Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mc_chipp

43 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mc_Chipp blogja Összefogást!? 2013.08.24 14:30:56
Tegnap elég rendesen felkeverte a demokrata ellenzékben az állóvizet az Együtt 2014 és az MSZP újabb egyeztetése. Lehetett tudni már korábban is, hogy a legkényesebb pontok az egyéni körzetekben induló jelöltek és természetesen a közös miniszterelnök-jelölt kiválasztása…..
Az Alföldi Róbert rendezte István, a király rockopera heves indulatokat váltott ki, 730 ezren követték a közvetítést, ami azt mutatja, hogy az embereket érdekelte a mű. Ekkora nézettségre senki sem számított, azonban ne legyenek illúzióink! Sokan nem azért ültek le megnézni,…..
Egy Pest megyei város polgárainak feltettek ma egy kérdést: „Egyetért-e Ön azzal, hogy Horthy Miklósról, a vitatott történelmi személyiségről ne nevezzenek el közterületet Gyömrőn?” Azt nem mondom, hogy egy egész ország aggódik azon, hogy mi lesz. Az embereket nem…..
A Fidesz oroszlányi szervezte szerint működik az az út, hogy valakiket megbántanak, becsmérelnek, odahamisítják az aláírásukat, megalázzák, és amikor számon kérik rajtuk, akkor legyintenek, hogy ez csak vicc volt! Van egy újság Oroszlányban, ami a város pénzéből jelenik meg…..
Megjelent a Magyar Közlönyben a határozat, mely szerint nem lehet nyugdíj mellett alkalmazni a közszférában senkit. Ám a kormány eddigi munkájához hasonlóan ez sem olyan egyértelmű kijelentés. Ismét kézi vezérlés van, és az irányítópult felett Orbán Viktor…..
Ismét kis városunk közpénzből fizetett helyi újságjából szeretnék csemegézni. Aki követi az oroszlányi közéletet vagy kicsit is képben van a város dolgait illetően, az tudhatja, hogy nemrég átadtak egy utat, ami Majkot és Vértessomlót köti össze. Az út keletkezését…..
Lassan vége van a 2012-es esztendőnek és ilyenkor a szilveszterre készülve az emberek vicces dolgokat mondanak, jókedven kívánnak egymásnak boldog és eredményes újesztendőt. Oroszlányban a helyi Fidesz ismét alulmúlta saját magát. A Papp Péter által vezetett szervezet eddig is…..
Egyenlőre 26 ok, mivel később lesz több! Ha kihagytam valamit, akkor tessék szólni! 1)     Az előző városvezetés bíróságra citálása hamis vádak alapján. 2)      Új szolgálati autó vásárlása…..
Sokan a jelenlegi hallgatók szemére vetik, hogy ki fognak menni külföldre, mert ott többet keresnek majd, és igyekeznek megakadályozni ezt a folyamatot. Az eszköz pedig a röghöz kötés. Ez az eszköz megmosolyogtató, hiszen a kérdést a kormányzat eleve rosszul teszi fel. Nem úgy…..
A Fidesz 2010-es kormányváltása óta folyamatosan építi ki azt az egyeduralmi rendszert, amiben Orbán Viktor oly otthonosan mozog, hiszen a parlamentben is elmondta, hogy neki a diktatúrával nem volt baja, csak azokkal, akik csinálták. A Fidesz politikája az oszd meg és uralkodj, elv…..
Kiverte a biztosítékot a keretszámok csökkentése. Orbán Viktor gyors megoldást ígért, miután három napon keresztül demonstráltak az egyetemisták. Nem is olyan régen megszületett a megoldás az, amire egy egész ország várt! Orbán Viktor nemzetünk büszke főszabadságharcosa egy…..
A CÖF csinált egy videót, ahol megpróbálják az álcivilek tisztára mosni a főszponzorukat, a kormányt! Szeretném felhívni néhány tévedésre és tényre a figyelmet! A videóban az államadósság 2010-es szintje 20 420 ezer milliárd forintként van feltüntetve, ami egy kicsit…..
A Civil Összefogás Fórum nagyon belehúzott az utóbbi időben. Először csak békemeneteket szervezgettek, de a főnök kiadta az utasítást: kampányra fel! Kampányra fel, hiszen az emberek kezdenek rádöbbenni, hogy nekik Orbán Viktor és kormánya nem azt adja, amit ígért. És nem…..
A rehabilitáció szó jelentése valaki becsületének, jó hírének vagy elvesztett fizikai képességének helyreállítása. Ezt két esetben szokták alkalmazni. Akkor, ha valakit egy korban indokolatlanul bemocskolnak, lejáratnak, és újabban a Fidesz alkalmazza ezt előszeretettel a…..
Mc_Chipp blogja Evolúció 2012.05.27 12:40:00
Ez a bejegyzésem egy kicsit különbözni fog a többitől. Nem konkrétan szeretném felhívni a figyelmet valamire, hanem szeretném az olvasóimat elgondolkodtatni. Néhány év alatt, a fülkeforradalom parazsai kialudtak, a társadalom fel lett forgatva, új fajta értékrendek kezdtek…..
Mc_Chipp blogja Külhoni voksok 2012.05.21 19:13:00
Számomra a Fidesz politikája világossá vált. Orbán az oszd meg és uralkodj elvet követi. Ha szétnézünk a koalíción belül, akkor is láthatjuk, most pedig a Fidesznek szeretne előnyt kovácsolni azzal, hogy meglebegteti a külföldi állampolgárok szavazását újra és újra. Vegyes…..
Mc_Chipp blogja 5 perc hírnév 2012.05.16 16:47:00
Nemrég Horthy Miklós szobrot avattak Magyarország egy eldugott településén. A szobrot, tiltakozásul leöntötték vörös festékkel, mondván, hogy sok ember halála szárad Horthy lelkén. Ez a kijelentést lehet támadni, védeni. Szerintem is köze van jó néhány honfitársunk…..
Szerencsére volt lehetőségem az oktatás minden szintjét végigjárni, általános iskola, gimnázium, főiskola és egyetem. Most pedig a katedra másik oldalán állok a szakképzésben. Ha mindezt ma szeretném, akkor valószínűleg OKJ végzettségnél megállna a dolog, mivel a…..
Én sem szeretem a mi lett volna, ha kezdetű történeteket, de ez egész érdekes! Schmitt Pál, a magyar történelem legérdemtelenebb köztársasági elnöke, 170 milliónkba kerül még az után is, hogy lemondott, és nem rontja tovább az amúgy se jó közhangulatot! Lehet legyinteni,…..
 Hoffmann Rózsa ismét ragyogó ötlettel állt elő. Az egyetemeket összevonják. Úgy látszik, hogy Oroszlány országos példamutató, hiszen itt már megtörtént a minden logikát nélkülöző összevonás. De most foglalkozzunk az országos viszonyokkal illetve tervezett…..
Mc_Chipp blogja Örömhír! 2012.04.11 22:43:00
Örömhírről értesültem a minap! Gondolataim nem csak a hasonló gondolkodásúak olvassák, hanem azok is, akik a másik oldalon állnak. Egy újságban megjelent cikkemre érkezett egy vélemény.  A vélemény alább olvasható: Mielőtt belemennék a reagálás elemzésébe, nézzük…..
Mc_Chipp blogja Mibe kerül? 2012.04.02 18:39:52
Schmitt Pál, az egykori dr. Schmitt Pál a köztársaság nélküli köztársasági elnök lemondott. Egy epizód véget ért a Fidesz 2010 óta tartó thriller sorozatában. Minden rész végén kell egy összefoglaló, egy mérleg, hogy mi mennyibe került. Az összegzést két részre kell…..
 A minap értesültem arról, hogy kisdoktori disszertációját vizsgáló bizottság elvégezte a munkáját és Ön megtarthatta a doktori címét. Kicsit felemás a magyarázat, ugyanis a bizottság beismerte, hogy szó szerinti fordítást vett át a disszertációjába, de az egyetem nem…..
 Az ingyenes utazás szocialista előjog. Mi van????"Elfejetettünk egyeztetni." Schiffer András ..