Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gsomo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Pillanatkép 2012.08.06 16:22:32
via ..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Az HBO Trónok harca című sorozatának első évados fináléjában feltűnt egy levágott fej, ami kísértetiesen hasonlított George W. Bush-ra, erről már írtunk kétszer is (itt és itt), a dolog lényege, hogy a producerek ezt nagyon fasza poénnak szánták, de visszafele sült el és…..
gsomo 2012.06.26 14:47:30
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Nemcsak itthon dolgoznak idióták a tévékben, az egyik amerikai műsorvezető, Kathie Lee Gifford például azt sem tudta egyik riportalanyáról, Martin Short színészről, hogy a felesége két éve hunyt el rákban. A fesztelen beszélgetés közben először megdicsérte a házasságukat,…..
gsomo 2012.05.31 15:18:25
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
gsomo 2012.05.29 18:39:05
Warning: Something's Not Right Here!
index.hu contains content from
www.c-travel.hu, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

bezzeg a subbah bejön ;)
Dan Harmon, a Community készítője szombat délután még a sorozat showrunnerjeként szállt fel a Los Angeles-i gépre New Yorkban, de hat órával később már konzultáns producerként kászálódott le róla. A sitcomot gyártó Sony Pictures ugyanis pont akkor döntötte, hogy mások…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Subba Balaton Sound 2012 2012.05.09 16:28:55
Sajnos Björk lemondta a fellépését, hangszálproblémákra hivatkozva. Vajon ki lesz helyette?..
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
Abban talán mindenki egyetért, hogy a Heti Válasz a legfurább sajtótermék a jobboldalon. Néha olyan meglepő állításokkal állnak elő a II. Orbán-kormányról, amiről még a Népszava is szűzien hallgat, máskor viszont törölnek egy tökös publit és megbüntetik a szerzőjét. A…..
gsomo 2012.04.20 15:00:23
Nem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük  2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra…..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna arról a Való világ szereplőről, aki még a kognitív disszonancia kifejezést is megtanulta röpke villaléte alatt és több farkat villantott mint a kollégái összesen: VV Cristofel egyes források szerint úgy megverte a frissen műtött orrával…..
gsomo 2012.04.13 10:32:02
@sixx: de akkor mit hiszel? Hogy nem történt semmi? Hogy a csaj kérte a kis arconpaskolást szex közben? Vagy, hogy ezek ütik egymást a show kedvéért? Gondolom a Damu ügy is csak a másodfok vége felé kezdett hihetővé válni...
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
A hagyományokhoz ragaszkodni kell, akkor is, ha épp a Föld másik végén tartózkodom, egészen pontosan Costa Ricában, ahonnan egy kicsit talán nehezebb tájékozódni és nyomozni, de - ha rendesen működik a wifi - azért leggyorsabb még lehetek.   És akkor a lista a 2012-es Main…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.13 09:30:00
A nap híre: a Homeland és a Dexter szeptember 30-án tér vissza a Showtime műsorára. Nahát, Britney Spears beintett Simon Cowell tízmilliós ajánlatára, és csak húszér' hajlandó beszállni az X Factorba. Tíz sorozat, ami nagyobb szünetet tartott, mint a Mad Men. Les…..
Ha azt hitte valaki, azzal, hogy tönkreteszi a rendőrök renoméját, félreértelmezi az egész Eurovíziós dalfesztivált és nevetség tárgyává teszi az oknyomozó újságírást a köztévé letudta az első negyedéves penzumot, hát kurvára téved. Új sorozatot indítanak vasárnap…..
gsomo 2012.03.09 12:46:57
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.: hogy mesterségesen növeljék a nézettséget és a hirdető ne nézegesse a youtube.hu-t
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
Subba Képrejtvény: Lol 2012.02.02 15:56:09
gsomo 2012.02.02 20:46:23
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..