Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovrdooze

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
ovrdooze 2015.01.09 08:45:32
@sznomen: ugyan ezt éreztem én is, hogy kicsit szétesik az egész, amúgy tűrhető bár tényleg a stúdiós sokkal jobb. pl. én kardiózás közben hallgatlak mindig benneteket, kondiba üvölt a zene és úgy már érződik a rosszabb minőség (persze kéne jobban szigetelő fülhallgató, de na :) )
Nem kell ide semmit írni. Analóg szuperautó-teszt. EVO Magazine, respect! ..
ovrdooze 2014.08.19 01:15:45
@Pinter Csaba: valószínű még csak plakátról láttál ilyet de te megmondod hogy ipari porszívó :D jobb esetben gondolom megy régi swiftet vagy F astrát hajtasz de itt okoskodsz a több száz millás autókról, mindig megmosolyogtat az ilyen :)
A Kisautó blog egyik cikkében a minap egy japán zsákbamacskáról írtunk – csak a doboz kibontása után derült ki, hogy milyen autó-motorkerékpár kombó van benne. Két legendás járművet sikerült kifognia a szerzőnek, ezekkel kapcsolatosak a kérdéseink is. Az kapja a nyereményt,…..
Zsíros konc. Sőt, könnyen lehet, hogy a legzsírosabb! Ez a Carrera Digital Long Race versenypálya azon felül, hogy digitális (Hogy ez miért jó? Itt megtudhatja!) még a feláras, Wi-Fi-adapterrel is rendelkezik, így lényegében azonnal alkalmas egy csoportos versenyre, és naná, hogy…..
Hohó, egy digitális Michelin nyomásmérő plusz egy Hyundai pendrive. Rutinos hiénák már most tudják, hol kell keresni a választ a még fel sem tett kérdésre. De az csak a poszt végén lesz, előtte hadd mondjam el, miért muszáj vágyakozni a fotón látható tárgyak után. Pontosan…..
ovrdooze 2012.12.23 08:49:23
belsoseg.blog.hu/2010/08/10/olaszorszag_jaras_csaladdal_oreg_kombival
egy benzinkúti guminyomásmérő ahogy nézem ezért fém, gumi meg műanyag
Kőbájker-kolléga meglehetősen ismert testépítő-körökben. Hosszú évek kitartó munkájával jutott el odáig, hogy végre megnyithatta saját termét, a BodyBuilder Gym-et. Büszke arra, hogy a hely nem a divatgyurmázók papucsos-parfümös pozőr-terme, hanem azoké, akik tényleg…..
ovrdooze 2012.12.22 15:08:02
@hpapagaj: a stílus tényleg lekezelő de abszolút nem neki van igaza. amúgy is ezt a termet "igazi" (=testépítő/hardcore hivjuk ahogy akarjuk) konditeremnek hirdetik ahova keményen edzeni járnak le, szűrjék is az ilyeneket. tipikus bunny-stílus, majdnem biztos hogy ő írhatta :D
ovrdooze 2012.12.22 21:20:23
@bakonyibetyarbandi81: mert mégis miért lett volna evidens? óazték képírásra forditva a kőbájker a drugs bunny anagrammája? mert a robogo blogon nem igazán volt még róla kép. mért jo trollkodni és másokat szapulni, sose értettem ...