Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petne3 (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan jut el egy higgadt hangú fogyasztó addig, hogy olyanokat írjon, mint "Ekkora dilettáns, szemét banda, mint a Telekom nem is hiszem, hogy létezik. Sajnos itt nem a német precizitás, hanem jóval inkább a magyar matávos múlt köszön vissza"? A Naiv Ügyfél persze mire is…..
petne3 (törölt) 2009.01.05 18:23:03
@tff: Rendben, hónap vége 24.00 órakor, vagy hónap eleje 0 órakor. Tökmindegy, nem? :D

Nem kell itt rohangálni sehova... elküldi azt az átvételi papír másolatát, amit kapott faxon vagy postán ajánlottan és kész. Nem kell ezt túlbonyolítani.
petne3 (törölt) 2009.01.07 14:23:28
@ge-za: Én legalább elolvasom, ugyanis nemigen szokták, utána meg megy a pattogás, meg homár, meg hasonlók. :)
petne3 (törölt) 2009.01.07 14:30:25
@NorbArt: Amikor aláírtad szerződést tudomásul vetted, hogy 2 évig előfizető maradsz és nem szünetelteted a szolgáltatást. Azt is tudomásul vetted, hogy 2 éven belül szerződésbontás esetén kötbért kell fizetned. Ezekután a felháborodásod nem jogos.
Egyébként miért nem helyeztetted át az új helyre?
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..
Tegnap megírtuk kis hírben azt, amiről már régen tudtuk, hogy lesz, csak eddig nem mondhattuk el: a Comedy Central nevű viccesműsorokat sugárzó és gyártó adó betette a lábát Magyarországra, és októbertől megpróbálja felvidítani a lakosságot. A hivatalos sajtóközlemény…..
Az már eléggé gyanús volt, amikor bennfentes, T-csoportos ismerősöm minden eszközzel megpróbált lebeszélni, hogy a telefon és az ADSL mellé a nettévét is megvegyem a kenyéradóitól. Mi a baj vele? - kérdeztem. Az, hogy nem működik - mondta lakonikusan. Ezt a tapasztalatot…..
Új csomagtípusokkal támad a televíziós szolgáltatók piacán a T-Home. A T-csoport iptv szolgáltatása az indulás első egy évében csak ötezer előfizetőt gyűjtött, éppen ezért most felhasználóbarát csomagokkal akarnak új előfizetőket toborozni. Hogy ez miért hír? (És miért…..
petne3 (törölt) 2007.11.15 22:43:10
Nekem jelenleg két helyen van T—Home Tv előfizetésem és mára már teljesen meg vagyok elégedve vele. Előtte volt analóg kábeltv-m, majd UPC Direct (ez volt a legrosszabb, mert fél évig csak alig működött és nem tudták megcsinálni), Digi Tv-m, de egyikkel se voltam elégedett, mivel folyt az egész adás, mivel olyan alacsony bitrátával adják, hogy már inkább nem néztem tévét.
Tavaly nyáron lehetőséget kaptam, hogy tesztelhessem az IPTV-t és nem tagadom, hogy voltak vele gondok és rengeteg hibajelentést adtam le a hónapok folyamán (meg szidtam magamba, mint a bokrot :) ), de mára igenis mondhatom, hogy a többi magyarországi szolgáltatóhoz képest tényleg egy minőségi szolgáltatásról van szó. Szebb képet és hangot nyújt, persze lehetne még javítani, de ehhez már az adsl már nem alkalmas.

Jó lenne valóban a csatornánkénti választás és ez a technológia alkalmas is lenne erre, de ez nem a T-Online-on múlik, hanem a tv csatornákon, hiszen Ők nem csak a műsort adják, hanem meg is szabják keményen a feltételeket. Hiszen nekik az az érdekük, hogy minél több emberhez eljusson az adásuk és így kapnak részesedést. A csatornánkénti választás esetén az alacsony nézettségű csatornák lehúzhatják a rolót...

Azért van az, hogy előre meg kell rendelni és majd később mondják meg, hogy lehet-e, mert be kell mérni a vonalat, hogy bírja-e 100%-osan stabilan a 8 megabites sebességet, mert egy ha egy kis akadás van, akkor jönnek elő az erős pixelesedések, adásszakadások stb. Korábban sajnos voltak példák arra, hogy olyannak is engedélyezték :(, akinél csak épphogy megy a 8 mega, Ők persze azóta vissza is mondták, mivel instabil volt, ezért van szükség a vonal megvizsgálására.