Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bapcs1964

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pókember-sorozat és az Úton sztárja elhagyta az oroszlánt és ezúttal csipkében, ragyogó ékszerekben és bódító illattal hódít. Kirsten Dunst már egy éve a Bulgari reklámarca. Ő adta az arcát a sikeres Mon Jasmin Noirhoz is, melynek plakátján halványlila selyemruhában…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
bapcs1964 2012.10.03 19:13:05
@2345: FASZFEJ...
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
A KARD Törölköző 2012.09.26 14:13:58
A Fővárosi Törvényszék harmadszor is a Klubrádiónak adott igazat a 95,3-as frekvenciáért folytatott perben. A bíróság kimondta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem zárhatja ki a pályázatból a Klubrádiót, és hatályon kívül helyezte az erről szóló…..
bapcs1964 2012.09.27 09:02:40
@ariete: komcsik...az egész fidesz vezetés az volt.egyébként kommunizmus soha nem volt magyar országban.szocializmus volt,ami nagyságrendekkel jobb volt mint most a rohadék korrupt politikusok idején.mind akkor nyalta be magát a pártba,aztán átváltozott.basszák meg az anyjukat mind.szemét gecik.
Mandiner blog János 2009.09.16 18:01:00
  Via Cvikli. Nincs mit hozzáfűzni...
bapcs1964 2012.09.23 08:30:59
@dobray: nagyon is kár.a mostaniak különgépen basszák el az éhező nép pénzét.kádár kb 10000-szer különb,a magyar történelem legnagyobb alakja.ez tény.
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
// A Somogy megyei Kereki önkormányzat képviselő-testülete idén május 13-án avatta fel Horthy Miklós faszobrát a település főterén. Dániel Péter korábban Facebookon nyilatkozatot tett közzé, mely szerint, ha felállítják Kerekiben a Horthy-szobrot, akkor ő vörös…..
bapcs1964 2012.09.20 21:01:31
@Anti Anyag: belevaló fasza csávó.a kipája is.
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
bapcs1964 2012.09.20 15:16:27
@Hegyimedve: te csak otthon szavazz romániában.faszt ugatsz az életünkbe.
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
bapcs1964 2012.09.20 10:32:39
A kérdés korántsem irreleváns. Orbán lehülyézése az utóbbi időben egyre gyakoribb: a múlt héten az Amerikai Magyar Népszava közölt tudományoskodó cikket arról, hogy vajon milyen elmebajban szenved a miniszterelnök, amire frappáns riposzt jelent meg a hvg.hu-n, miszerint…..
bapcs1964 2012.09.16 20:53:49
@Andráska8: nem élnek együtt?????
Orbánék múltheti erkölcsi mélyrepülése valamint a tegnapi produkciója (amiről ugye kiderült, hogy ordas nagy hazugság, és aminek annyira kiszámítható volt előre a forintosítható eredménye, hogy felveti bizonyos büntetőjogi kategóriák gyanúját, de persze ez csak a…..
Végülis Örményországnak is kiadhattuk volna. Az mindenesetre bájosnak tekinthető, hogy senkinek sem sikerült egyetlen olyan mondatot sem kiizzadni a témában, amin átsejlett volna az objektivitás homálya.  Én már azt sem értettem, hogy miképp lehetett egy nyelvtanfolyamra…..
bapcs1964 2012.09.02 20:34:19
@gőzhenger: ja a sok öngyilkos rokkant...ja az most van nem az szdsz idejében....
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
bapcs1964 2012.09.01 17:27:46
@Rezsi98: névtelen pöcs.gondolom magadhoz nyúl,elélvezel,mikor gyalázol.hülye barom.
Tisztelt Miniszter Úr! Azért írom ezt a levelet, mert időnként szoktam olvasni olyasféle hozzászólásokat egy közösségi oldalon, hogy talán a Fidesz majd bomlani kezd. Nem létezik - ábrándoznak ezek az emberek -, hogy a hazugság, a korrupció, a zsarolás, a hatalom ilyen erősen…..
bapcs1964 2012.08.25 13:00:14
@amor2000: bunkó vagy te egyszerűen.meg böszme.
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
Politikai elemzés a rendszerváltás szellemi előkészítését szolgáló 1986-os Fordulat és reform (emlékezzünk csak, az egyik szerzője Matolcsy György volt...) óta nem kapott ekkora (sajtó)nyilvánosságot, mint a Haza és Haladás Alapítvány csütörtökön publikált tanulmánya a…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
A múlt hét csütörtöki VMSZ-hepaj és az előzetes regisztráció bejelentése finoman szólva is felzaklattak. Mégis mi ez?! A miniszterelnök büntetlenül azt állíthatja rólam, barátaimról és minden magyar emberről, hogy csak erőből értünk? És még meg is szabná, mennyivel a…..
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
Hugh Grant nemrég keményen bírálta a magyar kormányt és a médiatörvényt, a kormánypárti politikusok szerint viszont hiányosak voltak az információi és még mindig azt hiszi, ő a brit miniszterelnök, akit az Igazából szerelemben játszott, írja a mai Bors.   A magyar kormány…..
bapcs1964 2012.06.29 15:48:33
@Leonard Zelig: te is egy pöcs vagy.még egy töpötyűben is zsidót látsz.ez egy egy angolszász szinész,és vitte valamire,veled ellenben..
E blogon korábban többször írtunk az önvédelemről és a jogos védelemről. Mert az ugye mégiscsak abszurd, hogy ha a 80 éves Mariska néni éjszaka arra ébred, hogy a szobájában motoz egy betörő, és halálra veri a Horthy Miklós bevonulása idején nászajándékba kapott kristályvázával, akkor a szervek az…..
Mandiner blog Géza a rengetegben 2012.06.13 11:01:00
  Szőcs Géza lemondott. Ez mindenkinek jó, s leginkább talán Szőcs Gézának. A költő-politikus fantomokat, Esti Kornélt, barátokat és ellenségeket megszólító, lírai hangvételű közleménnyel búcsúzott hivatalától. A kultúrpolitika nehéz, embert próbáló feladat, s szinte…..
bapcs1964 2012.06.13 13:17:05