Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mzgldr

0 bejegyzést írt és 261 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ma már nincsenek jó zenekarok, bezzeg a nyolcvanas, kilencvenes satöbbi években" Ezt a sokat koptatott kijelentést szeretnénk cáfolni alábbi összeállításunkkal. Elővettük popzenei almanachunkat, kikerestük az 1999 decembere után aktiválódott zenekarokat és mérlegre tettük…..
mzgldr 2020.08.08 01:24:03
Kevés olyan sorozat van, ami annyira megmozgatja az embereket, mint a Trónok harca. Rendszeres cosplay jelmezeket láthatunk, és egyre több ajándéktárgy is készül a GoT rajongók számára. Mivel vészesen közeledik a karácsony (már csak 3! hét) gondoltam megosztok Veletek pár szuper amazonos és…..
Az sajnos tény, hogy az emberek egy része képtelen intelligens módon használni a Facebookot. De azért az agyhalálnak is vannak fokozatai, ezek közül jöjjön most öt! Nem mondanám, hogy az öt legdurvább, mert biztos van, ami ugyanekkora gázgyár,és még sincs a listán. Szóval csak szimplán öt kreténség,…..
Van a határátkelésnek egy egészen speciális válfaja, méghozzá a digitális nomádság. Ilyenkor az ember úgy él (hosszabb-rövidebb) ideig külföldön, hogy közben nem függ egy konkrét helyszíntől, ott dolgozik, ahol akar. Első hallásra szuper megoldásnak tűnik annak, aki ennek…..
Egy nagyon érdekes kutatásba futottam bele a minap, amely azt fejtegeti, mennyire megnehezíti a beilleszkedést és a nyelvtanulást az internetes korszakkal elérkezett számtalan kommunikációs lehetőség. A megállapítások felettébb izgalmasak, én pedig kíváncsi lettem rá, mit…..
mzgldr 2013.06.26 04:17:37
@A Tyne folyó déli partja: én is ismerek ilyen golyósokat. Náluk a kertes házban kimenni az udvarra csak így lehet. Benti papuccsal elmenni a bejárati ajtóig. Ott felvenni a papucsot, amivel a terasz aljáig lehet lehet elmenni, és ott szabad felvenni a kerti papucsot, amivel lehet az udvaron sétálni. Azt hittem, hogy kiugrik a szemem, amikor megláttam ezt a koreográfiát, de sajnos az anyuka már-már a mentális betegség határán van.
mzgldr 2013.06.26 04:22:13
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: egy urban legend szerint Nelson Mandelát a nagyon PC-nek igyekvő (nemzetiséget nem írok, csak annyi utalást teszek, hogy olyan országban lakik, ahol van szárítógép) riporternő mint Dél-Afrika első afro-amerikai elnökét konferálta fel. :D
Ausztriában nagyon csalóka, hogy az ország közelsége, részben hasonló kulturális, történelmi gyökerei miatt, sok mindenben erősen emlékeztet Magyarországra, ám közben nagyon is más ország. Barna írása az osztrák mentalitásról, gondolkodásról és az ott élő…..
mzgldr 2013.06.24 13:58:51
@pappito: +1

Ha Magyarországon lazítanának a fegyvertartási törvényeken, akkor nem én fogok lefűrészelt csövő shotgunt venni, hanem az a mélyszegény polgártársunk, aki be akar jönni hozzánk. Idővel persze én is vennék, aztán vagy átlőném a plafont vagy kicsavarnák a kezemből. Aki volt összezárva több emberrel (LOL, kolesz vagy katonaság), az tudja hogy ott matathatsz az alvó ember körül, lófaszra nem ébred fel. Aki nagyon Rambózni akar, az járjon el gyúrni, aztán válasszon valami küzdősportot, mert százszor többet ér, mint a gatyájába dugott stukker. Ha olyan a felépítésed, akkor kisebb eséllyel kötnek beléd. Ha meg többen vannak, akkor úgy is mindegy.
mzgldr 2013.06.24 14:27:04
@tableno: milyen küzdősportot tolsz?
mzgldr 2013.06.24 14:32:21
@tableno: és melyik jött be legjobban? Most erősítési szakaszban vagyok. Szerencsére egész életemben viszonylag jó felépítésű voltam, de a küzdősportok elkerültek. Most megpróbálom felhozni magam egy normális szintre izomerő tekintetében, aztán választani egy szimpatikusat.
Még jó pár évvel ezelőtt voltam egyszer egy konferencián, amin a brit egészségügyet mutatták be Budapesten. A sok dicséret hallatán elgondolkoztam, mert akkor már volt személyes (és nem túl jó...) tapasztalatom egy neves londoni kórházról. Mindezt csak azért írtam le, mert…..
mzgldr 2013.06.23 01:32:51
@Jess G: Gondolom Eng Ong is meg van lepődve, hogy kijött Angliába Etiópiából és még csak Krisztina, János, Wojtek, Razvan és Mohamed nevű betegei voltak. :D
mzgldr 2013.06.23 02:08:04
@pappito: szerintem itt sokan a saját tapasztalataik alapján írtak. De ezt az okoskodó, "amíg nem feküdtél minden brit/magyar kórházban, addig ne pofázz, mert az én ismerősöm szerint nem is úgy van" kényszeres megmondást nem értem. Ilyen alapon hogy alkotsz véleményt bármiről is?

Ahol tízszer egymás után okádtam a kajától, oda nem megyek többet, hiába csak én fogtam ki egy rossz szériát.
mzgldr 2013.06.23 03:28:57
@pappito: oké, értem én, csak ha te sem koccra ugyanolyan általánosító kijelentésbe ágyaztad volna a mondanivalód (a magyar az olyan), akkor jobban sült volna el.
Igazán kalandos történet a mai, szó lesz benne egy szcientológussá tévedt tini dániai kalandjairól, aki visszatérve hajón kezdett dolgozni, majd kis magyarországi kitérőkkel most Skóciában él. Balázs története következik. „Először is 37 éves vagyok és már 16 éves…..
mzgldr 2013.06.21 02:41:06
@váj mí: ja, 50%:D Tegyél egy kört az onkológián, ahol a szanaszét vagdosott arcú/nyakú "kétesélyes" betegek szívják a bejáratnál a gégemetszésükön keresztül a cigit. Ott fogod elnyomni az utolsó szálat és naponta szaladni szűrésre.

@málnabálna: so = tehát, szóval, így. Csak azért ugatok be, mert ha le tudod írni azt, hogy sikkes, akkor ez is megy.
mzgldr 2013.06.21 03:00:31
@váj mí: Édeske? Hány éves vagy? 60? :D
Előfordul az, hogy nem úgy alakulnak az ember dolgai, ahogyan eltervezik, de néha a legkülönösebb helyzetekben találkozunk jóindulattal, például egy ghánai családnál. Stevee tíz hónapja él Angliában, és most jutott el oda, hogy úgy érzi, lassan elindult valami, ami jó irányba…..
mzgldr 2013.06.18 03:42:15
@montroyal: azóta is nyomod az edzéseket? Kanadában keveredtél még bunyóba?

Szerintem zopilote mellett te vagy az egyik legérdekesebb figura itt.
Miután ezekben a napokban ér véget az iskolaév Magyarországon úgy gondoltam, érdekes lenne egy oktatással kapcsolatos poszt. Szerencsére tőlem függetlenül így gondolta Tilmir is, aminek eredménye ez a nagyon érdekes írás a svájci iskolarendszerről, illetve a továbbtanulás…..
mzgldr 2013.06.16 15:01:07
@Ensiada Arkoveitie: nálunk semmilyen dolgozatot nem írathattak anélkül, hogy előre be nem jelentették volna. Állami gimi, 2006-ban végeztem. Persze volt olyan, hogy akkor a következő három óra valamelyikén dolgozat várható. A tudást sokkal jobban mérte, ha volt 15 jegyed mintha 5 témazárót írtunk volna az egész évben.

Ami engem akkor érdekelt, annak utánanéztem iskola nélkül (számítógépes játékok + csajok, hehe). Az iskolának pont az a lényege, hogy olyat tanulj meg ami nem érdekel. Kit _érdekel_ a másodfokú egyenlet? A Present Perfect? Az alany, állítmány, tárgy? Vajon érdekelt volna Ady Endre, ha csak meghallgatjuk egy versét Latinovits Zoltán előadásában és nem tanulunk róla egy hónapot?
mzgldr 2013.06.16 15:10:55
@tilmir: oké értem, félre ne érts, nem örömködök ezen.

Azonban vannak olyan dolgok, amiket személyesen fontosnak tartottam az oktatásban. Például, hogy a gyereket valami erőfeszítésnek kell kitenni. Tök jó, hogy előadják magukat, csoportmunka stb, de valószínűleg elérnek az életükben egy olyan pontra, ahol a munkájukhoz vagy az életükhöz megfeszített gondolkodás, egyéni munka szükséges, amit könyörtelen értékeléssel bírálnak. Minél inkább fel van erre készítve a fiatal felnőtt, annál kisebb traumát okoz neki egy ilyen környezet. Sok olyan pozíció van, ahol nem meetingekből és prezentációkból áll a meló és nem csak Niki Laura eperföldjén.
mzgldr 2013.06.16 15:49:05
@Ensiada Arkoveitie: és akkor most legyen minden iskolában a csillagászattól kezdve, a lovaglásig bezárólag minden óra? Amiről te beszélsz, az a szakkörök, külön tanárok, magániskola témakör. De ne várjuk már el egy közoktatási intézménytől, hogy mindenre fel legyenek készülve.

Persze és miből marad meg sokáig a megtanult anyag? Amit napi szinten használsz. A többiből az alapok. Azért tanultál egy rakás dolgot matekból, hogy egy százalékszámításnál ne a google legyen az első tipped.

Az előzőekben írtakra meg azt tudom válaszolni, hogy ha Arany Jánosra nincs szüksége egy mosógépszerelőnek, akkor a prezentációs készségekre van? Ha legközelebb eljön a szerelő, akkor négyen jönnek, tartanak egy brainstormingot, én kiosztok nekik egy participation trophyt, megdicsérem őket és utána megszerelik?
A mai poszt alighanem kavar majd némi vihart, de a történet érdekes, és a belőle következő morális kérdéseket majd alighanem alaposan kivesézitek. Noha Angliában és Norvégiában játszódik, szerintem ez a legkevésbé érdekes része. Jöjjön tehát Zoltán története! „Most…..
mzgldr 2013.06.15 03:29:34
@hagyma: lehetek én az a gyökér, aki elárulja, hogy az a "brazil vagy kubai gyerek" amerikai-magyar állampolgár? LOL. Csaxolok, teketizi.
mzgldr 2013.06.15 03:40:56
@hagyma: Helyszín: North Caroline, Asheville
- I like this song, what is it about?
- Something like my dear, my dear...
- Awww,.. how cute!
- And then it goes like, erm... rosemary.. car.. na hogy is van a tücsök, milyen bogár van még... grasshoppers pulling... az anyád picsáját, mi a faszomról énekelsz. Okay Mary it's time to sleep.
A mai poszt szerzőjének meghatározása szerint sikertörténet a mai, hiszen Alexander és barátnője egy hatalmas adóssághalmaz és munkanélküliség közepén döntöttek úgy, hogy elindulnak. Mindent eladtak, amit tudtak és nekivágtak... „Rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e…..
mzgldr 2013.06.06 14:00:38
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: szinte csodálkoztam volna, ha azt mondod hogy még nem voltál nudista. Mondjuk az pont nem vonz, nem tudom mit élveznek benne az emberek. Más ott lóbálja a ráncos heréjét meg a lógós csöcsét a parizeres kiflim mellett. Brr...
mzgldr 2013.06.06 21:47:55
@pappito: ha rákattintasz a @név-re akkor odagörget az oldal amelyik hozzászólásra válaszoltak.
mzgldr 2013.06.06 21:51:05
@Amarante: attól függ hány évesek. Ha már 16-17 akkor már nagy valószínűséggel elnyomtak egy spanglit a haverokkal és biztos nem reklámozták. Nem kell túlaggódni a dolgot, ha nem csapják szét magukat, akkor észre se veszed rajtuk.
Magyarországról nézve a sors furcsa fintora, hogy ezekben a napokban a három részre (ellenzékiek, kormánypártiak és a döbbenten figyelők tömege) szakadt Törökország uralja a külföldi híreket (az árvíz mellett, persze). Országfelelősünk, Petra a helyszínről küldött…..
Számomra mindig különösen érdekes, miként látja Magyarországot valaki, aki „félig kint van, félig bent", azaz aki magyarként, de máshol felnőve, szocializálódva szembesül a haza valóságával. Réka mai írása azonban nem csak azért érdekes, mert Svédországban nőtt fel,…..
mzgldr 2013.06.05 00:21:38
@Philosoraptor: Te olyan 20 év körül vagy, ugye?

Nekem is van ilyen a "permanens kivándorlás" állapotában levő ismerősöm. Mindig indul valahova, ügynökségek, röpködnek az ezer fontok, eurók, amit képzeletben már át is váltott valami lefosott Audira, amivel majd itthon rajoskodhat. Anglia, Skócia, Németország, USA, Hollandia, vagy "csak ide" Ausztriába, de mindig "közbejön valami", vagyis be van szarva. Nyomja tovább 90-ért.

Panaszkodik egyfolytában, dől belőle a hülyeség, egyik nap még a fasisztáktól, a másikon a komcsiktól fosik, szid mindenkit.

Komolyan drukkolok neki.
Folytatjuk a családi, baráti kapcsolatokat feltérképező sorozatunkat, melyben ezúttal a spanyolországi viszonyokról olvashattok országfelelősünk, Roxi tollából. „Spanyolországban a családnak kultusza van. Ezt úgy kell érteni, hogy a család, mint fogalom szent dolog,…..
mzgldr 2013.06.04 01:26:06
@hagyma: azért egy erdélyi magyart lerománozni, hmmm... Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nagyon nem örülne ennek. Mint ahogy President Barack H. Obama sem örülne, hogy nálad ő csak "obama" és valószínűleg sok egészséges lelkű amerikai állampolgár szintén nehezményezné ezt.
Igazi egzotikus élményben lesz ma részünk, hiszen Malajziára mehetünk, ott is egy paradicsomi szigetre. Hogy miként kerül egy magyar család Penangra és milyen is ott az élet, valamint hogy miként kerül mókus a szárítógépbe – nos, mindez kiderül Sisi írásából. (A képekért…..
mzgldr 2013.06.01 01:32:30
@tanato: már egy ideje meg akartam kérdezni és ne érts félre nem bántásból mondom, de nincs neked egy kis cselédlány-fétised? ;-)

Egyébként meg jó a poszt, csak rövid. A 600 nm tényleg durva - és pazarló - de el tudnám viselni. Szerintem poénból napokig bújkálnék a lakásban..

Azért azt hozzá kell tenni, hogy a "sikerült nekünk", "minket választottak", "sok teendőnk van" kifejezésekből könnyen lesz "a férjem elvesztette a munkáját". Egyből megszűnik a T/1.
Aki már hiányolja az angliai posztokat (...), az ma örülhet, de csak félig. Scotsman beszámolója ugyan Londonban kezdődik, de a brit fővárosban csak egy hónapot töltöttek, mert végül Skóciában sikerült munkát találni neki és párjának. Hogy miként és azóta hogyan alakult az…..
mzgldr 2013.05.31 01:22:17
@toljukcsináljuk!: nem fogok guglzni, majd charlie meg barátusz megmondja a tutit, de nem csak magyar jelenség. Amerikáról láttam valami statisztikát a háztartások nagy százalékának átlagos megtakarításáról. Ott sem volt több egy-két hónapnál, szóval ha kirúgnak, akkor cumi elég hamar.
A mai poszt Spanyolországba visz bennünket, de amellett, hogy kiderül, mikor és mit esznek és isznak a spanyolok, ismételten bizonyságát kapjuk annak, mennyire nem elég csak a nyelvet tudni, hanem a kultúrát is ismerni kell. Egy biztos: ArtBrigittától olvastam a határátkelés egyik…..
mzgldr 2013.05.29 01:51:35
@Jess G: ne legyél benne olyan biztos. 1000 hektárból tényleg jól meg lehet élni támogatás + búza (vagy bejön vagy nem) alapon. Az egyik ismerősöm normális életszínvonalat tart fent, gazdálkodó. Normális alatt ne az X6-ost, meg a spanyol nyaralót értsd, hanem családi ház, középkategóriás új autó kápéra, kölköket kitanítatta, talán még egy pecót is vett az egyiknek. Amikor kivitt a földjére. megkérdeztem, hogy aha és hol a többi? Maximum hat hektár. Csemegekukorica, paprika, petrezselyem, ilyesmi.

Persze meg kell küzdeni a locsolással, napszámosokkal, az olyan napszámosokkal, akiket nem hív, hanem éjszaka jönnek, az eladással (piacozás, út mellett ücsörögni egy kicst). Persze ha ezt Franciaországban csinálod, akkor hasraesik tőled mindenki, itthon maximum a büdösparaszt jelzőt kapod meg. A határátkelőn még ki is röhögnek, azért mert a magad ura vagy, volt egy jó ötleted és megélsz belőle. Nem csak 100 millió tonna takarmánykukorica fölött kezdődik a megélhetés ebben a szektorban, igenis rohadt jól ki lehet jönni egy kis sütnivalóval szóval én Niki sztorijában csak azt nem értem hogy minek kell neki annyi traktor. De gondolom mind a 10 hektárt nem szamócával (földieperrel) vetette be fóliásan.
Görögországról sajnos manapság mindenkinek a válság és a kaotikus helyzet jut az eszébe, így különösen érdekes, miként élik meg az ottani mindennapokat az emberek. Ebbe nyerhetünk ma részletes bepillantást Pink Elephantnek köszönhetően. (A képeket én…..
mzgldr 2013.05.24 02:19:44
@pappito: ja ez tényleg olyan volt mintha az MNO-t olvasná az ember.

Inkább kezet csókolhatnának a németeknek a szupermarketben, hogy még mindig hajlandó ott költeni a pénzét. A görögök meg tényleg nem adnak számlát, az ilyen abszurd 'két hete bevezették hogy mindent el kell rakni különben hűha' törvények meg semmit nem érnek. Szilveszterig még úgyis lesz öt kormányváltás. Sajnos Görögország elindult a perifériára és azt kell mondanom, hogy ahhoz képest még Magyarországon is sokkal fényesebbek a kilátások.
mzgldr 2013.05.24 03:19:17
@pappito: ja a röhej meg az, amikor a görögök azzal jönnek, hogy na de mi találtuk fel a demokráciát, mint végső érv. Szerintem Görögországban pont az történt, mint ami itt történt volna ha győztesen jövünk ki a 90-es évekből. Egy darabig menetelő gazdasság -> óriási állami vízfej -> szükségtelen presztizsberuházások -> osztogatás. Még így is majdnem bementünk az erődbe mi is, de szerencsére ez nem következett be, így most nem is érint minket olyan érzékenyen. Több ezer eurós látszatfizetéseket felvenni látszatmunkáért biztos jó dili egy darabig, csak utána még szarabb megint 500 eurót keresni, ahol a gazdaság valós teljesítménye van.

@Pink Elephant: én semennyire nem szeretném, szerintem hibás ötlet. Azt sem szeretném, ha Görögo. csődbe menne. De így, hogy 'úristen megnövelik az adót, akkor juszt se fizetem be, kibaszok én mindenkivel, holnap tüntizés' mentalitás uralkodik, nem sok esélyt látok másra.

A cserekereskedelemhez meg sok sikert. Működött amíg búzát kellett lóra, meg fazékra cserélni, de most hány olajcserét adnál egy hajvágásért? Egy monitor hány duguláselhárítást ér? Egy cipő egészen pontosan hány óra grafikai tervezőmunka? Egy vérvétel hány kiló dinnye?
Külföldön élve az ember vagy megpróbál minél gyorsabban beilleszkedni, vagy inkább magyarokkal van együtt, amennyit lehet. Mai szerzőnk, Lilla ilyen tapasztalatokat is szerzett, olyan ismerősökkel, akik nem járnak el szinte sehova, nem csinálnak semmit, belesüppedtek a mocsárba, ami…..
mzgldr 2013.05.14 15:26:46
@orange85: "de hát az egyetem nem arról szól, hogy a extra tökéletes angol tudást még tovább fejlesszem"

Megtörtént párbeszéd negyedikes középiskolás koromból:
- És te hová adod be a jelentkezést?
- Német szakra.
- De te alig tudsz németül.
- Majd ott megtanulok bazmeg!

Egy évig bírta a hölgy. :D

@hagyma: azért ez nem úgy megy! A vendég rámosolyog a pultos hölgyre, az kidobatja a kocsmából és bepereli szexuális zaklatásért. A vendég bepereli a kidobót, mert megsértette a személyes terét és lelki traumát okozott neki, amiért azóta is terápiára kell járnia Dr, Philhez. Ezután pertársaságot alakítanak és egymilliárd dollárt követelnek a kocsma tulajától, amiért ilyen megalázó helyzetbe kényszerítette mindhármukat.
mzgldr 2013.05.14 21:23:03
@A Tyne folyó déli partja: költségtérítés, közepes érettségi, alacsony ponthatárok.
Bevallom, örömmel olvastam a mai történetet, mert kicsit más szemszögből mutatja be Magyarországot – kicsit talán másképp láttatva a mindennapokat. Írója, Móni, angol férjével 36 év után költözött vissza Magyarországra, és bár akad, ami nem tetszik neki, most mégis…..
mzgldr 2013.05.14 11:46:24
@ZF2: nagyon igazad van!444! Marquezt csak spanyolul olvasok, Balzacot csak franciául, a Svejk kedvéért megtanultam csehül. Thomas Mannt magyarul olvasni szintén bűntény!!44!négy!
mzgldr 2013.05.14 12:52:14
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: lehet hogy urban legend de valami háborús filmben az ebédig számoltak vissza és nem a kilövésig. Pedig nem is úgy írják. Tipikus hiba még szódium, a DNA-vizsgálat stb.
A külföldi munkavállalás és letelepedés egyik legnagyobb toposza (talán csak az „itt sincs kolbászból a kerítés" mérhető hozzá) a „menekülj, ha magyart látsz!". Miközben valószínűleg sok igaz tapasztalat van e mondatban, azért néha jó látni, hogy ez nem valamiféle eleve…..
mzgldr 2013.05.11 23:49:46
@ctboy: Az igaz, hogy még csikó vagyok, de egyszerűen utálom azt, amikor állandóan a kaja téma vagy túl nagy részét teszi ki a gondolkodásnak. Mit eszünk? Mit ettél? Mikor eszünk? Jajjdefinom! Ezt egyed, ne úgy csináld, tegyél bele egyszarvú tejet, mert egyébként kihányod. Már a téma is untat.

Ha megnősülök, akkor meg egyetlen előírásom lesz: kaja vasárnap déli tizenkettőkor az asztalon, különben előhozom a kommondort. :D
mzgldr 2013.05.12 00:26:36
@ctboy: az olyan nőket akkor össze kellene hozni azzal a rokonnal, aki a családi legendárium szerint tálastól kúrta ki az udvarra a húslevest, amikor nem ízlett neki az első kanállal.

@hagyma: mese nincs, amikor megszólal a recsegős rádióból a Krónika, addigra kész kell lennie. Amerikában trükkösen előre felvett adást játszok le az iPhone-ról.
mzgldr 2013.05.12 00:38:19
@mirx: mindennek a titka a vakteszt. A sok műértő amatőr borkritikus, aki ellő 20 rugót egy palack fasz tudja milyen borra, csak azért, hogy elmondhassa, öt közül sem ismerné fel. Én sem, nem azért mondom, de nem is adok ki érte annyi pénzt. Pont mert úgy sem tudnám értékelni. Nem akarom nagyon kiadni magam, de érintőlegesen foglalkoztam élelmiszerekkel. Nagyon vicces volt, amikor kínunkban két ugyanolyan terméket teszteltettünk. "Igen, igen, érződik, ez teljesen más, a másik ehetetlen volt, de ez! Mhmmh, nagyon finom!"

Okosan bólogatnak a jazz klubban, amikor a művész úr láthatóan be van baszva és azt sem tudja mit játszik, olyan kandeszokkal, hogy sírnom kéne. De megnézték, elmondhatják, kiadták rá a pénzt.
Esküszöm, nem direkt terveztem így, de ma ismét egy amerikai történet következik, méghozzá egyenesen Chicagóból, ahová Domonkos némi bécsi kitérővel jutott el. Mint kiderül, noha az a legsimább megoldás, ehhez még megnősülnie sem kellett. Ami persze csak vicc, de az biztos,…..
mzgldr 2013.05.11 04:24:22
@hagyma: Honnan tudod, hogy rád gondoltam? Tudod hogy van: akinek nem inge..

Körülbelül mikor fogod abbahagyni? Egy-két hónap? Egy év? Öt év? Egyébként meg MNO-t kell olvasni. Úgy meghozzák a kedvedet Magyarországhoz, hogy már rakod is a repülőre Mary-t és itt leszel nyugdíjas.
mzgldr 2013.05.11 04:25:37
@mzgldr: Bár lehet hogy a T-Bone meg a Bud hiányozni fog, de itt van tejföl, meg belsőség.