Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyukiraly

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó azért nem lépek sem Dévényi Tibi, sem pedig Skrillex nyomába, de mivel érdekelt ez a szakma, már csak azért is, hogy milyen eszközöket, kütyüket használnak.  Ezért szokásomhoz híven neki estem a Google-nek és külföldi és magyar oldalakat böngésztem végig, hogy…..
Kütyü Király Analóg 2013.02.15 14:54:48
A mai digitális korban, jó dolog néha olyan eszközt használni ami analóg például: egy régi walkmant, lemezjátszót vagy egy analóg fényképezőgépet. Nagyon szeretek fotózni, bár nem tudok, tény nem is tanultam, emlékszem mennyire örültem amikor gyerekként megkaptam az első…..
Kütyü Király Zene nélkül 2013.02.08 13:44:49
A bejegyzés címe kicsit félre érthető belátom, de érteni fogjátok, hogy miért ezt választottam. Nem tudom Ti, hogy vagytok ezzel, de az én életemben már nagyon régóta központi helyen van a zene és bár botfülű vagyok így nem zenélek, de minden nap rengeteget hallgatok zenét…..
Itt tél lehet menni végre síelni és boardozni, hamarosan én is elmegyek egy hétre és miközben azon gondolkoztam, hogy mik kellenek eszembe jutott egy hasznos apróság aminek a beszerzését már nagyon régóta terveztem, mert azt gondolom, hogy szó szerint életmentő lehet... nem, nem a…..
Kütyü Király Projector 2013.01.11 14:56:22
Mindig is érdekeltek a projektorok, mert azt gondoltam, hogy milyen vagány az, hogy nem TV-t néz az ember hanem a falra kivetíti a képet, használjuk akár monitorként akár TV-ként. Karácsonyra jutottam egy kis extra pénzhez így arra gondoltam, hogy meglepem magam és neki álltam…..
Manapság új fénykorát a Polaroid fényképezés. Emlékszem annó édesapámnak is volt egy ilyenje és nagyon tetszett, hogy a kattintás után kilöki a kész polariod képet amit ráztunk-fújtunk, hogy hamarabb száradjon. Arra is pontosan emlékszem, hogy on még akkori viszonyok mellett…..
Kütyü Király E-book olvasó 2012.10.16 16:05:22
Már írtam a tabletekről és az ipadekről. Így azt gondoltam, hogy itt az idő elővenni az e-book-okat is. Most jött el az első alkalom, hogy egy olyan eszközről írok ami kb 2 percig volt a kezemben. Először is önmagában nem lenyűgöző és nincs új könyves papír illata sem.…..
Kütyü Király Hordozható zene 2012.10.16 15:41:44
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem a zene kell a minden napokban: melóban, az utcán amikor sétálok, futás és sportolás közben vagy amikor BKV-zom mindig ott a füles a fülemben és szól valami zene. Szüleink idejében ezt körülményesebb volt megoldani, hiszen egy teljes magnót…..
Tudom, hogy rég írtam sajnos a munka és élet megnehezítette a dolgom, de most itt vagyok újult erővel :)! Tisztában vagyok azzal, hogy a PSP nem egy új csoda a játék konzolok piacán, de nem rég volt a születésnapom és megleptek egy ilyen kis "csodával". Amibe az első fél óra…..
Múlt héten megvásároltam az új telefonomat és - önmagamat ismerve - nem nagy csoda. hogy egy fehér 16gigás iPhone 4S-re esett a választásom (immáron kb 7 éve vagyok büszke szifon fan (-:).Így azt hiszem nem nagy csoda, hogy onnantól, hogy kifizettem a készüléket elkezdtem tokokra…..
Kütyü Király Pendrive 2012.04.24 11:31:00
Sajnos szomorú dolog történt velem, hőn szeretett 2gigás pendrive-om elhalálozott a hétvégén. L Szomorú dolog ez, hiszen a főiskola kezdete óta mindig velem volt, támogatott és segítette, hogy lediplomázhassak, még a szakdogámat is eljött velem bekötetteni. Sok adat nem volt…..
Gyerekkoromban, amikor apukám megvette az első Gameboy-om nagyot fordult velem a világ. Persze nem fordultam el se a Lego-tól, se a könyvektől és a többi játékomtól sem, de valami tudtam, hogy megváltozott. Igaziból az első nagy szürke tégla alakú és súlyú Nintendo Gameboy volt…..
Ehhez a bejegyzéshez hozzá tartozik, hogy lassan 16 éve síelek és a mai napig imádom J. Nem olyan régen hódolhattam ennek a szenvedélyemnek újra (sajnos tavaly munka és anyagi okok miatt kimaradt) így idén pótoltam mindent. Sokszor gondolkoztam azon, hogy milyen jó is lenne mindent…..
Na akkor hol is tartottunk? Ja igen az iPad-ról irkáltam, hogy mire is lehet használni és most jöjjön a tablet azaz a Google által kifejlesztett Android. Ezt is csak a szerencsémnek köszönhetem, de sajnos jelentősen kevesebb ideig tudtam tesztelni, mint az iPad-ot, egy barátom nálam…..
Rég óta nyomja a lelkem, hogy jobban bele kellene ebbe a témába ártanom magam és kütyü függőként, pedig kötelességemnek éreztem. Kicsit nehezékesen született meg ez a poszt lévén, hogy egyik eszközt sem tudtam tesztelni és nem szeretem magamat mások véleményére bízni, de a…..
Egy ismerősöm megszállott bakelit gyűjtő, tonna számra rendeli a Punk bakelit csodákat, ritkaságokat a világ minden részéről. De miért pont bakelitlemez kérdem én: Ki akar lemezjátszóval és lemez forgatással bajlódni a 21. században? A válasz egyszerű: azok, akik értékelik a…..
Gondoltam megnézem, hogy mennyibe kerül mostanában a fekete piacon egy SII és erre a silány, ámde laikusok számára megtévesztően ható Samsung Galaxy SII remakre akadtam. Az eladó volt olyan pofátlan, hogy simán beleírta a termék nevébe a Galaxy, SII, és i9100 szavakat, úgyhogy…..