Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AngolTréner

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy megtanulsz-e egy nyelvet, főleg rajtad, de nagy mértékben a tanárodon is múlik. Sok nyelvtanulónak viszont fogalma sincs arról, hogy milyen egy jó nyelvtanár, és képesek hosszú hónapokig, akár évekig frusztrálódni ősrégi tankönyvekből tanító, Minek vittem volna…..
AngolTréner 2012.10.12 15:41:04
@ballus: Az a másik véglet. Igazából a tanár munkájának a követése lenne a legcélravezetőbb diploma és felvételiztető rendszer ide vagy oda.
AngolTréner 2012.10.12 15:38:30
@bigthereal: Még egy dolog: Te az anyanyelveden el tudsz mindent mondani? Csirkekeltetés folyamata?
Merem megelőlegezni a bizalmat és azt gondolni hogy a komment ironikus.
Tibi barátom azt mondta, hogy milyen érdekes dolog, hogy a filmeket mindenki szereti. Egyrészt szerintem nem olyan érdekes, főleg mert annyira általános kijelentés. Mintha azt mondanám, hogy mindenki szereti a sportot. Nem vagyok nagy sportrajongó, de még én is szeretem az olimpiát,…..
angoltréner KÖLTÖZÉS 2012.07.21 21:18:00
Figyelem! Elköltözött a blog, új cím: http://angoltrener.eu Sok szeretettel várok minden érdeklődőt ott is!..
Nagyon sokan jeleztétek felénk kommentben, emailben, Facebookon, hogy milyen észrevételeitek vannak az új adminfelülettel kapcsolatban. Ezeket az észrevételeket ezúton is köszönjük, nagyon fontos számunkra az ilyen visszajelzés tőletek. Ebben a posztban összegyűjtünk mindent, így…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..