Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendég

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak firkálmányok, amelyekre nem érdemes reagálni. Ha ganéban turkálunk, büdös lesz a mi kezünk is. Hagyni kell az apróságokat, eljátszadoznak magukban. Vannak aztán a határterületen mozgó írások. Sok félreértéssel, némi sejtetéssel és rosszindulattal, de legalább gondolatcsírákkal is…..
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
A politikus ezt írja egy Facebook bejegyzésében: "Lehet, hogy örülnöm kellene, hogy Simicska leügynöközte Orbánt, de nem örülök. Az ember legszívesebben elfordítaná a fejét, mint amikor valami gyomorforgató látvány kerül elénk. Olyan, mintha két sáros vaddisznó betörne a…..
Wendég 2015.03.11 14:35:22
@dr kíváncsivagyok: De felejteni nem szabad ,nem lehet ,mszmp -mszp emberei annyi gazemberséget népirtást nyomort bűnt követtek el a magyar nép ellen.
NÉGYmadár ... 2015.01.08 15:41:22
..
NÉGYmadár Éjjen augusztus 20 ! 2014.02.21 10:56:02
..
Wendég 2014.03.06 04:18:02
Sokan azt gondolják ha jön egy másik kormány (jobbik)majd az csodát tesz, tévedés ,az mszp-szdsz által felhalmozott adósságot törleszteni kell(jobbik az agresszív mszpsek gyűjtő pártja) .Az elégedetlenkedők ne hőzöngjenek ,örüljünk hogy az mszp-szdsz kormányzása után elkerültük a csődöt.Mszp után hátra hagyott adósságokat Orbán kormánynak kellett törleszteni ,kíváncsi lettem volna melyik nagy pofájú tudta volna megoldani . Orbán kormány kezeli legjobban az országunkat terhelő adósságot.Tulajdonképpen az országunk kerékkötője a ballib által felhalmozott adósság.

Kiderül, kik akarták megbuktatni Orbánt 2011 őszén.

Széles koalíció alakult 2011 őszén Orbán Viktor megbuktatására – derül ki Matolcsy György volt kabinetfőnöke, Wiedermann Helga most megjelent memoárjából. Az akkori forintpánik hátterében Olli Rehn uniós biztos és Bajnai Gordon mellett amerikai befektetők is felsejlenek.
„A magyar pénzügyi összeomlás forgatókönyvét valaki már előre megírta" – ezzel szembesült 2011 novemberének legforróbb napjaiban nemzetgazdasági miniszterként Matolcsy György. Pedig néhány hónappal korábban még semmi nem utalt arra az őszi-téli pénzügyi támadásra, amelyről csak később derült ki, hogy legfőbb célja Orbán Viktor eltávolítása volt a hatalomból.

Szeptembertől pörögtek fel az események, amikor az Orbán-kormány a devizahitelesek megmentésére kitalálta a rögzített árfolyamon való végtörlesztést. Az európai adósságválság kiújulása mellett a bankvilágnak újabb károkat okozó végtörlesztés is hozzájárult ahhoz, hogy a forint látványos gyengülésbe kezdjen, de a volt kabinetfőnök szerint más erők is működtek a háttérben. „2011 tavaszán, valahol New Yorkban legalább hat nagy amerikai befektető bank vezetői megállapodtak abban, hogy megtámadják Magyarországot, és megbuktatják az Orbán-kormányt" – olvasható a meglepő állítás a Sakk és póker című memoárban.

Hogyan derült ki, hogy sima spekulációnál többről van szó, és milyen szerepet játszott az akkori eseményekben a magyar válságkezelést elutasító Olli Rehn uniós pénzügyi biztos vagy Simor András akkori jegybankelnök? S a pénzügyi támadás lecsengésekor miért jelentkezett be kormányváltást sürgető írásával Bajnai Gordon, a politikától – akkor még – visszavonult korábbi miniszterelnök?
hetivalasz.hu/itthon/kiderul-kik-akartak-megbuktatni-orbant-2011-oszen-73912/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201403
Wendég 2014.04.07 15:32:11
Wendég 2014.08.23 19:11:45
Ars Fori rovatunk következő témájaként a választójoggal foglalkozunk. Ennek keretében arra kértük a téma szakértőit, hogy az általunk felsorolt rengeteg kérdés közül legalább öt megválaszolásával járuljanak hozzá az új választójogi rendszer jobb megértéséhez, illetve…..
..
Wendég 2014.01.05 06:41:07
@Alhazred: Nem tudod megcáfolni az írásom ,személyeskedsz,,mszps stílus....Vona azt hiszi ha összeáll koalícióra lép bármelyik baloldallal akár az lmpvel majd kormányoz ,vonát azonnal háttérbe szorítja a gyf bajnai együtt füvesfiú lmp.Hatalmas gyűlölet hatalomvágy a vona-jobbik eszét elveszi,,mszp ballib pontosan a koalicós becsalogatást kínálják fel vonának hogy letudják maguk alá gyűrni hatalomba visszatudjanak jutni,mszp ballib kettős győzelmet remél..Orbánt buktatni a jobbik segítségével ,közben a jobbikot legyűrje,mert koalíción kivűl nem bir a jobbikkal...Jó lenne ha vona elgondolkozna ezen.
A hvg.hu még mindig keresi a magyarázatot. Kívülről nézve egyértelműnek tűnik, hogy az MSZP-székházban átvett Tökéletes Leleplező Videót csak egészen mély meggyőződésből, harci dühből lehetett nagyon alapos utánajárás nélkül Itt a bizonyíték a csalásra: pénzért és…..
NÉGYmadár A legjobb tanítvány 2013.09.09 13:34:50
..
Wendég 2013.09.11 11:31:57
@negymadar: Kádár rátok építette rendszerét,kádár kormány tagjai az mszpbe jobbikba mentették át magukat ,jobbik az mszp testvér pártja szóval teljesen mindegy ha kádárt vagy az mszpt jobbikot sztárolod ,mszmp helytartói az mszp.Szerencse az embereket már nem lehet elbutítani a múlt letagadásával.
Wendég 2013.09.11 11:36:54
@negymadar: Rezsi csökkentést te is élvezed ,ha kifogásod van ellene kérvényezd meg magadnak a 11,1% rezsi emelést.Sebaj majd jön a csoda csatár bajnai ,igaz lehet hogy a te zsebed jobban meg lesz tömve ,,de a bérek nyugdijak 20% curik azonnal álom marad a rezsi csökkentés ,ismét lehet az orr alatt dunnyogni.
Wendég 2013.09.24 13:17:16
@negymadar: Nyugaton nálunknál sokkal kevesebbet fizetnek a rezsiért szolgáltatók csődbe még se mennek.Semmi közünk a szolgáltatók hogyan intézik a rezsi csökkentéssel kevesebb profitot zsebelnek be ,miért kéne nekünk a multik zsebét tömni ,,multi szolgáltatók nem aggódtam értem érted miből hogyan fizetjük ki az elfogyasztott magas energia (32x emelés)árát.Lehet hogy nem tetszett neked a kommunista rendszer mert a zsebed nem engedte tömni pénzel ,mert a ruszki oda koppintott a túlzott kapzsiságnak,,1989 után mutatkozott meg kik is valójában a helytartó kommunisták,szabad rablás elkezdődött a dollár komcsik részére orosz már nem figyelt rájuk.Kádári időkben ellenzéknek számítottál ,de 1989 után beleolvadtál abba a kommunisták közé akik a kádári multjukat tagadják ,most reformistának nevezik magukat ,de az eszme régi .Mintha semmi közük nem lenne az átkos rendszerhez ,közben a jobboldalra mutogatnak kiabálják rájuk azt amit ők maguk elkövettek.Nem lehet az embereket félre vezetni ,a 8 év mszp nyomorgatóit a nép ismeri és vissza emlékezik.Jól látszik a bajai választásnál ,a nép nem kér belőlük.
Végül ha neked bajod van a rezsi csökkentéssel ,írásba kérd meg a szolgáltatót kizárólag neked 3x-s emelt rezsit számlázzanak ki ,mert csak emelt dijat vagy hajlandó fizetni az mszp előírása szerint..Érdekes az emelt rezsi harcosok nem állnak sorfalat az útcán a szolgáltató előtt a rezsi 3x emelése végett .Csak nyomják butító szöveget ,hogyha többet fizetünk az kevesebb,ha kevesebbet fizetünk az energiáért az több.Ennyire hülyének nézik a népet.....szóval minél hamarabb keresd fel a szolgáltatódat a Démász-t és tömjed a multik zsebeit.
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Kapanyél Mentsük meg a tujákat! 2012.07.27 09:15:00
Sokan panaszolják, hogy az idei évben a tujapusztulás soha nem látott méreteket öltött. Az okok az aszályos 2011-es év és a nagyon kemény tél. A növények ezek közös hatásának következtében kiszáradtak vagy legyengültek, és a betegségek elhatalmasodtak rajtuk. Miért…..
10 éve legkedvesebb barátom rákbeteg lett. Segíteni akartam minden tőlem telhető módon, hogy túlélje ezt a szörnyűséget. Ekkor már sokféle rákellenes készítmény volt forgalomban, amelyekről minden információt elolvastam. A „ Járóföld” c. újság 2004. II. évf. 8.…..
..
Wendég 2013.06.10 19:30:40
@tellybooksah: Még engem piszkolsz addig magadon nem látod a szart.Kultúra lehullott rólad szellemi beteg gnóm.Sexuális életed felpezsdült az unalom agyon baxott.Hiányzó eszed a villogó fogaddal pótolod.:))))))Szólj ha leküzdötted magad spermamágnes.:))))))