Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Directsalesman

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Profit Project azért jött létre, hogy segítséget nyújtson az Online pénzkeresésben. Nem baj, ha még sohasem készítettél weboldalt. Nem kell értened a programozók halandzsa nyelvét sem, akkor is képes leszel pénzt keresni az Interneten a segítségünkkel. Ez nem a tucat…..
      Juss be ingyen és nyerj az 50.000 dollárból!Vigyél haza te is az 50.000 dollárból a budapesti Everest Poker Magyar Kupán! Ezen a nyáron sokféleképpen megnyerheted a helyedet az élő döntőre.Június 21. és augusztus 1. között a naponta induló…..
Minden egyedül rajtad múlik... Nemzetközi piacbővítés, előszervezés, ingyenes csatlakozás, kockázatmentes próba!Szédületes sebességgel terjed a Mandura üzlet! 29 ország nyit egyszerre! Tudod mit jelezt ez? Jelenleg ingyenes előregisztráció zajlik, aki most startol,…..
  Keresőoptimalizálás - SEO - Sikerdíjas fizetés! SEO Microsite - Az egyetlen a piacon, amely sikerdíjas fizetési konstrukcióban vállalja a munkát! Nincsenek feltételek, nincs kötöttség! Mi teljes egészében kockázatmentesen dolgozunk! Miért fizetne olyan…..
     Tudta, hogy az Everest Poker több, mint 25 garantált versenyt ajánl naponta?A legalacsonyabb beülő csupán 5 dollár és napjában kétszer is vannak 10.000 dolláros vagy még magasabb összdíjazású versenyeink. 30.000 dolláros és 100.000 dolláros garantált…..
 Szerezd meg helyed a WSOP Main EventjéreMár csak egy hét van hátra, hogy bejuss a WSOP 10.000 dolláros Main Eventjére az Everest Pokerrel. Június 8. hétfőtől június 14. vasárnapig naponta tartunk $473 + 30 WSOP Main Event közvetlen selejtezőket és egyéb selejtezőket egész…..
 A sikeres póker játékosok Shasta-val kezdenek.Sok gyakorlott póker játékos kezdett az Everest Poker Shasta asztalainál.És a következő Te lehetsz. Tökéletesítsd játékodat és építsd fel bankrollodat 0 dollárról, amikor ingyen játszol Shasta sit & go versenyeinken. Mégha…..
Vegye fel a pókerezésért járó pénzt! Ki tudja még meddig egy különleges, $200 dolláros belépési bónuszt kínálunk az újonnan számlát nyitó játékosoknak. Egyszerűen töltse le a szoftvert, regisztráljon, és írja be a WELCOME bónuszkódot. Azután amint bekapcsolódik a…..
Az Everest Poker egy online gyakorlótermet biztosít a játékosoknak. Ez a legjobb módja annak, hogy az új játékosok megtanulják a több játékossal játszott Holdem póker szabályait. Gyakorlótermünk használata szórakoztató és egyszerű, és egy kezdőnek nem kell amiatt izgulnia,…..
Everest Poker VIP Summit Club! Pókerjátékosaink örömére létrehoztunk egy könnyen használható klubot, amely nagyvonalúan megjutalmazza a hűséges játékosokat.A VIP Summit Club a következő kedvezményeket kínálja: Bárki lehet tagHavonta akár 5000 dollár pénznyereményAkár…..
         Mászd meg a WSOP Steps lépcsőit és juss el Las Vegasba!A WSOP Steps egy Sit & Go verseny sorozat. Csupán 3 dolláros vagy 750 Summit Pontos beülővel kezdve, lépésről lépésre haladva eljuthatsz a World Series of Poker 2009…..
Online Poker Online Casino 2009.03.15 09:33:00
..
Online Poker Online Poker 2008.07.21 09:47:00
    Látva a több játékossal játszott Holdem póker világszerte egyre növekvő népszerűségét, a webhelyet több nyelvre is lefordították. Ennek eredményeként egyre több országból egyre több játékos élvezheti a játékot az Everest Poker honlapon kényelmesen, az…..
Most, hogy kilábaltam a betegségből (már csak néha krákogok egy kicsit), elgondolkodtam, hogy azalatt a pár nap alatt miért nem kívántam a bagót.(Na, most biztosan meg leszek kövezve, hogy bagózok, pedig allergiás is vagyok.)Szóval arra gondoltam, hogy amikor először újra…..
Directsalesman 2007.10.20 09:40:51