Regisztráció Blogot indítok
Adatok
electric_woman (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérte a teljes káoszt a felsőoktatással kapcsolatos kormányzati kommunikáció. Mert miket is hallottunk eddig? Selmeczi Gabriella még kedden elmondta, hogy "a legfontosabbnak azt tartják, hogy a kormány képviselői a szakemberekkel és a diákok képviselőivel le tudjanak ülni…..
“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa) "A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf) “Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán…..
Gyerekeket keres új tévéshow-jába a Tv2: a csatorna a Voice kiskorúakat felvonultató változatát szeretné elindítani 2013-ban, írja az Origo. A szereplőválogatást népszerűsítő szpot már látható a tévében, de a Tv2-től senki sem akart bővebben nyilatkozni. Az Origo szerint ha…..
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Semjén Zsoltnál kevés visszataszítóbb figurát teremtett az Úr. A Fidesz farvizén evező parazitapárt és a jól helyezkedő fővadász parlamenti tevékenységét nagyjából összefoglalja, hogy ha nincs ez a plágiumcirkusz akkor én már azt is elfelejtem volna, hogy egyáltalán…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
electric_woman (törölt) 2012.11.25 13:30:00
@Hurrá Torpedó: JFK rajongói oldaláról. ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy a nagy számok törvénye alapján legalább egy szót leírhatna véletlenül helyesen, de még az se megy.
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
electric_woman (törölt) 2012.11.11 10:42:40
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
electric_woman (törölt) 2012.11.04 10:03:57
@hüjehalyó: azért a gúnyos, köpök a sírotokra nézés megvolt az arcán, szerintem beszédesebb volt, mintha megint könnyezett volna.
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
electric_woman (törölt) 2012.11.03 22:21:01
@Hurrá Torpedó: torpedó, kicsit félreértettél:) semmi bajom a netes blogokkal.

"jogos fikázás" - hm?

egyébként a netes blogoknak nem az a lényege, hogy bérki posztolhat?:) például a kertévékről is.
electric_woman (törölt) 2012.11.03 22:24:09
@Morca: megnyugodtam, hogy egy ideig nem lesz XS-faktor (epic), mert Nóra terhes. de aztán rájöttem, hogy Bucit rehabilitálták:-)) szóval minden rendben.
electric_woman (törölt) 2012.11.03 22:28:06
@Hurrá Torpedó: nem ér rá, mert a gazdákat gyóntatja, remélem még sokáig.
Lehet mondani, hogy a törvény rossz, de amíg érvényben van, be kell tartani. Nem igazán értem a tiltakozók problémáját. A tudósítások szerint az ozorai pszichedelikus bulin a publikum nyíltan, bódéban árusított és vásárolt illegális kábítószereket, a rendőrség pedig…..
electric_woman (törölt) 2012.08.12 10:42:49
@No_Fidesz_No_Problem: csak ebből sosem lesz akkora sajtóhír, mint egyéb kormányok túlkapásaiból. a baloldal kommunikációból egy nagy büdös zéró.
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
electric_woman (törölt) 2012.08.11 18:41:49
@Tihanyi Zsófia: kellett egy kis bankolás is, mert az már régen volt, ugye? bármennyire is toleránsnak képzeled magad, sajnos te is fröcsögsz. egyébként tisztában vagy azzal, hogy miről szól egy bank? hogy nem a bankigazgatóról, hanem rólad, a kisrészvényesről? egyébként elolvastad, hogy ha hitelt veszel fel, megszívhatod? egyébként szólt valaki bármelyik kormányból az embereknek, hogy ezért és ezért NE vegyetek fel? nem? tehát akkor ha a kormány és Te nem vagy hibás, akkor maradnak a köcsög bankok. az a helyzet, itt nem a bank a hibás, hanem a saját ostobaságunk, hogy elhisszük azt a jobb- és baloldali cirkuszt 22 éve, amitől ugyanúgy egy helyben toporgunk. pontosan ilyen ostobák vagyunk sajnos.
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
A Web 0.1 blog vette észre, hogy a közmédiákat felügyelő, hivatalosan azonban csak a megrendelésükre tartalmakat gyártó MTVA angol és magyar nyelvű honlapja is egy ingyenes sablonnal készült. A Joomla ingyenes tartalomkezelő szoftverhez készült ugyancsak ingyen letölthető Oxygen…..
electric_woman (törölt) 2012.07.25 15:58:10
Saját beosztottjának húsz évvel ezelőtti nyálas köszöntőjével ünnepeljük lemondott köztársasági elnökünket, hetvenedik születésnapján. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor téptem ki újságból cikket. Ez az éppen ma húsz esztendeje megjelent írás ezek közé…..
electric_woman (törölt) 2012.05.13 14:06:17
@amize: az a baj, hogy kicsit agyadra mert a Hír tv. tegnap tesztelésből néztem egy napig. jobb az, mint huxley szép új világa. olvastad? tedd meg, aztán meglátod, hogyan mosták át a kis fejedet. mert ha valamit sokat hallgatsz, akkor előbb-utóbb elhiszed, ugye? néztél valaha mást is, mint hír tv és m1?
electric_woman (törölt) 2012.05.13 14:09:05
@Putyilov gyári melós: lehet, hogy a napraforgó blog bértollnoka, csak most magáncélból akcióskodik. hihetetlen, hogy Viki milyen durván behülyítette őket. vagy leginkább magunk nem viszik semmire és kell a közösségi tudat, hogy tartoznak valahova.
(via demokrácia 3.0)  „Az elmúlt évtizedben Magyarországot sokan nevezhették következmények nélküli országnak. (...) Sok millió magyar dolgozik keményen és törekszik a becsületes életre, és a nemzet csak akkor lehet erős, ha a szabályok mindenkire vonatkoznak, ezért…..
electric_woman (törölt) 2012.03.27 19:05:13
@turulpina: inkább azoknak, akik nem mentek el szavazni, de most szívnak, mint a torkosborz. igen, tudom, nem volt alternatíva, de a korlátlan hatalom ellen azért mégis lehetett volna valami. meg azt is tudom, hogy meg kellett büntetni a szocikat. az a szerencse, hogy most sokkal jobb lett.
Mostanában újra tombol a rémálom, elkezdtek a megosztó politika falai, a kritikátlan gyűlölet politikai oszlopai felépülni. Kurva szuggesztív egy dolog, és mivel a politikában mindenkinek megvan a saját igazsága, egyszerű is. Azok a fogalmak amiket az elmúlt 1 évben temetni…..
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..