Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E-D-I

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a február és vele együtt a Valamilyen Hivatal is!  Ebben a hónapban minden pénteken közzéteszünk egy epizódot Lőrinczi Balázs sorozatából, a hónap utolsó péntekén pedig - az aktuális rész mellett - letölthetővé tesszük mindegyik részt cbr illetve pdf…..
Sokan a tegnapi képregénybörzén kezükbe kaphattak egy szórólapot, ami már tájékoztatta őket eme műről. Ez az én büszkeségem, mert új, sosem látott alkotókat mutathatok be, valamint régi jól ismert arcokat az új oldalukról. De van itt még valami más is. Egy személyesebb ok.…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrlények 2012.05.19 12:25:00
Csütörtökön kerül a mozikba a Men in Black harmadik része. A sötét zsaruk egy olyan szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxis szerte rettegik nevüket. A…..
Történet egy magyar honvédról, aki a keleti front poklában értesül arról, hogy felesége megcsalja, ezért elhatározza, hogy tűzön-vízen át hazajut és megöli a csalfa asszonyt. Ebben az sem akadályozhatja meg, hogy időközben megsebesül, majd szovjet hadifogságba, végül…..
E-D-I 2012.04.09 20:37:49
Hihetetlen ez a sok értelmes komment.

Azt hittem már kiment a divatból a "te még ilyet se tudnál" szöveg...
De úgy látszik mégsem. Miért kellene ahhoz filmes szakmában dolgoznia valakinek, hogy negatív kritikával illethessen egy filmet? Mindenki tudja hogy az Asylum stúdió filmjei szinte kivétel nélkül a nullával egyenlőek. Viszont akkor csak elismerő véleményt fogalmazzon meg róluk mindenki, aki még nem készített saját filmet? Ez a logika igencsak sántít. Sőt akkor igazából nem is léteznének rossz filmek, mivel a filmeket néző emberek 99%-a nem készített még saját filmet, tehát nem mondhatja egy filmre azt, hogy rossz, tehát csak jó filmek léteznek kizárásos alapon. Ez azért valahogy elég hülyén hangzik. Tehát az az ember, aki azzal jön, hogy ne húzd le a filmet, mert "te még ilyet se tudnál", valószínűleg még nem látott rossz filmet. Persze kivétel, ha ő már csinált saját filmet. :D

Aztán ott volt a "csak irigységből mondasz ilyet" szöveg. Ebben a beszólásban is mennyi logika van. :D
Tehát ha valaki egy filmre azt mondja, hogy átlagos, rossz, nem jó, meg hasonlók, akkor azt csak azért mondja, mert neki nem adatott meg a lehetőség, hogy filmeket csináljon. Tegyük fel hogy valaki lát egy nézhetetlen, unalmas, rossz filmet. Az igazából nem is rossz, sőt remekmű, a néző meg csak azért van rossz véleménnyel a filmről, mert ő nem filmkészítéssel foglalkozik, és csak irigykedik. A történetnek, a színészeknek, meg a többi hasonlónak természetesen semmi köze ahhoz, hogy a film, jó-e vagy rossz. Ez is mennyire logikusan hangzik, hát nem ? :D

Na meg ott volt, a "mivel ez magyar ezért, minden magyarnak isteníteni-e kell" szöveg is.
Megint csak egy roppant értelmes hozzáállás. Tehát ha én mint magyar egy szutyok kamerával, nulla történettel, béna színészekkel készítek egy saját filmet, akkor azt onnantól minden magyarnak istenítenie kell? Ez sem hangzik túl logikusnak. :D

Aztán még ott volt, a "készítők mindent beleadtak" szöveg is.
Tegyük fel, hogy asztalos vagyok. Készítek egy széket. Minden tőlem telhetőt beleadok, lelkes vagyok, meg hasonlók. A szék mégis úgy sikerül, hogy mind a négy lába különböző méretű lett, billeg mindenfele, a háttámla meg lötyög. Én mindent megtettem a siker érdekében, a szék mégis rosszul sikerült. Tehát ha valaki mindent belead egy filmbe, akkor az biztosan jó film lesz, függetlenül attól, hogy mennyire is tehetséges az adott dologban? Hát aligha.

Amiket itt eddig leírtam, az a kommentelőkről alkotott véleményemet tükrözi, nem pedig a filmről alkotott véleményemet. Csak annyira bosszantó, amikor valaki azzal jön, hogy "te még ilyet sem tudnál", "csak irigy vagy", "magyar vagy ezért imádd a magyar filmeket", "mindent beleadtak, tehát csak jó film lehet", meg hasonló érvelésekkel.

A trailer-ről alkotott véleményem sem maradhat el persze.
Az egyértelmű, hogy magyar viszonylatban kiemelkedőnek ígérkezik. Viszont nem értem miért mondják többen is, hogy világviszonylatban is elismert film lesz. A trailer szerintem semmi olyat nem mutatott, ami világviszonylatban kiemelkedőnek számítana. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ez a magyar film, végre sokkal közelebb fog kerülni, a külföldi filmek színvonalához, mint az átlag magyar filmek 95%-a. De tényleg nem tűnik számomra úgy, hogy a külföldi filmekhez képest kiemelkedő alkotás lenne. De ha valaki logikus érvekkel letudja írni, hogy miért nincs ebben igazam, én szívesem végig olvasom.
Még a végére annyit, hogy nem készítettem még saját filmet, tehát lehet hülyeség minden, amit leírtam. :D
Filmdroid Jön A múmia reboot 2012.04.04 22:31:23
Az Universal 1999-ben indította tolta be ismét A múmia (The Mummy) szekerét, egy pofás akció-kalandot tettek le az asztalra, amiben Brendan Fraser és Rachel Weisz játszották a főszerepet. A mozikban elért 415 millió dolláros bevétel a 80 milliós költségek mellett elég meggyőző…..
Filmdroid Ki mit tud?: Sci-fi ABC 2012.03.14 12:19:00
Felismered mindet? Stephen Wildish készítette az alább látható feladványt, a dolgot kissé nehezítheti, hogy az eredeti cím kezdőbetűje van megadva. A fanatikusoknak és a rajongóknak bizonyára így sem lesz nehéz.  ..
E-D-I 2012.03.14 19:00:49
@ZF2: Így utólag hogy megnéztem az Abyss posztereit, tényleg egyértelmű. De amúgy jó ha láttam kétszer a filmet, ráadásul már nem is mostanában, szóval első nekifutásra eszembe sem jutott volna.

De van még pár olyan kép, amit csak azért tudtam beazonosítani, mert sci-fi-t kellett keresni, meg volt mellé kezdőbetű is megadva.

Mondjuk az "O"-t még azóta sem sikerült kitalálnom. Egy szemüveges csávó fegyverrel, ez azért elég semmitmondó. Rendben hogy minimalist style, de némelyik kép túlságosan is az.
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..