Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RosszTársaság (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húbazdmeg, nagyjából ennyi a véleményem, az előző, kissé unalmas évad után igencsak felpörögnek az események a tahó vámpírok földjén. Alan Ball utolsó évada lesz, ennek megfelelően odateszik magukat rendesen. ..
RosszTársaság (törölt) 2012.05.15 20:58:19
@Neton: +1 Sookie kicsinálására, igazi sztereotíp szőke liba:)
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
 Végre megtudhattuk, hogy az atomenergiával szemben érzett széleskörű bizalmatlanság oka, hogy 1962-ben Dr. No – a James Bond filmben szereplő gonosz tudós – atomreaktort épített Jamaika szigetén, és azzal fenyegette a világot. Legalábbis innen eredezteti az…..
RosszTársaság (törölt) 2012.02.06 12:39:58
@Never: Mivel ők nem robbannak fel, ezért őket szeretjük:)
Az első Éden hotel legaljasabb, de éppen ezért egyik legemlékezetesebb karaktere, a magát modellnek aposztrofáló Szandrát egy éve sem tette volna ki senki otthon a vitrinbe, meglehetősen közönséges, egyszerű arca volt, semmi különös vagy emlékezetessel a fülek között - a…..
RosszTársaság (törölt) 2012.02.03 01:51:29
Geekblog Hadak útján 2012.02.02 08:44:00
Steven Spielberg, akit annak idején korunk nagy mesélőjeként emlegettek (annak idején – ehhez a titulushoz már rég nem méltó), sosem ment a szomszédba egy kis szentimentalizmusért. Mindig késztetetést érzett rá, hogy a lehető leghatározottabban, legközvetlenebbül közölje a…..
Ilyenek a buszok ülései? Videó! ..
Még decemberben fogadta el a parlament az új felsőoktatási törvényt, melynek értelmében a jövőben magyar állami ösztöndíjjal, illetve részösztöndíjjal támogatott, és önköltséges képzésben részesülhetnek a hallgatók a felsőoktatási intézményekben. Bármilyen ügyesen…..
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
RosszTársaság (törölt) 2012.01.30 11:21:14
@regapó: Ezért szeretjük:P
Olivia Wilde-ot is láthatjuk a Burt Wonderstone filmben, a színésznő a Steve Carell által megformált bűvész asszisztenseként kezdi, majd átpárolt a konkurens csapatba, Jim Carreyhez. Ha az utcán vagy tömegben forgatnak elég nagy a valószínűsége, hogy kikerül a netre néhány kép…..
RosszTársaság (törölt) 2012.01.28 19:40:25
Filmdroid Motherf***ing Space Nazis 2012.01.25 21:50:22
Erre vár már mindenki régóta. 2006-ban tették közzé, hogy el fog készülni az Iron Sky, majd a készítők a neten gyűjtést is szerveztek, hogy elkészülhessen a mű. Idén végre láthatjuk, hogy milyen lett. A történet szerint a második világháború vége fele a nácik a legnagyobb…..
RosszTársaság (törölt) 2012.01.26 18:06:13
Bármennyire is gyorsan fejlődő gazdaság és világhatalom, a világ nagy részének Kínáról még mindig nem az űrverseny, hanem a gagyi koppintás jut eszébe. Velünk született kedvességünktől fogva nem állnánk be a sorba és kínai viszonylatban csupa pozitív hírrel fogunk…..
RosszTársaság (törölt) 2012.01.25 20:11:10
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Először könyvben, majd filmen hódított A tetovált lány. A svéd trilógia után David Fincher vette kezelésbe a történetet. Lisbeth Salander még jó pár évig velünk lesz, ugyanis Fincher elvileg még megcsinálja a két folytatást. Ugyanakkor a Vertigo képregénykiadó úgy gondolta,…..
RosszTársaság (törölt) 2012.01.24 16:44:43
@jooasszony: A rosszmájúak szerint az első 3 könyvet is ő írta:)
Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük például egy civil parlament felállításának a lehetőségét. Ha tetszik, egy független, civil, árnyék-parlament felállításának lehetőségét. Meggyőződésem, hogy másként nem törhetjük le a pártok szegregáló hatalmát. Valamikor el…..
Fotó: sky1.sky.com A Válaszcsapás jófiúja az életben is jófiú, állapíthattuk meg rögtön a beszélgetés elején. Az HBO-n futó sikeres akciósorozatban Winchester keresi mindig a normális megoldást, ő az, aki átgondolja a dolgok rendjét, aki a szabályok szerint játszik. Londonban…..