Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GTPeti

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném, hogy jelenjen meg az alábbi tapasztalat az oldalukon, hogy az érintettek, betegtársak okuljanak belőle:Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van a Korányi Kórházzal kapcsolatban. Apámat a Sebészeti Osztályra vitték be, ahol két hét bent tartózkodás után…..
GTPeti 2012.04.25 12:44:04
@DarthVader: "Sokkal többet teszünk a betegért, mint ha görcsösen akarjuk, hogy meggyógyulva távozzon."

Látod ez teljesülni szokott. Mivel a nővérek és az orvosok meglehetősen motiválatlanok...
Nagy tisztelet a kivételeknek!!
GTPeti 2012.04.25 12:11:49
@na__most__akkor: A saját böngésződ van rosszul beállítva... Esetleg, ha átállítanád a helyesírás-ellenőrzés nyelvét, vagy kpl. kikapcsolnád az ellenőrzést, akkor eltűnnének a piros csíkok. :)
Elment az olajnyomás melegen, de a hatodik szétszedésre sem derült ki, hova tűnt, mert a motorban minden tökéletes volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
GTPeti 2012.04.07 14:19:58
@Pityubácsi: Jaja, Karesz elég nagy spíler. :)
(Heti 2-3 napot lehúzhatna egy svájci oldtimer-műhelyben... €€€)
Tudják önök, mi az az MGKKE? Bevallom, amíg ezt a pazar anyagot kézhez nem kaptam, addig én sem tudtam, hogy ez a rövidítés - melytől már önmagában is feláll a köznép hátán a szőr, hiszen mit akarhat egy olyan szervezet, melynek nevében kettőnél több mássalhangzó van, mint…..
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
Úgy tűnik, mostanra a kormányfő is belátta, hogy tarthatatlanná vált Schmitt Pál köztársasági elnök helyzete. Hiába teljesítette maradéktalanul az elvárásokat - azaz írt alá mindent - a törvényalkotás motorja, a nemzetközi színtéren is óriási felháborodást keltő…..
Mégis mit csináltak abban a félévben, amikor el kellett volna dönteni, ki gyűjtheti és ki hasznosíthatja újra az autókról leszerelt abroncsokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
GTPeti 2012.02.14 19:35:00
@Vakul a drakula: Az, hogy az előzők mit összebénáztak, még nem helyezi más megvilágításba a mostani banda tetteit...
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Az iGO fejlesztőjénél, az NNG-nél rengeteg a titok, de kiderült: akkor is használhat az ember iGO-t, amikor nem tud róla. Az is kiderült, mi az a gyilkos vécé, és mi Moha bá jövője. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A Missouri államban található Kansas city egyik általános iskolájának süldő tanonca, Clara Lazen, egy kivételesen elmélyült szabadfoglalkozás keretében - állítólag  a véletlennek köszönhetően - felfedezett egy új molekulát, amely történetesen valós gyakorlati értékkel…..
Halogattam, amíg lehetett. Beállítottam a garázsba, és inkább kerülgettem. Ha nagyon útban volt, kiálltam vele egy-két napra, de rettentő nehezen szántam rá magam, hogy megbontsam. Hiszen működött, pöccre indult, sőt, egész jól ment. Még így, legatyásodott kasztnival is mindig…..
GTPeti 2012.02.04 10:46:55
@adyz: De van a rozsda ellen ellenszer... (És most nem a fűtött garázsra gondolok.)

Jó szereket lehet manapság kapni, amik működnek.
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
GTPeti 2012.01.22 14:42:56
@Csikós Zsolt: Ettől függetlenül nemrég írtam egy posztot a 156 karosszériájának gyenge pontjairól. Bár igazából aki hosszú távra tervez az autójával, mindenképpen érdemes típustól függetlenül meglépni ezt a konzerválást.

Az mindenesetre meglepett, hogy elég közömbösnek bizonyult az alfás közösség ilyen szempontból. Egy tippem van, hogy miért: Onnantól, hogy "galvanizált" a kaszni, onnantól senki sem foglalkozik ilyesmikkel. Pedig a galvanizáltságnak is ugye vannak szintjei...

Amit még feltétlenül megemlítenék, hogy nagyon sok tapasztalt mester használja gyakorlatilag 30 éve ugyanazokat a szereket. Minden javaslatot kioktatásnak vesz és ezért ignorál. Pedig - szerencsére - e téren is vannak "felfedezések".

Alvázvédelemre is írtam egy jó szert, amit eredetileg hajóknál alkalmaztak nagy sikerrel.
GTPeti 2012.01.22 14:44:34
@Csikós Zsolt: Egy költői kérdésem azért lenne a 8-10 évesen rohadó Mercikhez. A gyár vajon hogyan fogadja ezt a 30 éves rozsdásodás elleni garancia tükrében?