Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoovieRate

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az eddigi részek is rosszak voltak,minek még egy?Kaptunk már eleget az ilyen filmekből,semmi kedvünk még egyet végigszenvedni.Az alábbi cikkben a két bűnről kicsit kritikusan fogalmazunk. Paranormal Activity 4 A Paramount Pictures tavaly jelentette be,hogy készül a harmadik…..
 Ebben a bejegyzésben egy kicsit a nagy filmek folytatásairól fogunk foglalkozni,amit 2012-ben fognak a mozik vásznajára vetíteni.Elöbbi bejegyzésekben volt szó egy-két film folytatásról, én írnék egy kifejezetten erre fókuszált cikket.Bár konkrét információval nem tudunk…..
MoovieRate RetroRate - Hullajó 2012.03.07 20:14:00
Üdvözletem minden kedves MoovieRate nézőnek! Eljött az a nap is, hogy egy Retro elemzést készítsünk. Nagy örömmel nyújtom át a Hullajó videós elemzését! Sajnos nagyon le kellett halkítanom, de jó ez így. Szöveges nem készült, mert erről a filmről nem tudnék annyit írni,…..
Hát ez a nap is eljött... Mint már mondtam, én egyáltalán nem szeretem az Alkonyat sorozatot, de megígértem az év eleji előretekintőkben, hogy összedobok majd egy ilyen bejegyzést, ha megjön az előzetese. Én is csak annyit tudok, amennyit levontam belőle (meg persze amit kínok…..
Gondoltuk, hogy megnézzük az év elején megjelent Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték című filmet, csakhogy ezzel volt egy kis gond: még az első részét sem láttuk. Így amellett, hogy megnézzük mind a két részét, még filmelemzést is készítünk róla. Úgyhogy kössétek fel a…..
Ma egy kicsit foglalkozzunk egy készülő filmmel. Erre a címre mára A hobbitot találtam. Mint már sokszor mondtam, ezt várom a legjobban a 2012-es filmek közül (talán ezért foglalkozok vele annyit?), így folyamatosan követem a híreket a filmről. És íme, új fejleményeket tudok…..
MoovieRate MoovieRate - Fűrész 2012.02.27 19:31:00
Nemrégiben megnéztem a 2004-es Fűrész című horrort. A szerény véleményem, és egy amatőr elemzés, boncolás alapján elkészítettem ezt a bejegyzést, amelyben mind szóban, mind írásban részletesen kidolgoztam a filmről alkotott egyéni véleményem. Hangsúlyozom: ez a vélemény…..
Új, jeah! Üdvözletem minden földlakónak! Mint ahogy azt már mondtam, a MoovieRate készítői filmet forgatnak! És mint ahogy szintén mondtam, minden újításról szólunk. Na, íme egy rövid tájékoztatás magáról a filmről, hogy azért tudjátok (már ha tényleg vagytok), hogy…..
MoovieRate MoovieRate film? 2012.01.30 20:41:00
Küldöm üdvözletem az összes mélyen tisztelt blogolvasómnak! Egy eddigiektől eltérő postot fogtok olvasni, ugyanis most nem a filmvilág legújabb, legérdekesebb hírét közöljük le, hanem saját mélyen szeretett blogunkkal kapcsolatosat. Elég érdekes lesz, de saját filmet…..
Hm... Hosszú életű filmek ...hosszú életű filmek.Megvan!A Harry Potter széria jutna előszőr eszembe ezzel a témával kapcsolatban.Összesen 8 részt forgatott le a stáb 10 év alatt, J.K Rowling kötetei alapján.Gondolom nem kell senkinek bemutatni a HP filmek világát,de azért egy kis…..
Üdvözlet minden kedves blogolvasóknak, újra itt vagyunk! Ebben a szokványos cikkben a 2011-es évre vonatkozó Arany Málna és Oscar-díj jelöléseket osztjuk meg. Amint meglesz a díjkiosztó gála, természetesen a nyerteseket is egyből leközöljük.Facebookon emellett indítunk…..
Ismételten üdvözlök minden filmrajongót, és blogolvasót a MoovieRate újabb bejegyzésénél! Ugye az Előretekintő - 2012 nagy durranásai post sorozatból három részt ígértünk, eddig kettő meg is van. Sőt, mostmár három. De ez a rész rendhagyó lesz, ugyanis most nem 2012…..
Na, akkor ismét szeretnék üdvözölni mindenkit a MoovieRate szerkesztősége nevében! Már ugye elkezdtük azt a post sorozatot, amelyben a 2012-es év legígéretesebbnek tűnő filmjeit mutatjuk be. Azaz egy rövid leírás, és ha tudunk, akkor egy előzetes. Természetesen lesz még egy…..
Üdvözletem minden kedves és kitartó olvasónak! Ez itt újra a MoovieRate, és még mielőtt elemezgetnénk, szeretnék kiírni egy szintén érdekes postot. Ugyanis a mostani bejegyzésemben 2012 legjobban várt filmjeit mutatom meg, és ahova tudok, adok képeket, és persze előzeteseket! Jó…..
MoovieRate Bemutatkozás! 2012.01.23 14:36:00
Jó reggelt, jó napot, jó estét mindenkinek! Íme egy frissen készített blog! Szeretek blogokat nézegetni, mert nagyon élvezem, az írásokat, beszámolókat az életről. Bár az ilyen blogokból már nagyon kevés van. De még jobban szeretem azokat a blogokat, amelyek egy meghatározott…..