Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svgyula

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétszer is visszakérdeztem, mikor hívtak, hogy tesztelnem kéne a Honor-t. Nem mintha olyan bonyolult lenne, de lévén, hogy sose hallottam még róla, így először ösztönösen azt hittem, valamit félrehallok. Honor? Mindkét telefon masszív dobozban pihen, amihez kis tájékoztató és…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
svgyula 2012.02.05 18:58:54
@mekmekfalva:
Szia! Ezzel nem vagy egyedül többen próbáltunk nekik valahogy jelezni hogy így egy nagy sz@rt csináltak. Na erre aztán jöttek azok az okosok akik még nem is láttak ilyet de tudják, hogy nem működik! Csak azt nem értem hogy ha nincs saját tapasztalata és nem segíteni akar, akkor minek bele vau vau?
svgyula 2012.02.07 07:59:55
@metal: Nos ami a fizikai tudásomat illeti mindig kitűnő voltam fizikából igaz kémiából csak négyes!
Mielőtt elkezdtem elég sok anyagot olvastam hozzá és nem a hidrogénbontók oldaláról hanem a kémiai részeket és az ehhez tartozó elektronikai ismereteket ezt neked is ajánlom!
Az viszont nem kicsit nagyképű kijelentés hogy "akik rendelkeznek annyi alapvető tudományos ismerettel, hogy egyértelmű számunkra, hogy hülyeség, amit csináltok. Csak azok, akiket a 8 általánosban is úgy rugdostak át fizikából, azoknak ez nem olyan egyértelmű."
Hát szánalmasak vagytok a tudományos ismeretetekkel együtt! Az USA-ban évek ota rendeznek elég nagy díjazású bemutatókat ebben a témában talán ez is csak a csalások tömkelege. Igaz forgalomban is vannak hegesztőberendezések, fűtőtestek de ezek is biztos csak "délibábok" néha jó lenne kitekinteni az ablakon is mivel múlik az idő! Azt az alapvető "tudományos ismeretet" már az általános iskolában meg lehet szerezni...........
svgyula 2012.02.07 21:19:52
@metal: Nem ártana ezt az eszmefuttatást még párszor átgondolni mielőtt leírod!
A benzinmotor hatásfoka 24-28% körül mozog.
A mechanikai ellenállás meg lényegesen kissebb mint gondolnád.
a hőveszteség az elsőben benne van
illesztési veszteség üzemi hőfokon motortól üggően minimális
Na a tökéletlen égés miatti veszteség az az elégetésre szánt üzemanyag 30%-át teszi ki
Akkor? miről beszélsz ha ezen tudsz változtatni akkor máris nyersz és nem kell emlegetni az energia megmaradást meg a fizikát meg a többi hülyeséget!
Szimplán azt szeretnénk elérni hogy amit beöntünk az autóba azt mindet fel tudjuk használni de ha neked nem tetszik akkor hidd el hogy az autógyártók kizárólag NEKED ÉPÍTENEK AUTÓT OLYAT AMIRE TE VÁGYTÁL. Aztán ébredj fel és vedd ki a kezed az autógyártóknak kizárólag a nyereség a lényeg csinosítanak az autókon persze mindig minimálisat mert egyszer készítenének jó autót aztán bezárhatnák a boltot. Nos mielőtt még azt is kiveséznétek hogy melyik cég készített már kísérleti "vízautót" hát két cégnek is vannak kísérleti autói az egyik az opel agila 2010 decemberben mutatták be az ARD televízióban és konkurensként az AUDI A1-es hibrid H2 hajtású. A riportból az is kiderült hogy igen a háttérben folynak kíséletek.