Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyöngytyúk

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Puzsérné zsidózása 2020.05.21 06:06:00
Van abban valami hátborzongató, amikor a fiatal ballib nemzedék elkezdi ugyanazt a nótát, amit csak történelemkönyvekből ismerhet. Pottyondy Edina, volt momentumos politikus videóblogot indított. Első száma megdöbbentő: Kövér Lászlót szidja trágárkodva. Önmagában még nem lenne baj Kövér…..
gyöngytyúk 2020.07.21 21:13:59
@cicmen:...,,, Kunhalmi lófaszos táblával, csak lesz rajta helyesírási hiba is! :D... ..,, es ezzel esetleg nekiszalad az ajtonak is, mar csak megszokasbol is.. Kozkivanatra..))
gyöngytyúk 2020.07.21 21:43:05
@Frederick2:.... kidagado nyaki erekkel, inas mellkasaval, tömpe orraval, rendkívül elonytelen kulsejevel erolkodik egy konyvespolc elott (há '... ercsük mink... /kacsint /.... Hogy ezzel reprezentalja -,, ertelmisegi,,..!!!!...es..,,, fasz es drog amit tulsagosan szeret.... ,, Pfej... Meg ragondolni is rossz, nem, hogy elkepzelni.. Aztan... csalafinta modon, gyenge stilusban probalja,,, ratolni, a pedo kaletat a kormany, a fidesz terfelere..nyilvan, nem sikerul tobb okbol sem, ... Es ez engem nem is erdekelne, csak undoritott ez a kisstilu, primitiv rossz szandek... Ez a szanalmas ravaszkodas... Puzser maradek reputaciojat teszi tonkre minden megnyilvanulasaval.. Ez a szerencsetlen. ambiciozus videki kiseger, aki azt hiszi, egyutt,, duborog,, a hidon az elefantokkal.. Mas sikon, de andy es palacsik analogia...
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
gyöngytyúk 2019.07.11 12:57:04
@n3spr3ss0: ..ez frappáns összegzése volt az egész polémiának . -)) xd
gyöngytyúk 2019.07.11 15:24:20
@n3spr3ss0: ..ez frappáns összegzése volt az egész polémiának . -)) xd
Klasszik közvélemény-kutatós poszt: ki a hibás: a gyártó, mert nem elég feltűnően jelzi a jeleznivalót? A kereskedő, mert a közúti cuccok közé teszi a quadba vagy raliautóba vagy nemtommibe való portékát? Vagy a vevő, mert nem nézett, csak vett? Szavazás…..
gyöngytyúk 2015.05.07 12:50:37
t főtaxi ! természetesen leírom a történteket , csak vártam , hogy előző levelem jó helyre ment e ? 2015 május 6.án 20 00 óra tájban a rétköz aldinál a taxis drosztnál két kocsi állt , egyiket odaintettem , és elindultunk , a házam irányába . az utolsó szakasz , kissé meredek , a taxis direkt lassan ment , és kb 2/3 úton lefulladt ,,,, nem tudta ,,, újraindítani EKKOR OTT KI AKART TENNI , a bevásárolt holmikkal , kb 200 , 300 méterre lakásomtól . végül visszatolatott az út alján lévő parkolóba ,a földre (!!!!!!!!) kirakta - közvetlenül a út mellé 10 cm re a holmijaimat , jeleztem neki , hogy a telefonomon nincs már pénz , küldjön egy másik autót értem , de azt válaszolta , hogy ITT ,,, nincs térerő ,,,, JÓ , MAJD KÜLD ! de hiába vártam !!a viharban ...... ekkor már esett az eső , A MEZTELEN HÁTAMRA , . ..végül mégis 300 forint volt még a kártyámon , kértem egy kocsit ,JELEZTÉK , HOGY NEM SZÓLT BE A TAXIS !! de szóltam a hölgynek ,hívjon vissza , megérkezik e , mert én nem tudok már telefonálni ! nem szólt vissza ,!!!!!!!!!!!!! az új kocsi eltévedt , ott álltam agyonázva MÁR EGY ÓRÁJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMIT VÁSÁROLTAM SÁROS LETT , ÉN (mára kiderült ), megfáztam !! botrány , amit megengednek maguknak !!!! közben volt módomban visszaemlékezni , ez a taxis , már nem először csinálja ezt a cirkuszt , és feszültséget , tavaly több ásványvízzel akart kirakni szintén ugyanott ,mert képtelen felmenni egy dombra , félti a kocsiját !! egyelőre ,,, ismeretlen tettes ,, ellen tettem jelen bejelentésemet DE ELVÁROM , HOGY KINYOMOZZÁK , bejelentkezési adatok alapján , és eltiltsák !!!!! KI MERÉSZELT ÍGY VISELKEDNI !!!! személyleírás : alacsony , ősz hajú , RAGYÁSKÉPŰ ,,50-60 éves ! aznap zsíros fekete nadrágban volt .,egy tablet tette kényelmetlenné a beülést , és 2 szemüveg ami a 2 ülés között volt . rendszeresen ott van a gazdagrét környékén , meg fogom találni !!! - HA ÖNÖK NEM !! aki különben 1 ÓRAI ESŐBEN VÁRAKOZÁS UTÁN jött , udvarias volt , gond nélkül hazavitt , PÉNZT SEM FOGADOTT EL , ÉN MINDIG EZZEL A CÉGGEL UTAZTAM , RENDSZERESEN JÁROK MÁR 20 ÉVE . DE MOST ELEGEM LETT ! LEGSZÍVESEBBEN RENDŐRSÉGI FELJELENTÉST (ez még nem kizárt ) TENNÉK , MERT EZ KIMERÍTI A FOGLALKOZÁS KÖRÉBEN ELKÖVETETT GONDATLAN VESZÉLYEZTETÉS FOGALMÁT , !!! EGÉSZSÉGKÁROSODÁST OKOZOTT , ÉS ANYAGI , ERKÖLCSI KÁRT !! önöknél olyan munkatárs dolgozik , aki packázik , az ügyfelekkel , és/vagy legalapvetőbb vezetéstechnikai ismereteket is nélkülöz !! EGY MAX 6 PERCES UTAT több mint egy óra alatt abszolváltak , és felment a vérnyomásom , megbetegítettek , és tönkre tették a napomat !! még nem tudom , mit teszek , de az interneten , a ,,,tékozló homár ,, című fogyasztóvédelmi blogon közzéteszem mások okulására !! várom válaszát !!
Jobbegyenes A végrehajtó 2014.03.11 16:33:01
Zuschlag János interjút adott, egy lélegzetvétellel rögtön egy egész könyvnyit. Mosdatja magát? Vezekel? Megelégelte, hogy egyedül bűnhődött, amiről köztudott volt, hogy nem egyszemélyes balhé volt, hanem maga a rendszerszintre emelt mutyi?Gyakorlatilag mindegy is a személyes…..
Imádom a Budapesten zajló természeti folyamatokat, kiváltképp ha a tömegközlekedési infrastruktúrával lépnek kölcsönhatásba. A virágmezőbe boruló villamossíneket, a tyúkhúrba öltöző buszmegállókat, és most tessék itt van ez a furcsaság is a hegyvidéki Breznó lépcső…..
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
gyöngytyúk 2014.02.21 20:05:26
@vidéki suzukis: -))) ez jó .. !
Az Aldiban azt állítják, hogy az egységár csak tájékoztató jellegű, ezért nem akarták odaadni naiv ügyfélnek 96 forintért a 125 forintos Túró Rudit. Pedig nem létezik tájékoztató jellegű ár, egyszerre több ár esetén a legolcsóbbal kell számolni: Rendszeresen járok az…..
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Úgy látszik a nemlétező válság elérte az IKEA-t, mert a másodjára szétesett gurulós cekker cseréje helyett naiv ügyfélnek 30% csokkervám levonása után a maradék összeget is ajándékkártyán adták oda: Ikeában vettem gurulós "banyatankot" - 6 alkalom után szétesett.…..
gyöngytyúk 2013.11.23 13:00:24
@Kitalátor = másként_gondolkodó: igen !-)) először 6 láda , aztán mérgemben a 30% OS IKEA MIATT fokozódó alkoholizmusom hatására -már nyóc ! -))
Megfújták a kertből a szőlőt. Kivágták a kerítést, leszedték és elvitték. Érdemes lett volna várni vele még egy hetet, mert éretlen volt, talán majd jövőre sikerül pont időben elvinni. Abban, hogy dézsmálják a termést, semmi meglepő nincsen. Az ország számos területén…..
Emlékszem, 15-20 évvel ezelőtt az emberek legnagyobb problémája az volt, hogy a kutyaürüléket és vizeletet kellett kerülgetni az utcán, hála istennek ez a helyzet mára normalizálódott. Helyette, most emberi vizeletet és ürüléket kell kerülgetnünk. Erzsébetváros. Mindenkinek…..
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
Jobbegyenes Rettegésmarketing 2013.07.22 12:12:53
Gerendás Péternek bejött az élet. Egy kis rettegés, egy kis hiszti, és máris meghallgatásra kerülnek a panaszos szavak. Elmenni sem kell - elég elköszönni.Március legvégén arról értekeztünk: Gerendás a saját elvbarátainak sem kellett, elfelejtették, ezért elmegy. Ehhez talált…..
gyöngytyúk 2013.07.22 13:28:14
sorok között Lefejezni az IMF-et 2013.06.08 05:54:00
Az IMF önkritikát gyakorol: A Nemzetközi Valutaalap elismerte, hogy alaposan tévedett a görög válság mélységének megítélésében a krízis kirobbanásának idején. A legfontosabb előrejelzésekről kiderült, hogy köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. - Elismerte az…..
gyöngytyúk 2013.06.08 22:22:56
@Hobbisebész: -)))))) ,,,akár a világkongresszust is összehívják a célországban. ....,,, azt azér"mégsem .. ! vaagy .. méégiss????
A napokban adták át teljes egészében a forgalomnak a felújított Fővám teret, és Kálvin teret. Mindkettőt a négyes metró építésének részeként rehabilitálták, a terek másik oldala már korábban elkészült. A 83-as troli június 1-től ismét eredeti útvonalán jár,…..
A krónikus oxigénhiánnyal küzdő alkalmazottak hamisnak vélték a 2012-es kiadású utalványokat, mert azok máshogy néztek ki, mint a 2013-as széria. Még rendőrt is hívtak, aki ugyanúgy nem fogta fel, mi bajuk lehet szerencsétleneknek: A Pólus Centerben lévő Tescoban…..
gyöngytyúk 2013.05.15 01:48:28
@230e: homáron pampog..-)) mit javasolnál ? van rengeteg helyzet , amire kérnék javaslatot !!
gyöngytyúk 2013.05.22 04:47:19
@230e: -)) önérzetet nem árulnak a boltok.. én néha rászánom magam és beírok , de nincs sok értelme ..-)) /összeomlás ,,customer is always right!! . és ugye,egy néhány sorozatot belelő a boltba .. na itt is az kéne , mert szemtelenek , mint a piaci légy !! hulla fáradt , siető , kispénzű megalázott munka-kutyák nem ugatnak az üzletben sem .. és ehhez vannak szokva a motiválatlan , szintén kispénzű , megalázott eladók .. akik unottan packáznak .. ,