Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mibajunklehet

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A korábban itt közzétett nyílt levelemet természetesen postán is elküldtem. Még egy hónap sem telt el, már meg is jött a válasz! (A teljes szöveg itt olvasható.) Ez is hasonlóképp vicces, mint maga a "helyszíni cselekmény".Alább a válaszom, amit ezúttal is…..
 Megkapó őszinteséggel hozza a ház (szerelvénytartó műtárgy) lakóinak tudomására a vállalat, hogy a felújítás csak róluk szól: kicserélik, amit kell, bármivel is járjon ez.Valaki már alá is húzta a lényeget:Hát, valóban igen durva kupival járt. Meg liftfoglalással,…..
- magyar rémmese - Ha megmondanám, honnan tudom, meg kellene öljem a kedves olvasót. Egészségesebb tehát, ha enélkül is elhiszi: a mese létező önkormányzaton alapul, bármilyen hasonlóság a valósággal hihetetlen, de sajnos igaz. A kedves olvasó még így sincs…..
mibajunklehet 2012.02.01 13:55:00
@Nethooligan: Köszönjük a tisztázó hozzászólást. Eszerint akkor a szabály a horror. Ha az APEH hozta, ha a NAV, ha a törvényhozás. Ezzel együtt is kitartok amellett, hogy a szabály betartása is az.

@
És nem, nem átruházható bérletekről van szó.
mibajunklehet 2012.02.01 20:04:08
@esmein: Persze. Mi bajunk lehet? :)
Na, szóval: Nem bánom, sőt, köszönöm, megtisztelő. Majd küldj egy linket, ha lesz.
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
 Hajdan éles eszű édesanyám a minap azt állította, hogy telefonon felhívták a bankból, igyekezzen, mert január 30-ig van ideje végtörleszteni. Nem lepődtem meg nagyon, anyámmal valami nincs rendben.Simán közölte például egy döntését a múlt héten, hogy a 4,9 millióért…..