Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tazo

31 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
United Blog www.manutdfanatics.hu 2008.04.16 17:53:23
Mindenki orientálódjon át a másik oldalra! ^^..
Ryan Giggs nyilatkozatában elmondta, hogy nem állított fel magának semmilyen dátumot, amíg mindenképpen szeretne visszavonulni az aktív labdarúgástól.Mint azt a walesi varázsló kifejtette, rengeteg tényezőtől függ mindez, de elsősorban természetesen a huzamos…..
United Blog Botlott a Chelsea! 2008.04.15 10:39:00
Hazai pályán csak 1-1-es döntetlent ért el Avram Grant csapata a kiesés ellen küzdő Wigan Athletic ellen, így már-már - ha eddig nem volt az - lehetetlen helyzetbe sodorták magukat a londoni Kékek a bajnoki címért folytatott harcban.Michael Essien az 55. percben szerzett vezetést,…..
United Blog Új mez a láthatáron! 2008.04.13 21:21:00
Mint már megszokhattátok, a Unitednek ismét új mezgarnitúrája lesz az elkövetkezendő szezonban. Az európai bajnokságok vége felé elkezdenek terjengeni az interneten képek, spekulációk a klubok követlező szereléseiről. A mai nap során került elő egy kép, amely a csapat…..
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte egyik legnagyobb riválisát, az Arsenalt. A remek formában lévő manchesteriek edzője, Sir Alex Ferguson szerint, ha a következő két mérkőzésüket megnyerik, akkor már bajnoknak tekinthetik magukat.Négy fordulóval a bajnokság vége…..
United Blog Piqué gondolkozik 2008.04.13 21:42:00
A Manchester United védője, Gerard Piqué elmondta, hogy talán távozik az Old Traffordról, ha nem jut állandó játéklehetőséghez.Sir Alex Ferguson minden posztra világklasszisokat tud állítani, ezért a jelenleg csak a ranglétra harmadik fokán álló bekk elmondta, hogy kissé…..
Áll a bál Wayne Rooney körül. A Manchester United futballistája ugyanis összeszűrte a levet Anglia egyik legnépszerűbb szexbombájával, ami a közelgő esküvője előtt nem túl szimpatikus lépés. A menyasszony reakciója egyelőre nem ismert, de többek szerint veszélyben a…..
Helyszín: Old Trafford Kezdés: Vasárnap 17:00 Játékvezető: Howard WebbKözvetítés: Eurosport2 élőbenStream: www1.myp2p.eu/broadcast.phpA Manchester Unitednél korábbi sérülése ellenére, és a hétközi BL-meccs után ismét pályára léphet Rio Ferdinand, valamint feltételezhetően…..
Wes Brown magabiztos affelől, hogy a United vasárnap bebizonyítja az Arsenal ellen, hogy jelenleg a Vörös Ördögök az ország legjobb csapata.A United játékosai azzal a tudattal léphetnek pályára az Old Traffordon, hogy egy hazai győzelem esetén végleg összetörhetik az Ágyúsok…..
Cristiano Ronaldo jelenleg egy spanyol manökennel, Nereida Gallardóval jár. A portugál klasszis korábban is több hírességgel és modellel randevúzott, legutóbb Gemma Atkinsonnal járt. Új kedvesével januárban ismerkedett meg, de eddig titokban tartotta a kapcsolatot, noha a 25 éves…..
Sir Alex Fergusont március legjobb menedzserének, míg Cristiano Ronaldót legjobb játékosának választották meg a minap. A United két emblematikus figurája már át is vehette a jól megérdemelt díjakat.Fergusonnak ez volt a 21. alkalom, amikor megkapta a hónap legjobb mesterének járó…..
Sir Alex Ferguson pontosan tudja, hogy egy hétvégi győzelemmel végleg keresztet vethet csapata az Arsenal bajnoki álmaira, azonban a skót mester elsősorban természetesen önös érdekekből kívánja besöpörni a győzelmet az Old Traffordon.Az Ágyúsok jelenleg 6 pontos hátrányból…..
A Carlos Tevez csukafejesével 1-0-ra legyőzte az AS Romát az Old Traffordon a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és magabiztosan 3-0-s összesítéssel jutott a legjobb négy közé, ahol a Barcelonával fog találkozni. A manchesteriek ráadásul úgy érték el az…..
Emmanuel Adebayor elismeri, hogy a Premier League vasárnapi mérkőzésén - amit az Old Traffordon játszanak - sok minden el fog dőlni. A togói csatár magabiztos, szerinte feledtetni tudják a kínos vereséget, amit a hétközben szenvedtek el a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája…..
Könnyedén megeshet, hogy Rio Ferdinand pályára léphet az AS Roma elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő-visszavágón, melyet szerda este rendeznek az Old Traffordon.Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Rio nem szenvedett törést a hétvégi Boro elleni bajnokin, de a mai…..
GAZDAGOK ELŐNYBENA "balhés prolik helyett gazdag üzletfeleket és befektetőket a stadionokba" trend a jövőben is folytatódni fog. És nekik ugye más kiszolgálás is jár majd: képernyő, szélessáv és teló az ülésben, úgyhogy a vastag srácok mindjárt visszanézhetik a…..
United Blog Nincs törés Rionál 2008.04.07 21:18:00
Jó hírek érkeztek a United háza tájáról, ugyanis hétvégi sérülését követően a mai napon Ferdinand átesett egy mélyremenőbb orvosi vizsgálaton, melyen kiderült, szerencsére nincs szó törésről."Rión hétfőn elvégezték a szükséges vizsgálatokat, mely eredményének…..
Folytatás...Az, hogy ismerted az angol válogatottból Paul Scholest és Michael Carricket, segített számodra a beilleszkedésben, Owen?OH: A legtöbb csapattársamat már ismertem, és a helyszín se volt ismeretlen, hiszen rengetegszer edzettem már a Unitednél a válogatottal. Az Old…..
ROBOT ASSZISZTENSA modern bíró életét millió apróság fogja megkönnyíteni: a gólkamera, mikrocsipek a játékosok cipőjében, sportszárában és lábszárvédőjében - amik azonnal jelzik a faultot -, és a vonal mellett villámgyorsan repkedő partjelző (na jó, mai terminológiával:…..
Meglepetésre csak 2-2-es döntetlenre volt képes a Middlesbrough otthonában a Manchester United. A Vörös Ördögök hiába szereztek vezetést a Riversideon, a hazaiak Alfonso Alves duplájával fordítani tudtak és csak Rooney góljának köszönhetően tarthatott meg egy pontot Sir Alex…..
Sir Alex Ferguson szerint játékosa, Cristiano Ronaldo, sosem fél a saját játékát játszani, akármilyen ellenféllel kerülnek össze.A portugál szélső sokak szerint jelenleg a legjobb futballista a világon, amelyet mutat, hogy sokaknak a bögyében van, köszönhetően néha megalázó…..
Tazo 2008.04.05 17:11:11
Nemanja Vidic kidőlését követően Sir Alex Ferguson a veterán Gary Neville-t is nevezte a Middlesborugh elleni mérkőzésre készülő bő keretbe. "Már egy év is eltelt Gary utolsó meccse óta, az ő korában pedig nagyon nehéz a visszatérés, de a lelkesedése nagyon bátorító." -…..