Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albiman

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz házunk Csapadékelvezetés 2 2016.08.20 13:37:35
Sikerült végre a helyére tenni két IBC tartályt, de nem volt egyszerű művelet :) Először az unokatesóm, Tamás segített, előrecipeltük a tartályokat a ház elé, mert ott jön víz az aknából slagon, és ott van egy szennyvízelvezető tisztítónyílás. az volt a koncepció, hogy feltesszük magasra, két…..
  Voltam egy újabb hajbeültetésen. A frontvonalam és hátul a forgóm dúsíttattam be. A második beültetésröl annyit , hogy nekem személyesen kissé érzékenyebb volt a fejbőröm és bizony kissé fájt az érzéstelenítő beadása. Van egy rész elől a frontvonalnál ami még…..
albiman 2013.04.01 10:18:35
@kopasz gyuszi: Persze egyetertek hogy a ket haromszog sokat nyom a latba. En is pont ezert hozzattam le a hajvonalat. De szerintem kicsit hiu voltam, mert igy nem teljesen termeszetes. Es ido multaval felek meg jobban el fog utni. Suriteni keszulok a fejtetot persze csak legyen egy kis felesleges sporolt penzem. Amugy gondolkozok hogy csak egy kicsit feljebb tolatom es ivesebbre valtoztatom valamint kicsit kiritkitom a haromszogeket. Amugy a vertexre szerintem mar nem fog jutni elegendo donorhaj de az annyira nem is zavar mert en nem latom :) Amugy szerintem olyasmi hajjal mint Gyorfinek van mar elegedett lennek. Amugy nem akarom elhinni hogy neki csak 4000 et ultettek at, hisz en is annyit kaptam es kisebb teruleten is de megis neki valahogy surubben nez ki.
Subba Kínzó kérdés 2012.01.23 15:34:00
             1. Van már eurójuk, ezért szarnak a magyar családok százezreire, akinek nem volt pénzük végtörleszteni.2. Kellemes nekik a szar Ft., így tudnak nyerészkedni az árfolyamon Győrben és Miskolcon, ezért…..
albiman 2012.01.23 18:05:56
@tangapapucs: 1. igen mi is magyarok vagyunk
2. nem tudom ki az a hülye, aki elment Pestre tüntetni, nekem mar az se tetszett amikor 64 vármegye vagy kik jartak ide tüntetgetni "értünk". Azzal csak nekünk csinalták a szégyent.
3. Nem, nem vagyunk magyar állampolgárok. Ha jól tudom egész Szlovákiából csak pár ember vette fel a magyar állampolgárságot.

Kicsit egyetértek a posztolóval, hogy nem sok keresni valójuk volt ott. Itt nem a magyarság vagy nem magyarságról van szó, hanem politikáról, gazdaságpolitikáról. Hogy nekünk van eurónk az kicsit áldás is meg átok is. Arról mar csak a Ti vezetőitek tehet, hogy a magyar gazdaság ott áll ahol áll.
albiman 2012.01.24 13:47:08
@tangapapucs: Miert lenne szegyen, hogy nem vagyunk magyar allampolgarok, nem kell ahhoz magyar allampolgarnak lenni hogy igazi magyarok legyunk. De hagyjuk a multat(2004) azota sok minden valtozott. Es ne gondold azt hogy ha par szaz ember elment OV mellett tuntetni, akkor minden felvideki magyar igy gondolja. Szerintem magasrol leszarjuk ki van kormanyon Pesten. Sajnalom hogy igy alakult a gazdasagotok az utobbi evtizedben ahogy alakult, de... Szlovakia gazdasaga a 90-es evekben a beka segge alatt volt es nem sirtunk senkinek. Nem jartunk minden honapba tuntetni etc. Ha olyan fenyes a gazdasag jelenleg nalatok akkor miert kertek kolcsont? OV meg fel evvel ezelott nem azt mondta, hogy most mar minden rendben lesz? Amugy javits ki ha nem, nem figyelem annyira a magyaro.-i politikat. Azt tudom hogy "egypartrendszer" van :)