Regisztráció Blogot indítok
Adatok
»RyuK«

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Half Pécs Squad Heti rádiós post 2010.11.29 00:05:00
november 29., hétfő 20.00, http://periszkopradio.hu -Catfish-Saw VII (3D)-Exam-Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I..
»RyuK« 2010.09.20 08:57:48
»RyuK« 2010.10.05 17:30:24
Uwe Bollt rengetegen utálják, talán egyetlen sikeres filmet se tud felmutatni, ő azonban továbbra is rendez, méghozzá nem is egy, hanem 3-4 produkcióhoz is adja a nevét egy évben. Idén mutatják be az Auschwitz drámáját, amihez néhány napja ki is jött az előzetes és ezzel máris…..
»RyuK« 2010.09.11 22:47:04
@Daihelyon: Szerintem te vagy Uwe Boll álnéven xD Kizárt, hogy másnak tetszettek ezek a filmek :)
 Mivel a munka és egyebek mellett lehetetlen volt teljes mértékben helyettesíteni koimbrát, megpóbálok összeszedni néhány kimaradt filmes infót. - Guillero del Toro csinálná is meg nem is a Hellboy 3-at. Az a baja, hogy nem szeretne közelebb kerülni a történet végéhez, meg…..
Horror-Mirror Fránya VB... :) 2010.06.16 12:01:00
Egyeseknek feltűnhetett, hogy bár a múlt héten elég aktív voltam, azonban péntek óta nem írtam semmit. Gondolom ennek nem nehéz kitalálni a legnagyobb okát, igen a foci VB a "szerkesztőségbe" is elért:) Amíg a selejtezők tartanak (értsd: napi 3 meccs), addig nem…..
Geekblog Mortal Kombat: Rebirth 2010.06.09 01:42:00
Egyelőre nem készül új Mortal Kombat-film, de ha készülne, és Kevin Tancharoen rendezné, akkor kábé így nézne ki. Az alábbi hét perces videót a hírek szerint azért forgatták le, hogy megszondázzák a népet, lenne-e igény egy hasonló stílusban készített filmre. Egy biztos: az…..
Az MTV tegnap este átadta az Arany Popcorn díjait, a jelölteket már korábban közzétették és csatorna nézői leadhatták szavazataikat, hogy szerintük kinek kéne kapnia az "elismerést", a díjazottakat kiemeltem. Mint látható az Alkonyat második része tarolt, de ez nem…..
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak.   Zombieland (2009)   Rendezte: Ruben Fleisher Tudom, nem mai darab, és már bizonyára mindenki látta, de mivel nem rég adták ki DVD-n, talán még…..
Horror-Mirror Apátia 2010.05.13 11:43:00
Mostanában nem nagyon van kedvem posztolni, ennek több oka is van.Az egyik pl. az, hogy mostanság valami különleges érzékkel választom ki a tökéletesen unalmas, vagy csak simán pocsék filmeket, igaz a [REC] 2 kivétel volt, de azzal nem igazán árultak zsákbamacskát.A másik pedig az,…..
Filmdroid Új külső 2010.06.01 21:06:00
A múltkori próbálkozás nem nyerte el sokatok tetszését, remélhetőleg ezzel már jobban ki lesztek békülve. (A másik fejléc így nézett volna ki.)..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Update: Sajnos úgy látom nem igazán jött be az új dizájn, ezért visszaállítottam a régit. Ötleteket szívesen fogadok, hogy mit és hogyan kellene változtatni, illetve mi volt a legnagyobb baj a már látott külalakkal. Nyuszisz is szeret fejéceket gyártani - nagyon buzgón…..
»RyuK« 2010.05.16 18:34:48
Sokan elfelejtik, vagy csak el akarják felejteni Romero Holtak naplóját, pedig (tudtommal) ez volt az első élőhalottakat felvonultató alkotás, ami ál-dokumentarista módon lett filmezve, vagyis az operatőr maga is színész és aktív részese az eseményeknek. Ennek következtében…..
Halálos kitérő 2 - Wrong Turn 2: Dead End (2007)   Rendezte: Joe Lynch Már korábban említést tettem az első részről itt, szerintem egy igen jó sikerült alkotás, persze a maga műfaján belül. Igazából sok újat nem nyújtott, mert a beltenyésztett kannibál család…..
Halott madarak - Dead Birds (2004)   Rendezte: Alex Turner Mint látható, ezt a fura címet nem a hazai forgalmazók találták ki, hanem eredetileg is ez a neve a filmnek. Ilyenkor meg tudnám érteni, ha a szinkronosok valami "frappánsabbat" találnának ki, mert mint az olvasható lesz,…..
A könyv (1999)   Akartam valami frappáns bevezetőt, de nem volt hozzá ihletem, úgy hogy inkább csapjunk egyből a szusiba. Szóval a Battle Royale eredetileg egy nagyon jó, 18-as karikás japán regény. Nem, nincs benne se erőszak, se bukkake, semmi ilyesmi. "Csupán" tömény,…..
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
Igen, kedves olvasóim, jól látjátok. Egy gombnyomásnyira megtekinthető lesz az ominózus TOP-listám kilencedik helyezetje, a Begotten. A film néma, szöveg sincs, tehát a megtekintésének nincsenek nyelvi akadályai. Érdemes azonban hanggal együtt nézni, mivel úgy sokkal hatásosabb.…..
A műfaj neve slasher. A belezős gyilkosok pedig alant. Tessék szavazni, hogy ki legyen a király! A jelölteket és a szavazást megtalálod a "tovább" gomb után. Remélem ez most sikeresebb lesz:)   1. Michael Myers   Bár sokan a Fekete Karácsonyt tekintik a műfaj…..
Horror-Mirror Első kör vége! 2010.03.28 12:17:00
A klasszikus horror-ikonok szavazása ezennel lezárult. Köszönöm annak a 48 embernek, aki voksolt, bár bevallom kissé többre számítottam. Ezek szerint még sincs akkora nagy választási láz:)A győztes nem meglepő: elsöprő 42 százalékával a vámpírok "királya"…..
Fogadjátok sok szeretettel és kellő toleranciával az első vendégposztunkat, amit elsőként Csonka Dávid prezentált nekünk! Előre szólok, hogy kissé spoileresre sikeredett! Bevallom, amikor tegnap meghirdettem ezt az akciót, nem gondoltam volna, hogy bárki is jelentkezni fog, erre fel…..
Horror-Mirror Vendégposzt #2: Repo 2010.03.27 10:39:00
Mint ahogy tegnap ígértem, egy újabb vendégposzttal gazdagodtunk! Ezúttal Mátyás Nimród közreműködésével. Az írás rövidebb, de tárgyilagosabb. Élvezzétek!   Repo - A genetikus opera (2008)   Rendezte: Darren Lynn Bousman Ha van olyan horror, ami egy bizonyos…..
Gondoltam vigyünk megint egy kis színt eme oldalra egy jópofa szavazással. Engem ugyanis nagyon érdekelne, hogy szerintetek melyik gyilkológép a kedvencetek. Különben is, nem sokára választások, az emberek meg már annyira szeretnének ikszelni, hát tessék:) Persze nem lenne…..