Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harcimaci

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétévente, ahogyan véget ér egy selejtezősorozat a magyar szurkoló csalódik egy kicsit, majd csökönyös optimizmusával a jövő lehetőségét keresi. Lassan mindenkiben leülepedett már keserűség, miszerint nem leszünk ott a Dél-afrikai Köztársaságban rendezendő…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
A DM biztonsági őre az unokahúgával nézelődő 14 éves lányt tolvajnak nézte, ezért  egyszerűen bevonszolta magával az irodába. De csak őt, a halálra rémült 7 éves kislányra a kutya se figyelt, senki nem akadályozta meg, hogy bepánikolva kirohanjon a boltból. A drámai vég…..
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Farkasházy Tivadar mesélte egyszer egy bikaviadalról, hogy a közönség messze nem tisztelt minden torrerót, mint ahogy azt ő képzelte. Voltak kedvenceik, akiket hangosan ünnepeltek, akit viszont utáltak, azt bizony kegyetlenül kifütyülték. Farkasházyt meglepte az eset, és…..
Most már nem csak abból van botrány Amerikában, hogy Jesse Jackson, híres polgárjogi harcos egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofon miatt az egész nemzettel megosztotta, hogy kivágná Barack Obama heréit, de állítólag még azt a szót is kimondta. Igen, azt, ami n-nel kezdődik,…..
Azt olvastuk a tegnapi Blikkben, hogy Majka, akitől mostanában már tényleg nem lehet elmenekülni sem, ha az ember tévénézésre vetemedik, mert minden rohadt klikkolásra előkerül valahol, 200 000 forintért (vagy 220 000-ért, ebben a cikkíró sem biztos) főz a a TV2 Hal a tortán…..
killtheradical Tom & Jerry 2008.04.11 14:36:00
"2008.04.11. 17:32 · Url: http://killtheradical.blog.hu · bs395 Komment erre: killtheradical / Tom & Jerry ezt még sokszor le fogom írni: a xenofóbia az xenofóbia. amikor külföldi nem szereti a magyart. amikor a magyar nem szereti a magyart, az milyen fóbia? ez lenne a posztban…..
labdabiztos Orálisan hülye 2008.04.04 10:11:00
MLSZ ülések idején dupla pulzusszámmal kattogtatjuk egerünket, várva az obligát ökörségre, melyet az elnök, a főtitkár (ha aznap épp van), vagy valamelyik elnökségi tag menetrendszerűen szolgáltat számunkra. Ezúttal Kovács Pétert ragadta magával a nyilatkozás heve, aki ezen…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
Kedves olvasónk a többi kedves olvasóbarátját ezúton szeretné figyelmeztetni, hogy ha a VI.kerületi Bajnok utcában jár, figyeljen oda, hogy hol parkol az autójával. Az aláírás szerinte eléggé nyomatékosítja a figyelmeztetés komolyságát, mi ezt sem megerősíteni sem cáfolni…..
Megakadt a szemem a Reggeli című műsor egyik videóján, amiben Kiszel Tündével készítenek interjút. A meghívás azzal kapcsolatos volt, hogy egy magazin listát készített a legkedveltebb és legutáltabb média sztárokról, és gondolom nem kell elmondanom, hogy Kiszel Tünde melyiken…..
comment:com A magyarosch kiejtés 2008.02.02 16:40:00
P.Cat nevű olvasónk lőtte az alábbi videót, amin egy amcsi csaj Janis Joplint nyom az American Idolban, csak ótvar szarul, ráadásul olyan galuskásan énekel, hogy egy szót sem lehet érteni a szövegből. Simon Cowell, az Idol legendásan szemét zsűritagja kissé ingerülten jegyzi meg a…..
Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy forrásban lévő mustot lezárt műanyagpalackban forró erkélyen tartani petymegség, kezdő olvasóinknak talán mégis hasznos lehet Anna története, aki mégis megpróbálta. Olvasható kattintás után, vigyázzanak magukra! Kedves Homár!…..
Itt egy kis ajánló azoknak, akik nem olvasnak Indexet, vagy nem szúrták ki, hogy négy virtigli (és ráadásul érdekes) Homár-témát is címlapon futtatnak a kollégák e pillanatban: Az aktuális vezető anyag arról szól, hogy áfát csal-e az Electro World azzal, hogy egyes…..
A folytonosan növekedő késés esete, amikor még tervezni sem lehet, mert ugye a remény hal meg utoljára. A legszebb, hogy a visszafizetés sem megy egyszerűen... Kedves MÁV blog!   Hadd kezdjem azzal, hogy rendkívüli örömömre szolgál, hogy létezik egy ilyen blog. Nem hiszem,…..
Már nagyszüleinkbe is belegravírozták, hogy az éberség nem bizalmatlanság. És Állam bácsi most megint felvette az okulárét, katedrára lépett, tanít, bőszen rajzolgat, és hogy odafigyeljünk, mindenhol-mindenkor közénk vágja a krétát közszolgálatilag. Mert egy ideje bíró…..
harcimaci 2007.12.22 10:59:40
Na errol nem fog egyik part sem nepszavaztatni,meg alairast gyujteni.Miert vennek ki a penzt a sajat zsebukbol.Kulonben is amig egy olyan tarsadalomban ahol senki nem ker szamon semmit a hatalomtol nem is kell felni attol ,hogy megszunik a hasonlo rablas.Amig a birosagok csak aszisztalnak a hatalmon levoknek addig nem erdemes egy par milliardos szamla nelkuli koltsegteritesen reklamalni.Az a baj,hogy ezek az emberek a magyar nep adojat koltik esz nelkul,felelotlenul,hibat hibara halmozva,neha a sajat zsebukbe is dugva nehany milliardocskat es senki nem rugja seggbe oket.Valaki szamonkerte ,hogy ha 4 evig semmit nem csinaltak csak "elkurtak" akkor miert kaptak a tisztelet dijjakat es a koltsegteritest?!!! Senki. Valaki ragodik azon ,hogy az olajszokitesi perekbol mindenki tisztan jott ki,felmentve.Vagy itt a legutolso botrany ugye a Grippen repcsik.Majd a kulfoldi vizsgalobizottsagok meg meg a CIA is bebizonyitja ,hogy bizony mentek a kenopenzek stb.... de Magyarorszagon nem lesz erre felelos akitol majd szamon lehessen kerni,hogy esznelkul kotnek elonytelen szerzodeseket.Sot felveszik a fizetesuket,bizottsagi jutalekokat es meg hozza a szamla nelkuli koltsegteritest.Ha meg valaki szamon meri kerni toluk,hogy ugyan mar eroltetitek a szamlaadast es ti szamla nelkul koltsegeltek, engem ezert az apeh hamar elkapalna .Amig kepviselok buknak meg olyan auto utani koltsegteritessel,hogy egy honap folyamatos vezetes nelkul nem lehetne levezetni olyan iszonyatos mennyisegu kilometert.De sebaj a magyar embernek kuss, csak fizesse nekik a penzt mert megdolgoznak erte.
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Újfent köszönjük a Malévnek, hogy mindig ilyen gyorsan válaszolnak naiv ügyfeleik panaszaira, most épp a milánói otthagyás esete kapcsán. A Malév szerint a vonatkozó törvény alapján nem jár a 250 eurós kártérítés, az összes többi felmerült költséget pedig már átutalták…..
Pandacsöki Boborjánnak apróbb nehézségei támadtak a Malévvel, amikor "rendszerhiba miatt" csak a gépe indulása után érkezett meg a módosított foglalása Milánóba, ami miatt csak fél nappal később, saját költségen hagyhatta ott az országot:Vásároltam egy Malév…..
Az egész történet ott kezdődött, hogy megverték Csintalant. Erre persze ugrott mindenki, nagyon megsajnálták szegény ex-alelnök műsorvezetőt, de csak miután rúgtak is rajta egyet, a la Demszky. Ezzel kapcsolatban született is egy nagyon jó bejegyzés Papírgyári Sztrájtörőtől.…..