Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coming out

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az elején a sztorit: A Sziget idén nem 7 hanem csak 5 napos lesz, de a jegyárak változatlanok maradtak. Egyszerű matek: 30 000/5 NEM EGYENLŐ 30 000/7-tel. A 0. napon lesz Iron Maiden (nem érvényes rá a 30 000 forintos hazamenős hetijegy). De ugye a Nagyszínpadot már hamarabb…..
Talán fura ilyet mondani egy félállású médiazsűritagról + ismert publicistáról, de az Index főszerkesztőjét nem ismerik el. Kap néha vállveregetést egy-egy cikkért, ez tény, de pont azért nem átkozza/isteníti a publikum, amiben a legkeményebb, ami természetesen a fertelmes…..
coming out 2008.08.01 15:03:45
 Megérkezett a Kormányszóvivői Iroda válasza a mi és mennyi kérdésekre (a tegnapi tenderkiírás után). Csak erős idegzetű olvasóinknak! A honlapok teljes költsége mintegy 200 millió forint, ebből a szerverek és az adattároló egységek ára bruttó 80 millió forint. Ehhez a…..
coming out 2008.06.18 12:21:34
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..
coming out 2008.04.11 12:02:05
Az a baj, kedves spanyol, hogy ugyanolyan frusztrált fasz vagy, mint, akikről írsz. Csak te amiatt frusztrálódsz, kedves testvérem, hogy akik kicsit most vállalhatatlanok lettek számodra, azokkal egy csapatban köllött eddig focizni.
Addig jók a csávók ugye, amikor egy a tábor?
Addig ugye jók a csávók, amig a Vittorio a fiatalok radikalitását kéri számon?
Addig ugye jók ezek a csávók, amíg a MN hasábjain meg az újonnan gründolt MH oldalain egyet lehet velük hányni?
Addig ők is fontosak, míg kell az a nyomorék egy százalék, amit OV-nek adnak?

Ne légy képmutató, spanyol!

Akinek itt súlyosan tennivalója van, az a legnagyobb ellenzéki erő, mert ő használja ezeket a csáveszokat. Igen, spanyol, használja. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. Csak akkor jószándékú, a hazáért aggódó nemzeti radikális, lelkes fiatalok. Addig azt mondja az elvetemült szellemi vezetője a jobboldalnak, hogy "Hajrá Magyar Gárda", baszkikám. Addig ez, spnayol, igenis komoly veszély.
Néhány zsebhokizó, frusztrált elmebeteg nem veszélyes, mert ha kineveted, már elmegy az önbizalma.
Ha ezt viszont valaki politikai támogatásként használja, az bűnös. Aki ez ellen tenni akar, az meg nem.
Úgyhogy, ha akarsz maradj otthon. Majd átküldök egy-két pornót, hogy legyen mire. Vagy Wass Albertet.
Ha meg tenni akarsz, beszélj a cimbijeiddel, hogy azért le lehet mondani a nácik támogatásáról, nem kell annyira az a pár százalék. Most úgyis van sok.üdv.:

jim
 (Elnézést a rossz képminőségért, mi is így kaptuk)..
w Bélát itt ne keressék 2006.11.24 16:13:00
A Magyar Hírlap meghitt olvasótáborának azon még meghittebb szegmensét, amely a szombati számokban elolvasta, netán kereste szerénységem hevenyészett közéleti sziporkáit, ezúton tájékoztatom, hogy ne keresse tovább. A közepet jobbról közelítő lap nekilátott a jobb középről…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Múlt hét csütörtökön, szeptember 14-én agyvérzést kapott a Soulfly basszusgitárosa, Bobby Burns. A zenész állapota állítólag stabil, szerencsére az agyvérzés csak egy kisebb területet érintett, így jó esélyek vannak minél hamarabbi felépülésére. Jelenleg még nem tudni,…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..