár óta…..
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai…..
Felborította az RTL Klub terveit, amikor kiderült, hogy Stohl András átül a konkurens csatornán futó Szárban sztár zsűrijébe, írja a csütörtöki Blikk. A lap szerint a TV2-s igazolással veszélybe került az RTL-en futó Válótársak negyedik évada. A lap informátora elmondta: az RTL már meg is kezdte a…..