Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doszy

0 bejegyzést írt és 465 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1962-ben újabb, nagyszabású vitára került sor az XB-70 sorozatgyártásáról. A légierő és a típus pártolói minden áron megpróbálták életben tartani az egyetlen bombázóprogramjukat, és ehhez érvek hadát sorakoztatták fel. A másik oldalon a Kennedy kormány és más szakértők, elemzők szélesebb körű…..
doszy 2023.08.29 08:31:25
@Galaric: A kedvencem az oldalnézetin a fickó (kb. "Jézusom!"). :)
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
doszy 2019.09.09 20:47:37
@mérges nokedli: "Viszont mindig olyan fejet vág, amit a párom méla undorként jellemzett, és szerintem 10000%-ig igaza van."

Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy "resting bitch face". :)
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
doszy 2017.10.17 08:59:22
modoros.blog.hu/2013/07/02/olvasoi_rovat_ordas_orosz_tirpaksagok_a_torok_rivieran
Arról, hogy miért rossz, ha orosznak nézik az embert.
Újabb History Channel-sorozatot mutat be a hazai HBO. Ezúttal az akciófilmek szerelmeseinek kedveznek, a SIX ugyanis az amerikai sereg legkeményebb alakulatáról, a Navy SEAL-ről szól. Ők a legjobban felszerelt és legtaktikusabb keménylegények a seregben, ezért mindig rájuk bízzák a legrázósabb…..
+1. A rajongó Némiképp a poszt témájából is adódik, hogy önmagában is rettentően káros, hogy egyes néptömegek az interneten egyfajta virtuális aknamezőként funkcionálnak, arra várva, hogy célkeresztbe vegyék azt, aki nincs annyira megszállottan oda egy filmért, mint ők maguk. Akármi is legyen téma,…..
Ma 60 esztendős az amerikai film történelmének egyik legjobb színésze. Tom Hanks pályafutása során sokféle karaktert eljátszott, és nem is akárhogy. Mindegy, milyen figurát, szerepet kapott, munkáját tökéletesen elvégezte. Szenvedéllyel, hitelességgel, lélekkel kelti életre a rá bízott szerepeket,…..
doszy 2016.07.09 19:08:19
doszy 2016.07.09 19:24:21
@teofilka: Hú milyen mérges voltam, mikor a Pénznyelőt újraszinkronizálták, és nem hagyták benn az eredeti röhögést, amikor a kád leszakadt.
Az lenne a legegyszerűbb, ha a Viasat 3 új realityjét annyival le lehetne tudni, hogy Éden Hotel, csak hetiben, állandóan pucér szereplőkkel. Akkor meglenne a célközönség, mindenki tudná, mit kap a műsortól, aki igazán ütni akarná a lassított felvételben himbálózó herék miatt, az üthetné, és…..
Hinta egy irodában? Megbeszélést szervezni egy konyhába? Laptopon pötyögni egy szaunában? Kávézó egy bankfiókban? Igen, ez mind lehetséges, és itt, Budapesten. A legújabb irodák egyszerűen nem vesznek tudomást a hagyományos, íróasztal és tárgyaló szabványról - és milyen jó, hogy két lábbal felrúgták…..
doszy 2016.01.19 14:27:20
@Pizso: Az én tapasztalatom - közel 3 év után - az, hogy sokkal hatékonyabb vagyok itthon, mint az irodában. Persze lehet, hogy más munkakörben, illetve mást végezve jobb lenne az iroda, de a jelenlegi feltételekkel nem tudnék magamnak jobb munkakörülményeket kitalálni. Persze kell, hogy az ember megfelelően álljon hozzá - ha sikerül jó, ha nem, vissza kell menni az irodába.

@Túrós: Inkább azt mondom, tudom, mire van szükségem. Van, akinél az számít plusznak, hogy egy változatos, hangulatos irodában, emberekkel körülvéve tevékenykedik; van, akinél (nálam) meg az, hogy ne vonják el a figyelmét, ha már a legtöbb projektjén egyedül vagy nem az irodában ülőkkel dolgozik.
Subba Japán reklám kompilésn 2015.07.14 10:36:00
Hosszú is, szar is. Ennél jobb ma nem lesz B) ..
doszy 2015.07.14 18:54:19
A mai - szerintem ismét klasszikus, top 5, stb. - írást A. küldte be, ehhez nem kell semmilyen bevezető. Elvált szülők drogos gyereke a, Férfi, és a jólszituált fajtából).Általában arról a helyzetről van szó, amikor mindkét szülő külön-külön is tehetősebb vagy…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
doszy 2014.04.02 10:47:01
@Én a blogger: Miért kell 110-zel menni a belsőbe? Igenis lehet és jogom van 130-cal a belsőben haladni addig, amig nem tudok kimenni a kulsőbe pl. kamionokat előzve.

Figyelni kell előre, ugyanakkor megfelelően oktatni a belsőben 110-zel szarakodókat. Ennyi.

Aki meg annyira komplexusos, hogy a belsőben csak 110-zel tudja elképzelni az életet azt valami hülye bloggerner hívják :D ... meg bipoláris skizofrénnek, de annyira ne szaladjunk előre.

Most komolyan, lassan átnevezhetnéd magadat Én az Önző Köcsöggé, annyira csak saját magadra tudsz gondolni.
Modorosblog The Human BI 2014.03.25 08:22:47
Nem érted? Nem tudsz angolul? Nem tudod, mi az, hogy BI? Hát igen. Vannak azok az emberek, akik büszkén hencegnek azzal, hogy nincs tévéjük, nem hallgatnak rádiót, nem olvasnak újságot - nem néznek se Barátok köztöt, se focit, se Éden Hotelt, se Budapest éjjelt, se Walking Deadet,…..
Repedt fék, törött alváz, leboruló rakomány, kameruni menekültek és kőkemény rendőrök. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
Börtönszleng Pandavec 2012.08.17 09:43:23
Pandavec: fogda – Van fegyelmid, Tatár? – kérdi a dilót Manó. – Ajjaj! Múltkor megkértem a nevelőt, nyomtassa ki, azt mondta, nincs rá papírkeret. De harminc napot csak egyszer ültem. – Szokeráló, mi? – Á! Még a legelején kaptam Sándoron. Beraktak a…..
doszy 2012.08.17 14:32:14
@Csabi.: Nincs mit tesó, a csík Marbit ne feledd.
doszy 2012.08.21 07:13:26
@dragaszagom: @Csigafattyú: Akár így, akár úgy, nem változtat a lényegen, miszerint még a szájába is beleszartak a csicskavárinak. Ott aztán volt kandesz! :)
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
doszy 2012.04.26 06:55:47
  Menj innen, te troll Tudom, mi lesz az első kérdés azoktól, akik végigkövették az idén már ötvenedik évét taposó, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt Svédországból behozott öreg Mercim sorsát: készen van-e már végre a fényezés?  Most már rajta van a…..
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
Az elmúlt év minden eddiginél szélesebb nyilvánosságot biztosított Országunk, Népünk, Kormányunk, Miniszterelnökünk és Alaptörvényünk számára a nyugati sajtóban. Ön szerint is kár lenne nem élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel? Hiba lenne beleolvadni a szlovák, szlovén,…..
doszy 2012.02.13 14:12:28
@Kurtz ezredes: Ennyire elkiabálni. :)
Ez egyes diplomamunkákhoz hasonlóan hiánypótló mű! A mester, a török Han Solo és Rambo Top 10 kivégzése, amiből látszik, hogy istenünk valószínűleg lelke mélyén szemész lenne. A hegesztős kivégzést meg egyszerűen nem tudom kommentálni annyira zseniális.      ..
Hogy testközelből tapasztalja meg a választópolgárok dolgos-bajos mindennapjait, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke múlt héten végre engedett Modor Tibor régi unszolásának, és három napra beköltözött a hírhedt blogger II. kerületi, Frankel Leó utcai lakásának…..
doszy 2012.01.25 13:17:14
-Nem, nem nem hiszem el, ez a féreg Totya is miket küldözget itt nekem. "Lányok, újra a bundás a divat!", sájj, ezt nézd meg, az ánuszát, a combját is teljesen benőtte az esőerdő. A hátáig felburjánzik. Undorító, hallod, izzó piszkavassal se nyúlnék az ilyenhez. Hairydivas, pont, kom. Pföj, ezt nézd…..
Modorosblog Kedves Vendégem! 2012.01.09 06:00:00
Először is köszönöm, hogy eleget tettél a meghívásomnak - másképp nem is engedtelek volna be. Általában úgy hívok vendéget, ahogy éppen kedvem tartja - és persze egyszerre minél kevesebbet minél rövidebb időre, hogy eszükbe se jusson komolyabban jól érezni magukat. A spontán…..
doszy 2012.01.09 12:03:31
@Mc_Fly: Persze, aztán a bagószagú kabátodat a másik tiszta, jó illatú ruhái mellé akasztod fel? Látszik, hogy milyen tapintatlan vagy. :D

Frappáns választ nem tudok a "hol jártál" kérdésre, nekem olyasmi jutna eszembe, hogy "anyádban".