Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imred

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc amerikai elnökünk, a január 20-án beiktatott Donald Trump már nem húzza sokáig - legkésőbb az év végén le fog mondani a hivataláról és megy Isten hírével jakuzzizni valamelyik szállodájába. Amilyen nagy buli volt számára a választási kampány végigküzdése/végigcsalása és az elnökség orosz…..
30/40 Kincsem - filmkritika 2017.03.18 00:06:48
Mit kíván a magyar nemzet? Többek között egy jó közönségfilmet. Mert jönnek díjak formájában az elismerések, működőképesnek látszik a rendszer, azoknak mindenképp, akik forgatni tudnak, a színvonalban is láthatunk már erősen pislákoló reménysugarakat. Csak egy valaki hiányzik még nagyon: a néző.…..
Annyira izgulok már, hogy 20 perccel előbb beülök a TV elé, nem is baj, így alkalmam adódik egy kicsit belenézni a Barátok közt-be. Azt hittem, hogy bármennyi időt kihagyhatok, és fel tudom venni úgyis a történet szövevényes fonalát, de be kell látnom, tévedtem. Hova lett a…..
Mambo 2015.05.28 20:55:30
 ..
Mambo 2015.04.18 23:33:34
     ..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..