Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salubrie

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zord idők Covidea 2020.11.11 08:53:50
Vasszigor lesz. A valóság nem tűri a töketlenkedést tovább. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI /közvetlen forrás: Index) ♦ Ezt a levelet ma reggel 8 órakor küldtem el az összes képviselőnek...
Salubrie 2020.11.13 15:53:13
@zord íjász: jólvan, látom megviselt, jön már az üldözési mánia is, nyugi, menj vissza a saját házadhoz, ott mesterkedj.
Salubrie 2020.11.13 16:01:14
@zord íjász: szeretném ha a tied lenne az utolsó szó, ezzel biztos elhiszed, h vmit nyertél :)
Azért egy feladványt is adok: a kommentjeid száma és a szóhalmaid szűretlen tartalma közt találsz-e ellentmondást? De ha nem, az sem baj, lényeg h ott van. Uncsi fickó vagy, sajnálom.
Salubrie 2020.11.13 15:10:07
@zord íjász: a képi zavarért pedig elnézést, ha ilyen nehezen volt emészthető, legközelebb ábrát is mellékelek nyilakkal, de nekem nem volt nyilvanvaló az sem, hogy hordasz-e nadrágot egyáltalan.
        Erről a levélről szól a poszt.        Az aláírók között húsz ERC győztes van, és, ami számomra talán még fontosabb, három olyan kutató, aki írt már közös cikket Vincent-bloggerrel. Én tudom, hogy kik ezek az emberek, mit érnek, mit jelent az ERC-grant, mit jelent a Lendület, az…..
Találtam egy dán oldalt, aminek az a lényege, hogy elmondja, elmagyarázza, miért érdemes vidáman, jókedvvel dolgozni menni. Az egyik cikkükben 10 tanácsban foglalják össze, milyen lelkülettel érdemes munkába menni nyaralás után. Ez inspirálta a mostani bejegyzést, kicsit átszabva a karácsonyi…..
Salubrie 2018.01.02 11:27:08
@juletræ: momondo?
Salubrie 2018.01.02 16:34:36
@juletræ: gyanús vagy nekem... volt vmi közöd anno a ceu-hoz?
Mindannyian nagyon szeretjük és büszkék vagyunk a kisföldalattira, amely Budapest első és Európa második metróvonala, a londoni után. Turisták százai keresik fel naponta és gyönyörködnek egy-egy állomás szépségeiben (Csak a Mexikói útra ne tévedjenek :). Persze, amennyire aranyos és szerethető,…..
Jesszusom, hányszor beszoptam én is! Hát elvégre én vagyok az okosabb, értsem meg én. Én legyek tekintettel arra, hogy szegény, primitív barom fagyit akar enni és ha nem kap, akkor törni-zúzni fog, mert egy oktalan barom. Vagyis fenyeget. Neki meg nem kell tekintettel lenni semmire. Arra, hogy…..
Ezt a posztot egy olvasó, Nizzai Hómunkás küldte be. Szerintem ugyan nem feltétlenül negatív a folyamat, amit leír, de a helyzetbemutatás rendben van. Ez egy indokolatlan macskás gif... Innentől a levél:..
Salubrie 2016.04.08 20:25:34
@Quadrille Lobster: maggi levespor reklámnak is jó...
És legyenek külön teljesíthető, izolált modulok. Alább egy ötlet, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy a már most a felsőoktatásban szerencsétlenkedőknek is legyen egy kis esélye a versenyképes tudásra.   A szokások tudománya (habituation science) rámutat, hogy…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása Vajon aki nem élt a létező szocializmusban, annak ugyanolyan sodró erejű élmény-e A mester és Margarita Moszkvájában bolyongani, mint nekünk, akik megéltük? Ugyanolyan megejtő, kézzel fogható abszurditás-e a Tömegír, a másodlagos…..
Salubrie 2015.11.15 09:45:35
@Szindbad: Ez ugyanolyan ügy, mint a VW-botrány. CSak a nagyon hülyék gondolhatják úgy, hogy a manipulált fogyasztási adatokban csak a VW érintett és a dopping botrányban pedig csak az oroszok. Megnyugtatlak, az egész olimpiai élsport kizárólag a vegyiparról szól már, egymást buktatják le, különben hogyan is hinnéd el, hogy négyévente új világrekordokat lehet dönteni és 50 év múlva már -1 mp alatt fogják lefutni a 100-at...
Azok az országok (oroszo, kína, usa, stb.), akiknek ez presztízs, mindent bevetnek (lásd még tour de france, Angel Heredia). Nem kell mindent elhinni a nyugati sajtónak, nem véletlenül jöttek elő most ezzel az orosz üggyel, ahogy a VW botránnyal sem. Te meg bekajálod.
Egy adott személyben jelen lévő függőség mérték adott, témája változhat. Ha egyszer eldöntötted, hogy addikt leszel, az addiktív viselkedés lesz az elvégzendő tevékenység, az addikció tárgya másodlagos. Van, aki egyszerűen szeret függő lenni, sajnálom.   //…..
Ez engem komolyan foglalkoztat egy ideje, szóval gondoltam elmondom, mire jutottam. Naszóval: a kérdés az, hogy vajon mi a jobb. Ha beavatsz másokat a terveidbe, vagy ha kussolsz róluk. Én sokáig mindenről kussoltam - és nem is valósítottam meg őket. Aztán ez elgondolkodtatott.…..
A törökgáboritiszbe oltott futószalagizmus mindenkinek betesz. A HR-szemléletnek hatalmas szerepe van nemcsak abban, hogy két lábon járó skillset-ként tekintünk saját magunkra, hanem abban is, hogy a munkahelyen egy idő után kiégünk.   Két dolog konspirál, hogy tönkretegyen…..
Lobsterizmus Mi bajom a HR-rel? 2015.09.21 15:21:13
Azt árulja már el nekem valaki, hogy honnan a fészkes pokolból vélitek mindig tudni, hogy titeket miért nem hívnak vissza a háeresek? Mindenkitől hallom, hogy ő túl kövér/fiatal/öreg/képzett/hintaló, és őt azért nem veszik fel sehová. Csak jelezném, hogy tudománytalan a…..
Koch Balázs hazai divatfotós, aki már korábban is dolgozott a kambodzsai F divatlapnak (ez kb. az egyetlen nemzetközi szintű divatlap Kambodzsában), most pedig ismét megjelent egy általa fotózott editorial a lapban. Büszkék vagyunk rá és arra is, hogy mi adhatunk hírt róla először.…..
ANNENN Levitációs fotók varázsa 2012.02.11 19:01:00
Az alábbi fotókban van valami misztikus, könnyed, túlvilági. Többek között ezért keltették fel az érdeklődésem a levitációs fotók. Inspiráló, szeretnivaló kattintások Yowayowa-tól egy japán fotós lánytól. De mi is a levitáció valójában? "A szó latin eredetű,…..
Karácsony előtt jártam a Design Terminálban ahol amellett, hogy karácsonyi vásáron kutakodtam, a földszinten lévő "shop"-ba is belestem. Számos számomra kedves magyar tervező ruhájával találkoztam, de a kezembe akadt egy olyan márka is, amelyről eddig nem hallottam. Ez…..
ANNENN Hogy mutat a bunda? 2012.01.27 14:02:00
Tegnap találtam egy nagyon helyes bloggerlányt, aki előszeretettel visel bundát, szőrmét, műszőrmét, nem mindegyiket tudtam megítélni, de a lényeg, hogy többféle verziót is bemutat, így lehet belőle tanulni. Én mindig tartok attól, hogy hatalmasnak nézek ki egy ilyen kabátban,…..
ANNENN Meztelen teáskészlet 2012.01.25 13:37:57
Imádom, amikor egy művész a legegyszerűbb használati tárgyainkból hoz létre olyan egyedi dolgot, ami nem csak szemet gyönyörködtető, hanem elképesztően mókás is. A design-datoure oldalán leltem az alábbi teáskészletre. Kell! Csak az a kár, hogy fiúk nem merülnek itt, de…..
ANNENN Színes tincset a fonatba 2012.01.22 17:18:00
Enn már sokszor írt a színes tincsekről, hiszen neki is nagyon tetszenek, ahogy én is imádom őket. Most végre találtam egy olyat, amit az én sötét hajamban is el tudok képzelni, persze csak a fonat részeként, kiengedve nem igazán hordanám. Az egyik kedvenc oldalam, a PARK&CUBE…..