Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogardus

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
UPDATE Az Index nevű hírportál még hisz a látványtervekben és a kivitelezői nyilatkozatokban, és erre hivatkozva egy cikkel cáfolja posztunkat. Magam is elbizonytalanodtam, hogy jól láttam-e a betont a medencében, ezért az alábbi kérdést tettem fel Dávid barátomnak, akivel…..
bogardus 2013.12.31 13:16:13
index.hu/tech/hoax/2013/12/31/tenyleg_bebetonoztak_a_godor_tetejet/

Mondjuk így már egy helyesbítést megérne a részetekről a dolog.
Nemrég három szélsőjobboldali alkotó tevékenységét jutalmazta állami kitüntetéssel a kormány, ennek nyomán hatalmas felháborodás- és tiltakozáshullám árasztotta el a médiát. Az ország újra kettészakadt, mint minden ehhez hasonló esetben: a balliberálisok hüledeztek,…..
bogardus 2013.04.09 13:12:42
@iii: ez a rész neked szól:

"Szavazz ránk, mert mi vagyunk a kisebbik rossz! Lehet, hogy nem értünk semmihez, mindent elkúrtunk, és el is fogunk, a programunk hazug és érdektelen, korruptak vagyunk és arrogánsak, mindent ellopunk, ami nincs lecsavarozva, de már csavarhúzónk is van, tudjuk, hogy utálsz minket, de nem baj, igazad van, mi megértünk, csak most még szavazzál ránk, mert különben jönnek ők, és akkor vége a nemzetnek, az országnak, a gazdaságnak, a kultúrának, a demokráciának, az életnek."
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
bogardus 2013.04.02 13:04:11
@Tyreo: +1
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
bogardus 2013.01.28 17:55:48
@abdelkader: ne haragudj,hogy ezt mondom, de nagyon buta vagy:( remélem a hírcsárdán is rendszeresen felháborodsz
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
bogardus 2013.01.09 10:49:24
@fanzine: a MANCS előszeretettel készít riportokat a mélyszegénységről és kilátástalanságról, ezt elismerem. Megkockáztatom a HVG-ben is nemrég voltak ilyen jellegű cikkek.
A cikkek végkonklúziója rendszeresen az, hogy mindez azért van, mert a kormány megszüntette ezt meg ezt a támogatást, bezárta ezt meg ezt a szociális intézményt, XY végtelenül korrumpálható vezető cseréje negatív irányú változást hozott. 90%ban ez mind igaz egyébként, mert a kormány szociálpolitikája egyébként hasonlóan az elmúlt kormányok szociálpolitikájához: kritikán aluli. És itt véget ért a cikk.
A MANCS egy dolgot nem képes viszont sose kihangsúlyozni: az,hogy itt morális züllés is van, és a bűnözési statisztikák az egekben vannak.
Erről úgy hallgatás van.
A témával érdemben nagyon kevesek képesek foglalkozni, az átlagos cikkek színvonala meg olyan mint a bayer féle rettenet.
A MANCS ehhez mindig annyit tett hozzá, hogy egy ilyen Bayer féle rettenetre hatalmas siránkozás vette kezdetét, hogy magyarország a kirekesztés és a nácizmus melegágya,blabla, (plusz schiffer meg amúgyis a bögyükben lehet mióta nem rohant ajtóstul az együtt2014 karjaiba, ezáltal szerintem amúgy az egyetlen vállalható párttá téve az lmpt, de ez nem ide tartozik)
Eredmény: egyik seggfej állatozza a cigányokat, másik seggfej sikítozik h rasszizmus. aztán szépen minden lecsendesedik...
Ez az állapot mindenkinek rossz: rossz a romáknak, mert a nem deviáns rétegüket megint elítélik, rossz az ország nem roma lakosságának, mert a probléma nem lett megoldva csak ostoba sárdobálás ment, meg idióta flashmobokat szerveznek, és a feszültség levegőjével teli lufiba megint belefújtak egy kicsit.
Nem akarok ott lenni, amikor kidurran ez a bizonyos, de akkor mind jobbikosok,bayerek,,fideszesek,hegedűs zsuzsák,mancsosok,szdszsek,168órások,mszpsek gondolkozzanak majd el rajta, hogy mennyit tettek ahhoz hozzá, hogy ide fajuljon a helyzet.
Kicsit elkalandoztam, de visszatérve az elejére:
A MANCS bőven benne van abban, hogy a folyamatok folyamatosan romlanak, azzal, hogy nem ismerik el a deviáns folyamatokat amik kísérik a mélyszegénységben élőket, és tönkreteszik a nemroma-roma együttélést. Beszélni kell a témáról, és megoldást találni/keresni, nem pedig kussolni vagy vádaskodni, mert ez az állapot ami igazán belesodorja az embereket az ostoba szélsőségek karjaiba és szítja a feszültségeket.
bogardus 2013.01.09 10:57:11
@malanya: jóigen, meg az efféle hozzáállás is rontja a helyzetet, de olvasva a kommenteket hálistennek egyre többen vannak akik érdemi párbeszédet szeretnének a témában, és túlakarnak jutni a rassziztázó és budöscigányozó emberek hangos ordibálásán.
bogardus 2013.01.09 10:59:52
@Anyád, a szúnyogok!!!: Schiffer pont nem tartom ehhez a rohadó halfejhez tartozónak, számomra a hitelességét még ő őrizte meg a legjobban, aztán persze lehet,hogy benne is csalódni fogok idővel, de egyelőre nem.
Amúgy egyetértek veled abban, hogy ez a helyzet nagy részben politikai elitnek köszönhető.
A történet röviden: az MSZP meghirdetett egy kamu fórumot, igyekezve a maga javára fordítani az egyetemisták felháborodását tandíj ügyben. Hiller és Szanyi mintegy atyáskodva színük elé invitálták a hallgatókat. Egyébiránt Hiller volt az 2006-ban, aki oktatási miniszterként…..
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..
Az MSZP népszavazást akar tartani arról, hogy legyen-e 2014-ig állami finanszírozással labdarúgó stadion Felcsúton. Tényleg minden annyira kurva jól megy ebben az országban, hogy erről kell szavazni? Persze valóban vérforralóan hangzik az orbáni Disneyland új játékának terve, de…..
bogardus 2012.11.10 14:30:00
@poor: :DDD
Igen, Orbán haverom meg én. Soha nem szavaznék a fideszre (jobbikra sem, mielött belőnéd a nácikártyát), elképzelhető hogy hasonlóképp is gondolkodunk a kormány eddigi tevékenységéről,sőt, szeretem baloldalinak is vallani magam, csak én nem rohanok előre egy iszonyatosan populista demagóg, és felesleges hiányt produkáló javaslatot éltetni:) a poszt is erről szólt, de sajnos elvárt némi gondolkodást is, ami úgy látom nem történt meg a te oldaladon. néha érdemes gondolkodni, ne viselkedj úgy, mint egy erre nem képes droid, és kezdj el zsigerből leorbanistázni mindenkit, aki nem tapsol az mszp kiugróan buta ötleteinek;)
Nem szoktunk politizálni, de mikor Serj Tankian a mi Viktorunknak ír és énekel akkor kénytelenek vagyunk. A sztorihoz tudni kell, hogy Serj Tankian, a System of a Down énekese örmény származású. Azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam. Mint ismeretes, nagy vonalakban a kormányunk…..
Subba Szexi dög reklám 2012.03.07 16:19:00
Hoppá, itt a világ legjobb reklámja! Pedig csak egy gecijó pasi van benne, meg vicces jelenetek, semmi izzadás. Ha valaki tudja, hogy mi a zene a végén írja meg preetty please! Már meg is van! ..
bogardus 2012.03.07 21:43:12
Bizton állíthatjuk, egy dolgot megmutatott Bayer Zsolt, a 005-ös ügynök által szervezett békemenet, mégpedig azt, hogy a kormány szabadságharcos retorikája a törzsbázist meggyőzte. Nagyon sokan voltak, sokkal többen, mint azt bárki várta volna. Felmerül a kérdés, hogy vajon a…..
Ezt persze már tudjuk a Kétfarkú Kutya tevékenykedése óta, mégis figyelemreméltó, hogy most egy parlamenten belüli formáció bizonyítja. Az LMP-nek a közelgő kongresszuson több okból is nevet kellene változtatnia, erre kínálunk néhány javaslatot az alábbiakban. Egyfelől itt…..
bogardus 2012.01.23 13:58:28
Szóval őszintén szólva nem tartom jó ötletnek az LMP-t azért baszogatni, mert ellene van az MSZP kvázi halálos ölelésének. Ezért becsülöm őket,és egészen addig fenntartom,hogy rájuk szavazok,amíg ez nem változik.
Nekem például a 4K!-val az egyetlen problémám,hogy nagyon sok fórumon hangoztatják, hogy választásokon együtt kéne működni az MSZP-vel. Na nem. A 4K!-nak legjobb lenne az LMP-vel együttműködnie.
Az ország jelenlegi állapotának, a 2/3 ámokfutásának és a politikai elitbe vetett bizalom minden jellegű erodálódásának az oka az MSZP. Egyik párt sem tudott maga mögött ennyi korrupciós ügyet, és egyik párt sem hajtotta bele az országot véget nem érő adóságspirálba ilyen módon. Ennek nyögjük most az eredményét, hogy a FIDESZ 2/3-adal azt csinál amit akar ( ami még nem is lenne akkora baj,ha jól csinálná, csakhogy még amit lehet, azt el is rontja, ráadásul oly mértékig arrogáns módon teszi mindezt,hogy az már komolyan vérlázító).
Lehet mondani,hogy az MSZP nélkül nincs esély a FIDESZ leváltására, de ha valaki beleszarik a nappalim közepére, majd a következő személy még rá is hugyozik, akkor nem az a megoldás, hogy visszahívom azt aki, odaszart.
Technikai jellegű koalíció pedig nincs. És őszintén szólva, én az MSZP szavazóbázisával sem vagyok hajlandó egy tömbbe kerülni.
Összefoglalva: én is bízom abban,hogy az LMP kilábal a válságból, és megtartja jelenlegi egyedi arculatát,amivel ma Magyarországon talán az egyetlen vállalható párttá vált.