Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EPP

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
EPP 2013.09.08 11:21:09
Ez már a tizedik eset.Nyilván ilyenkor ünnepelni kéne, hangzatos címszavakban kommunikálni az eseményt szerte a világba, szponzorokkal, síppal-dobbal, nádi hegedűvel, ahogy illik, ha egy ilyen kerek ünnepet ülünk. De nem. És szerencsére, hogy nem. Mert eddig - az eltelt évek alatt…..
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
EPP 2013.06.12 08:46:56
@mirx:
Én meg tudom érteni, ha valaki nem segit. Sajnos sokszor gazdagodik a segíteni próbáló rossz tapasztalatokkal. A munkahelyem melletti utcában napi 10 - 20 autón látok kerékbilincset, mert menetirányban szemben parkolta le őket a tulaj. Pár hónapja láttam egy bácsikát fordítva parkolni, nénikével mentek parkolójegyet venni, mint ahogy én is... udvariasan szóltam hát neki, hogy "elnézést, de errefelé a közteresek nagyon rászálltak a fordítva parkolásra,és.... " Nem hagyta végigmondani, és egy kocsis is elszégyellte volna magát, ha olyanokat mondott volna! Szóval ezt kaptam a segítségemért... Ettől függetlenül máskor ugyanebben a helyzetben ugyanígy segíteni fogok, mert a köztereseket jobban rühelem, mint a bunkó tatákat.

Ja és nagyon vigyorgott az arcom, amikor a tata észrevette az utca végén a lebilincselő állapotban lévő autókat, és úgy skerázott vissza a sajátjához, mint egy rövídtávfutó!
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
Azt hittem, egy időre lelassul a fémmunka általi feltámasztás, mert Az Ember, Aki Új Csontávzat Hegeszt Majd a Hangyászba, kézműtéten esett át, épp aznap, amikor a tetem hozzá került. De nem. Leslie félkézzel kibelezte, az azóta eltelt napok során pedig felmérte az…..
Na, az első tervezett munkanap máris összeomlott. A legutóbb kérdeztem, hogy tud-e valaki profi húzatópadot jó lakatossal, hogy megnézzük, egyenes-e a kasztni, és helyre rakjuk, ha kell. Lett ajánlott szakember. Lett időpont, holnap reggelre.Megbeszéltük a műanyagosokkal, hogy…..
Franciák. Sokan gyűlölik őket, ha másért nem, akkor azért, mert franciák. A magyaroknak ott van Trianon, de ha másért nem, már csak azért is buzik, mert csigát esznek. Nekem van más okom is, sokkal triviálisabb, mint a húszas évek külpolitikája. Van egy autóm, francia. Mikor…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..