Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocok

4 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
. Elérhetőségek 2008.10.10 12:48:41
Jobboldalra kiraktam az elérhetőségeket , aki még nem jelentkezed nálam vagy nem adott mail címet vagy nem jót az kérem mihamarabb jelentkezzen!!! Tisztelettel : Balonyi Ádám érdekvédelmis..
. Uszoda bérlet 2008.10.10 10:36:37
Uszoda bérletből van 2 db aki szeretné használni az szóljon nekem vagy írjon mailt...
. Matematika Zh témakör 2008.10.09 10:18:00
Zh időpontja óktober 21 kedd -Komplex számok-Vektorok-DeterminásokGauss módszer-Műveletek módszerekkel..
. Szociális támogatás 2008.10.08 21:27:00
Szociális támogatásról ma este felkerült SZHOK honlapjára egy frissített lista , melyet én is közzé teszek itt : Körübelül 5-6 ponttól számíthatok pénzre , 1 pont :1500 FT- ér . Legkésőbb jövő héten kapjátok meg a pénzt!!!! Elsõ évfolyamosok pontjai:…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Az összes ilyen korábbi írásnak nem lett különösebb eredménye, de azért megpróbálkozom újra, mert még mindig enyhén szólva gyakoriak ezek:Ha e-mailen képet küldesz, ne bmp-ben, mert egyrészt neked csomó idő feltölteni és nekem megnyitni. Ha átmented jpg-be, mindenki jobban…..
Pocok 2008.06.03 18:27:09
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Pocok 2008.04.15 14:51:19
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..