Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sportybabe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számonkérő, lekezelő, minősíthetetlen, ordenáré módon bántak a beteggel.. Vajon tényleg a fejétől bűzlik a hal? Tisztelt szerkesztőség!   Úgy gondoltam, ki kell, hogy írjam magamból az egészségügyi ellátásom alatt átélt tapasztalataim és benyomásaim, mert nem bírom magamban tartani, ugyanakkor…..
Sportybabe 2020.02.26 19:04:56
@Sir Galahad: Én sem bírtam. Rettenetes :D
Az egyik legtöbbet fogyasztott italunk, a gyerekek kedvenc italának, a reggeli kakaónak a fő összetevője. Puding, madártej, tejbegríz, turmixok elképzelhetetlen lennének tej nélkül. Tudtad, hogy az egyetlen élőlény a Földön, aki a gyerekkorban elfogyasztott anyatejen túl, felnőtt korában is iszik…..
20 éves korom óta nagyjából évente egyszer elmegyek egy általános vérvizsgálatra. Tavaly novemberben a CMC Déli Klinika magánlaborba mentem, ahol kértem még pajzsmirigy értékeket is ráadásként. Ebből kiderült, hogy a normális tartományon belüli pajzsmirigy értékek mellett (TSH, szabad T3, szabad T4)…..
Sportybabe 2019.01.23 18:50:48
@Sportybabe: a goitrogén anyagokat kell kerülni pl. brokkoli, káposzta, szója stb.
Sportybabe 2019.01.23 19:20:12
@tildy[UK]: A meghatározott szénhidráttartalmú diéta kialakításában segíthet a dietetikus, aki a te életmódodhoz, testi adottságaidhoz, betegségeidhez, gyógyszereidhez stb. mérten tervezi meg az étrendet. Az alacsony szénhidrát nem egyenlő a ketogénnel!
Sportybabe 2019.01.23 19:27:48
@nikita: Nagyon nehéz igazi ketogén étrendet tartani. Méred a ketontestek szintjét a véredben? Vizeletben? Ha kicsit elcsúszol, már bekapcsol a vészvillogó. De mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja. Egyesek dohányoznak, egyesek isznak, mások hülye diétákat tartanak. Nekem mindegy. Csak másnak ne ossza a hülyeségeit. De szívesen olvasnék az AIP diétáról, ha van hivatalos forrásod. Én eddig még nem láttam ilyet!
 „A pisztácia kifogyott. Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!” Az …és megint dühbe jövünk című kultikus film talán legmulatságosabb jelenetében Terence Hill kergeti őrületbe az épp fagylaltot áruló Bud Spencert, akinek mindössze 137 millió tölcsérrel kellene eladnia, hogy…..
Sportybabe 2016.07.12 12:18:41
Zsíír Blog Ötödik nap 2013.04.13 22:48:38
Április 5-én megnéztem a Fat, sick and nearly dead című dokumentumfilmet, ami megváltoztatta az életemet. Eldöntöttem, hogy első célként 10 napig saját magam által préselt zöldség és gyümülcsleveket fogok inni. Ha ez sikerül és még jól leszek, akkor 30…..
csox Keksz és nyúlól 2011.11.10 00:52:00
Carry Bradshaw tudja, milyen a jó keksz. Vagy nem fél összekeverni egy kis csokival. A Milka szezonális újdonságai között szerepel a Milka-Oreo. A legtöbben ebből a szóból talán Vad Angyal Nataliára asszociálnak, de egyáltalán nincs igazuk. Talán csak annyiban – és itt jön…..