Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repülős Géza

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor a repülő iskola kivonul, a világ kivirul, s a leányszíve lángra gyúl.Mikor a repülő iskola sörben áll, borban áll, még az oktató is szalutál.Ha a főutcában végigmegy egy repülő gyerekhát a forgalom megáll és a rendőr tisztelegFönn a magas égben még a…..
Kedves Barátaim! Köszönöm a sok bátorítást. Én nem vagyok klasszikus "blogger" (talán így mondják), én csak leírom, hogy mi a frankó, mi a kamu a repülésben. Jól esik, hogy szeretnétek posztokat olvasni. Sokat gondolkodtam, hogy mit kéne írni és írás helyett inkább úgy…..
Amitől anyád óvott. Ha nem jártál még Nyíregyen, felejtsd el. "Normálisak vagytok, b*meg?!" - mondhatta Gromov berepülőpilóta, amikor a reptérgondnok eltolta a hangárajtót 1965 nyarán. A "Hoodlum" ("gengszter") NATO-kódot viselő Ka-26 helikopter is bizonyára olyan elvek alapján…..
(Valószínűleg szép napokra, hiszen milyen jó neki, mert űrhajós.)A mai - minden tudományos igénytelenséget nélkülöző - okosságom az űrhajósok űrrepüléseinek egyik hálószobatitkával, a vekkerrel fog foglalkozni. Mert az űrhajósok nem holmi ébresztőórára kelnek ám fel,…..
Repülő cirkusznak ugyan cirkusz, mert szórakoztató. Viszont bosszantó is. Mai megmondásom alapvetése: nem politizálunk, szilárd meggyőződésem szerint a módszerváltást követő kormánypártok közül egyik sem különb a másiknál, egyetlen centivel sem. Erről ennyit.Ekkora…..
 Dr. Fülöp András biztosan ezt mondta volna. Legalábbis olvasmányaim és beszámolók alapján ilyennek képzelem el a néhai Fősast. Valószínűleg a süllyedő hajón is katonás állománygyűlést tartott volna. Mindenki figyelmét felhívta volna a szabályok megtartására, a…..
  Amikor a vadászpilóta zokog a stewardess vállán... Érzések. Mert nem érdekel semmilyen statisztika, EU, költségvetés, privatizáció, tőkeinjekció, befektetők, semmi. Ne gyertek nekem kimutatásokkal, más cégekkel való összehasonlító táblázatokkal, meg az adóforintokkal,…..
Kedves Olvasóim, mára rendelt örömhírünk a "Concorde Alpha-Foxtrott" jelenség mibenlétét igyekszik boncolgatni a tudományos igényességgel való fellépést nélkülözve. Pontosabban csak halovány metszéseket ejtünk a témán, de azért megmondjuk, hogy mi van.Ezt a…..
A The Aviation Herald portál arról számolt be, hogy 2012. január 19-én az Air France 346-os Párizs CDG-Montreal járata (Airbus A380-800, F-HPJC) 448 utassal 75 perc eseménymentes repülés után az Atlanti-óceán felett FL380 magasságban kényszerült visszafordulni.…..
Jóreggeltkívánok! Megjött a repülős blog. Megmondom, mi hogy repül és azt is, hogy melyik a jó repülő. A nyitást pedig erősen kell kezdeni. Talán ennél nehéz erősebben, úgyhogy tessék:Köszönjük szépen. De mi az, hogy egy bejegyzéshez csak egy címke…..